- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
valla tatlım hiç bekleyesim yok aslında amalar çokbiliyorm ama biz daha bir iki aydir ugrasiyorz hemen olacagni sanmiyorm, senin de 2 ay bekleyecegini sanmiyorum
Benim adetlerm duzensiz bat su diyemiyorm canim ama yilbasini kriter koydum yilbasina kadar adet olmazsam test vs yapablrm
Allah hayırlısını versin canım. Ben bugün yarın geçsin olmazsa artık umut beslerim ne yapayım şimdi birşey hissetmiyorum geçen ay da birden olmuştum ama uzun süreli kasık ağrısı vardı bu ay öyle baskın birşey de yok. HayırlısıVala ben adet olcakmışım gibi. Ki olcam da büyük ihtimal. 4 gün kaldı bakalım.
doktoru önemsemeyip değerlendirirdim ben zaten de ortam uygun değildi ben de açıkçası yoruldum sanırım bu yüzden değerlendirmedik.canim ya nasil dokotor yasak koydu? ne mantiksiz bir davranis! o yumurta aki kivami var ya iliski icin en berketli zaman. o sivida spermler 2-3 gün canli kaliyorr. böyle doktor kontrollü liskiye ben sicak bakmiyorum. o yumurta akini görünce yapabildigimiz yere kadar calisma yapmaliyiiz bence. ister her gün ister gün asiri.. ama doktorunu cidden anlayamadim ben
Ovulasyon testinde silik çizgi hep çıkar. Hcg için idrar yapacaksan 1 hafta bekle derim. Rabbim gönlüne göre versin canımBende hiç görmedim de şimdi bugün çatlatma iğnesinden sonra 17. Gün çıkar muhtemelen diyorlar da dün bat ti ama çok düzensiz adetim var geçen ay da iğne vuruldum 18. Gün adet oldum bu ay da beklemek istiyorum ama diyorum yapsam silik de olsa çıkar mi ki herkeste çıkıyor mu o silik lik bilemedim ovulasyon testi hiç kullanmadım canım zaten yumurta tembelliği var normal şartlarda olmuyor çocuğum bu ay 12. Ayımız
Onun isteğine bırakma sende canım. Bu seferde benim istiyor deyiverMerhaba Kızlar,
Ya Testlerle kafayı yedik ama gerçekten önemli olan kafanın rahatlığı ve bu testleri BAT gelmeden hatta geçmeden yapmamak en doğrusu.
Çünkü döllenen yumurta HCG hormonu salgılıyor. Rahime yerleştiğinde HCG hormonu önce Kana sonrada İdrar'a Karışıyor. Her Döllenen yumurta maalesef gebelikle sonuçlanmıyor. Kimisi Rahime yerleşiyor düşüyor, kimisi yerleşmeden düşüyor. Bu tarz olay Yani kimyasal gebelik denilen şeyde cok sık karşılaşılan bir durum.
Şöyle özetlersem Tecrübelerim ile sabit : 12. gün yumurta çatlıyor döllemeden 8-10 gün içinde rahme geliyor ve yerleşmeye başlıyor. Bu arada kana HCG hormonu geçmeye başlıyor hatta hızla artıyor. Bunden 2 gün kadar sonra İdrara geçiyor. yani yaklaşık yumurtlamadan 14. gün kadar sonra idrar testi yaptığınızda bu çıkabilir. Ama aslında belki 2 gün önce rahme tutunma son bulmuş oluyor. Kanda deger düşmüş. gebelik son bulmuş sonra Kan testi yaptığımızda bi bakıyoruz kanda gebelik yok. Sonra büyük bir hayal kırıklığı, kafada deli sorular..
Derseniz böyleyse sıkıntı ne araştırayım bir dünya Sebep olabiliyor veya hiç bir sebebi yok DR. ağzıyla"Doğa zayıf olanı eliyor eğer o gebelik devam etseydi ilerleyen aylarda bebek ile ilgili muhakkak sağlık problemleri çıkacaktı."
Sonuç Herkesin bünyesi farklı. Nacizane tavsiyem öncelikle korunmasız ilişki sonrasında ne kadar süredir bir gebelik olmadı. Yaşınız, Adet döngünüz vs. konuları netletirip bir hekimden yardım almak. anlattığınız hikayenize göre gerekli testleri yapıyorlar zaten o testlerde bişey cıkmazsa kendi halinize bırakıp sizi gönderiyorlar.
Benim gibiAdetim en az 1 hafta geçmeden bir daha test yapmama kararı aldım.
Geçen Sene Mart ayında Bir kimyasal Gebelik yasadım, Mayıs ayındada Kalp atışları olmadığı için 12.Hafta kurtajla son bulan bir gebelik gerçirdim. Kurtaj dan sonra 1,5 yıl korunduk şimdi tekrar denemelere başladık.
Ekim ayından itibaren korunmuyoruz. Eşimsen habersiz Yumurtlama kitleriyle yumurtlamalarımı takip ediyorum.Onun canı nezaman isterse ilişkiye giriyoruz. Ama nedense 2 aydır ben yumurtlayacağım zaman ilişki olmuyor, Artık yumurtalama takibinide bırakacağım heralde. Allaha bıraktım, nasip kısmet olursa olur diye...
