2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben sanki bu ay iğne olmamış gibi kafama gore takılıyorum umurumda yok bişeyimde. Hayırlısı olsun canım. İğnenin 14.günü belli olur diyolarya bilmiyorum hangi gün vurundun iğneyi
26 kasımda vuruldum canım bugün 17 gün. İkinci ay iğne de normal de yılbaşından beri deniyoruz bir sonraki yıl başı geldi geçen ay 18. Gün adet oldum bekliyorum bakalım şu silik işi bende çıkar mi bilmiyorum o yüzdem yapmadım korkuyor insan olmadıkça umut var demek nasıl olsa. Allah günümüze göre versin inşallah

Masllah valla sabrina hayranim 5 tane gebelik testi 2 kan testinden sonra bugun adet olduktan sonra yeni inandim hamile.olmadigima)nasil bi kafaysa

O silik çizgiyi görebilmek için nasıl tutuşuyorum bir bilsen. Hep tek hep tek. Sizinde zamanınız var daha belliki. İnşallah bu ay zamanı gelmiştir canım. Bencede yapma çok stresli bi bekleyiş gerçekten

Ayy çok ağrıyor diyorum tamam sen yapma dinlen ben yaparım diyo
Benimkide kesin seninki gibi olacak. Geçen ay çok ağrım vardı bide bebek vardır diye düşünüyoduk umut işte. Kanepeyi çekecektim. Kalktı geldi hatun dur ben çekerim dedi şöyle baktım bi hoşuma gitti ki hamile olsam bi ahhhh benmde senden farkım kalmaz :))

aman duramadım ben bea kız S selifor
bat yazalım tatlım
ama ne yazalım 6 sında lekelenme başladı 10 unda oldum 7 gün sürer bu böyle
hangisini baz alsak ki 6 mı 10 mu

İnşallah Allahım dualarımızı kabul etsin. Tez vakitte isteyen herkese versin inşallah

Ovulasyon testinde silik çizgi hep çıkar. Hcg için idrar yapacaksan 1 hafta bekle derim. Rabbim gönlüne göre versin canım

Ben sırf çift çizgi görmek adına eczaneden 2li ovu testi almıştım. Nasılsa hep cıkıyo diye... Birinde 2. Çizgi hic çıkmadı diğerindeyse yumurtlama dönemine yakındı cok cok silik cıkmıştı.

Kız ben hamileyken nasıl olsa çıkar diye yaptım hayali bir çizgi çıktı

Bak ne guzel bel bağlamıyosun benm düştüğüm hataya düşmesşn kmse valla. Ama var gibi bilmem olmayadabilir herkesin vucudu çok farklı inşallah hayirlisiyla vardır test ne zamn yapacaksın canım
Eger gelmezse bu cuma ya da haftaya pazartesi. bekleyecem artik.

Merhaba hanımlar :) bende 2017 nin ilk annelerinden olucam sanırım. Bi aksilik olmazsa 3 ocak 2017 sezeryan tarihim :) Allah hepinizin gönlüne göre versin
Canım Allah kucagına almayı nasıb etsin Aynı duyguları bizde tadarız inşallah.. Hamileliğinin ilk belirtileri neydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…