Ayy çok ağrıyor diyorum tamam sen yapma dinlen ben yaparım diyoÇok güldürüyosun beni :))
Ovulasyon testi hiç yapmadım canım bilmiyorum. Hcg için de bekliyorum bakalım. Sabrın sonu selamet olur inşallahOvulasyon testinde silik çizgi hep çıkar. Hcg için idrar yapacaksan 1 hafta bekle derim. Rabbim gönlüne göre versin canım
26 kasımda vuruldum canım bugün 17 gün. İkinci ay iğne de normal de yılbaşından beri deniyoruz bir sonraki yıl başı geldi geçen ay 18. Gün adet oldum bekliyorum bakalım şu silik işi bende çıkar mi bilmiyorum o yüzdem yapmadım korkuyor insan olmadıkça umut var demek nasıl olsa. Allah günümüze göre versin inşallahBen sanki bu ay iğne olmamış gibi kafama gore takılıyorum umurumda yok bişeyimde. Hayırlısı olsun canım. İğnenin 14.günü belli olur diyolarya bilmiyorum hangi gün vurundun iğneyi
Masllah valla sabrina hayranim 5 tane gebelik testi 2 kan testinden sonra bugun adet olduktan sonra yeni inandim hamile.olmadigima26 kasımda vuruldum canım bugün 17 gün. İkinci ay iğne de normal de yılbaşından beri deniyoruz bir sonraki yıl başı geldi geçen ay 18. Gün adet oldum bekliyorum bakalım şu silik işi bende çıkar mi bilmiyorum o yüzdem yapmadım korkuyor insan olmadıkça umut var demek nasıl olsa. Allah günümüze göre versin inşallah
26 kasımda vuruldum canım bugün 17 gün. İkinci ay iğne de normal de yılbaşından beri deniyoruz bir sonraki yıl başı geldi geçen ay 18. Gün adet oldum bekliyorum bakalım şu silik işi bende çıkar mi bilmiyorum o yüzdem yapmadım korkuyor insan olmadıkça umut var demek nasıl olsa. Allah günümüze göre versin inşallah
Benimkide kesin seninki gibi olacak. Geçen ay çok ağrım vardı bide bebek vardır diye düşünüyoduk umut işte. Kanepeyi çekecektim. Kalktı geldi hatun dur ben çekerim dedi şöyle baktım bi hoşuma gitti ki hamile olsam bi ahhhh benmde senden farkım kalmaz :))Ayy çok ağrıyor diyorum tamam sen yapma dinlen ben yaparım diyo
İnşallah Allahım dualarımızı kabul etsin. Tez vakitte isteyen herkese versin inşallahBenimkide kesin seninki gibi olacak. Geçen ay çok ağrım vardı bide bebek vardır diye düşünüyoduk umut işte. Kanepeyi çekecektim. Kalktı geldi hatun dur ben çekerim dedi şöyle baktım bi hoşuma gitti ki hamile olsam bi ahhhh benmde senden farkım kalmaz :))
Ovulasyon testinde silik çizgi hep çıkar. Hcg için idrar yapacaksan 1 hafta bekle derim. Rabbim gönlüne göre versin canım
Kız ben hamileyken nasıl olsa çıkar diye yaptım hayali bir çizgi çıktıBen sırf çift çizgi görmek adına eczaneden 2li ovu testi almıştım. Nasılsa hep cıkıyo diye... Birinde 2. Çizgi hic çıkmadı diğerindeyse yumurtlama dönemine yakındı cok cok silik cıkmıştı.
Canım selammm galiba yumurtlama günlerimdeyim fakat hiç hesap kitap yapmıyorum ratgele gün aşırı başladık işte umarım olur artık takibi bıraktım vallahislm kızlar nasılsınız friendly8584 pariskizim ayllliinn35 selifor ne durumdasınız fıstıklar yumurtlama günleriniz sanırım
Eger gelmezse bu cuma ya da haftaya pazartesi. bekleyecem artik.Bak ne guzel bel bağlamıyosun benm düştüğüm hataya düşmesşn kmse valla. Ama var gibi bilmem olmayadabilir herkesin vucudu çok farklı inşallah hayirlisiyla vardır test ne zamn yapacaksın canım
Insallah cnm bi yanim cok umutlu ama umutsuz taraf daha cok basiyo hic bi histe degilim suan su 5 gun gecse bi bklmCanım inş tutmuştur
Canım senle beraber batı bekliyorum resmenInsallah cnm bi yanim cok umutlu ama umutsuz taraf daha cok basiyo hic bi histe degilim suan su 5 gun gecse bi bklm
benimde bata son 6 gün bakalım kızlar inşallah hepimiz mutlu haberi alırızzzCanım senle beraber batı bekliyorum resmenaz kaldı son 5. Varmı bi hareketlikik sende ?
Canım Allah kucagına almayı nasıb etsinMerhaba hanımlar :) bende 2017 nin ilk annelerinden olucam sanırım. Bi aksilik olmazsa 3 ocak 2017 sezeryan tarihim :) Allah hepinizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?