Onun isteğine bırakma sende canım. Bu seferde benim istiyor deyiveranlamazlar o kadar. Erkekler basit düşünüyorlar gelmez aklına
Canim dr.un bildigi vardir elbet. Benim randevum sabahti ama gitmekten vazgectim biraz bogazlarim rahatsiz usutmeyim yumurtlama zamani dedim. nasilsa klomen kullanmadim takip sart degil. ovu testide yapiyorum.
kızlar bugun 21 günü testi yaptırdım sonuç nasıl sizce ?
Azıcık cilve yap yumurta mumurta aklına gelmez. Bizimki bazen bebeği unutuyorCanım adam mimlemiş beni..Biraz abarttım 1,5 sene ara verdiğim için biraz kırgın bana.. Herseyi sen istediğinde mi olcak diyor ...Vallahi zaman herseyin ilacı... Kısmet...
AYYY İNŞALLAH ODA OLUR AMA PROTESTORON DUŞUK GİBİ GELDİ BANAben gebelik sandım :)
Azıcık cilve yap yumurta mumurta aklına gelmez. Bizimki bazen bebeği unutuyorağlıyor yazııııık dokundurtmuyorum bile
AYYY İNŞALLAH ODA OLUR AMA PROTESTORON DUŞUK GİBİ GELDİ BANAOFF BATA 6 GÜN VAR RABBİM BÜYÜK
Bak ne guzel bel bağlamıyosun benm düştüğüm hataya düşmesşn kmse valla. Ama var gibi bilmem olmayadabilir herkesin vucudu çok farklı inşallah hayirlisiyla vardır test ne zamn yapacaksın canımibsallah. henuz bir seyler soylemek icin erken. bugun bat gunum. belirti ara ara kasik.agrilarim.ve son dort gundur yumurta aki.gibi beyaz akintim var. bunlara pek guvenmiyorum ama son dort gundur vucut isimi olcuyorum yuksek gidiyor..bugunde yuksekti.36.7.
adet olmam icin.dusmesi gerekir. dongum uzayacak o artik belli oldu. normalde 28inde olurum. bazen 30 olur. eb fazla. ve bugun 30. gün. insallah bebis vardir ve.ondan sebeptir.dualasalim canim
Iyi haberini bekliyorum aksam kuzumm ben de ilk ovu testimi bugun yaptim dun calismalara basladik tahminimce carsamba koyulasip persembe silinecek testim bende carsamba ve persembe iliski olsun istiyorum. Artik carsambaya kadar mola:)iyi yapmışsın canım havalar pek soğuk zaten hasta olmaktansa hem dediğin gibi ovu. testi de yapıyorsun ordan anlarsın.
benim de misafirim vardı doktorda haftasonu olmasın demişti bugün bakalım gittiğimde ne diyecek akşamüstü gidcm akşam yazarım sonucu
Şuan tedavideyim sizden ben ve benim gibi bebiş isteyen bütün Müslüman kardeşlerimize Yâsin okumanızı rica ediyorum Allah Razı olsun
Günaydın hanımlar. Hayırlı haberler alınacak bir gün olur inşallah. Geçen ay çatlatma iğnesinden sonra 18. Gün adet olmuşum o yüzden bu ay da beklemeye karar verdim olmazsam 19. Gün test yapacağım. Kendimi en kötüye hazırlamaya çalışıyorum galiba
Yani evet bir yerde kullanılıyorlar. Ama olaya öyle bakmamak lazım tam tersini de sen düşünebilirsin. Gerçekten senin de canın istiyor olabilir. Onu bekleme yani istiyorsan ne kullanması dersin. Sende çok vicdanlısın valla. Cumartesi temizlik yaptırttım ben. Çocuk hatrına ne desem yapıyorYazık adama ama tabi dikkat etmekte fayda var gebelikte...Ama cokta süründürme biliyorsun Erkekleri boşta bırakmaya gelmez.
Geçen ay baktım yumurtlayacağım, resmen atladım üstüne haftasonu yeni uyanmıştık anlamadı başta sonra kendimi kullanılmış hissediyorum dedi ya cok uzuldum çocuk gibiydi vicdan yaptım anlayacağın ondan beri sık boğaz etmiyorum. Birde ben hep cocuk konusu açıldığında Aralık ayında diyip durdum. Bu ay resmen mimliyim :)
Yani evet bir yerde kullanılıyorlar. Ama olaya öyle bakmamak lazım tam tersini de sen düşünebilirsin. Gerçekten senin de canın istiyor olabilir. Onu bekleme yani istiyorsan ne kullanması dersin. Sende çok vicdanlısın valla. Cumartesi temizlik yaptırttım ben. Çocuk hatrına ne desem yapıyordoktor ilişki serbest demedi o yüzden yaklaştırmıyorum. 24ünde kontrol var serbest desin ağzına bir parmak bal çalarız artık napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?