2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

biliyorm ama biz daha bir iki aydir ugrasiyorz hemen olacagni sanmiyorm, senin de 2 ay bekleyecegini sanmiyorum
Benim adetlerm duzensiz bat su diyemiyorm canim ama yilbasini kriter koydum yilbasina kadar adet olmazsam test vs yapablrm
valla tatlım hiç bekleyesim yok aslında amalar çok
bu sabah oğlum neden kardeşim yok deyip suratını düşürdü öyle üzüldüm ki
birde gebelik testi için gittiğimde oğlumda vardı adam pozitif deyince haliyle bende öyle zannedip oğluma söyledim nasıl yok diyeyim ki şimdi

Vala ben adet olcakmışım gibi. Ki olcam da büyük ihtimal. 4 gün kaldı bakalım.
Allah hayırlısını versin canım. Ben bugün yarın geçsin olmazsa artık umut beslerim ne yapayım şimdi birşey hissetmiyorum geçen ay da birden olmuştum ama uzun süreli kasık ağrısı vardı bu ay öyle baskın birşey de yok. Hayırlısı

doktoru önemsemeyip değerlendirirdim ben zaten de ortam uygun değildi ben de açıkçası yoruldum sanırım bu yüzden değerlendirmedik.

Ovulasyon testinde silik çizgi hep çıkar. Hcg için idrar yapacaksan 1 hafta bekle derim. Rabbim gönlüne göre versin canım

Onun isteğine bırakma sende canım. Bu seferde benim istiyor deyiver anlamazlar o kadar. Erkekler basit düşünüyorlar gelmez aklına

Onun isteğine bırakma sende canım. Bu seferde benim istiyor deyiver anlamazlar o kadar. Erkekler basit düşünüyorlar gelmez aklına

Canım adam mimlemiş beni.. Biraz abarttım 1,5 sene ara verdiğim için biraz kırgın bana.. Herseyi sen istediğinde mi olcak diyor ...Vallahi zaman herseyin ilacı... Kısmet...

Canim dr.un bildigi vardir elbet. Benim randevum sabahti ama gitmekten vazgectim biraz bogazlarim rahatsiz usutmeyim yumurtlama zamani dedim. nasilsa klomen kullanmadim takip sart degil. ovu testide yapiyorum.

iyi yapmışsın canım havalar pek soğuk zaten hasta olmaktansa hem dediğin gibi ovu. testi de yapıyorsun ordan anlarsın.
benim de misafirim vardı doktorda haftasonu olmasın demişti bugün bakalım gittiğimde ne diyecek akşamüstü gidcm akşam yazarım sonucu

Canım adam mimlemiş beni.. Biraz abarttım 1,5 sene ara verdiğim için biraz kırgın bana.. Herseyi sen istediğinde mi olcak diyor ...Vallahi zaman herseyin ilacı... Kısmet...
Azıcık cilve yap yumurta mumurta aklına gelmez. Bizimki bazen bebeği unutuyor ağlıyor yazııııık dokundurtmuyorum bile

Azıcık cilve yap yumurta mumurta aklına gelmez. Bizimki bazen bebeği unutuyor ağlıyor yazııııık dokundurtmuyorum bile

Yazık adama ama tabi dikkat etmekte fayda var gebelikte...Ama cokta süründürme biliyorsun Erkekleri boşta bırakmaya gelmez.

Geçen ay baktım yumurtlayacağım, resmen atladım üstüne haftasonu yeni uyanmıştık anlamadı başta sonra kendimi kullanılmış hissediyorum dedi ya cok uzuldum çocuk gibiydi vicdan yaptım anlayacağın ondan beri sık boğaz etmiyorum. Birde ben hep cocuk konusu açıldığında Aralık ayında diyip durdum. Bu ay resmen mimliyim :)

Bak ne guzel bel bağlamıyosun benm düştüğüm hataya düşmesşn kmse valla. Ama var gibi bilmem olmayadabilir herkesin vucudu çok farklı inşallah hayirlisiyla vardır test ne zamn yapacaksın canım

Iyi haberini bekliyorum aksam kuzumm ben de ilk ovu testimi bugun yaptim dun calismalara basladik tahminimce carsamba koyulasip persembe silinecek testim bende carsamba ve persembe iliski olsun istiyorum. Artik carsambaya kadar mola:)

Ben sanki bu ay iğne olmamış gibi kafama gore takılıyorum umurumda yok bişeyimde. Hayırlısı olsun canım. İğnenin 14.günü belli olur diyolarya bilmiyorum hangi gün vurundun iğneyi

Yani evet bir yerde kullanılıyorlar. Ama olaya öyle bakmamak lazım tam tersini de sen düşünebilirsin. Gerçekten senin de canın istiyor olabilir. Onu bekleme yani istiyorsan ne kullanması dersin. Sende çok vicdanlısın valla. Cumartesi temizlik yaptırttım ben. Çocuk hatrına ne desem yapıyor doktor ilişki serbest demedi o yüzden yaklaştırmıyorum. 24ünde kontrol var serbest desin ağzına bir parmak bal çalarız artık napalım

Çok güldürüyosun beni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…