İnşallah canımbenimde bata son 6 gün bakalım kızlar inşallah hepimiz mutlu haberi alırızzz
bugün progestoren kanı verdim 14.57 cıktı bakalımİnşallah canım
Negatif görmediğim her dakika hala ümit var olduğu için yapmıyorum belki ya bilmiyorum ki bendeki de neyin kafasıMasllah valla sabrina hayranim 5 tane gebelik testi 2 kan testinden sonra bugun adet olduktan sonra yeni inandim hamile.olmadigima)nasil bi kafaysa
Bilmiyorum canım ya. Beklemek de zor hem de çok zor. Bende silik de olsa görmek istiyorum ama korkuyorum yaaaO silik çizgiyi görebilmek için nasıl tutuşuyorum bir bilsen. Hep tek hep tek. Sizinde zamanınız var daha belliki. İnşallah bu ay zamanı gelmiştir canım. Bencede yapma çok stresli bi bekleyiş gerçekten
Yani evet bir yerde kullanılıyorlar. Ama olaya öyle bakmamak lazım tam tersini de sen düşünebilirsin. Gerçekten senin de canın istiyor olabilir. Onu bekleme yani istiyorsan ne kullanması dersin. Sende çok vicdanlısın valla. Cumartesi temizlik yaptırttım ben. Çocuk hatrına ne desem yapıyordoktor ilişki serbest demedi o yüzden yaklaştırmıyorum. 24ünde kontrol var serbest desin ağzına bir parmak bal çalarız artık napalım
Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım. Siteyi sürekli dışarıdan takip ediyordum veeee bugün dayanamayarak üye oldum :) Çok şükür ikinci tüp bebek denememde hamile kaldım :) son BAT'ım 26 ekim.
Hoşgeldin, Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım
Merhaba hanımlar :) bende 2017 nin ilk annelerinden olucam sanırım. Bi aksilik olmazsa 3 ocak 2017 sezeryan tarihim :) Allah hepinizin gönlüne göre versin
Canım inş umutlu taraf haklı çıkar bu beklemeyi ben çok yaşadım Allah kimseyi uzun süre bekletmesinInsallah cnm bi yanim cok umutlu ama umutsuz taraf daha cok basiyo hic bi histe degilim suan su 5 gun gecse bi bklm
Hoşgeldin Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşÇok teşekkür ederim hoşbuldum. İnşallah bütün gebeler bebeğini sağlıcakla kucağına alır, gebe olmayı bekleyenler de biran önce gebe kalır.
Hoşgeldin Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı da nasip etsin inş
Allah sağlıklı şekilde kucağınıza da almayı nasip etsin inşMerhaba hanımlar :) bende 2017 nin ilk annelerinden olucam sanırım. Bi aksilik olmazsa 3 ocak 2017 sezeryan tarihim :) Allah hepinizin gönlüne göre versin
yaa benimde acayip şiş kendi kendime belirti aramak istemiyorum ama bu ağrıyı çok iyi tanıyorum:))Benim bata 6 kaldı. geçen ay 5 kala regl olmuştum yine öyle olacak diye çok korkuyorum. Bugün karnım çok şiş :/
Ben de aşılama ile hamile kaldım ikinci aşılamadaAmin cümlemizin inşallah.
Ben de aşılama ile hamile kaldım ikinci aşılamada
merhaba kızlar bayadır yazmadım bişey okudum sadece yazmak istemedim çünkü hiç bi belirtim yok daha adet olmadım ama karnım ağrımaya başladı. adet ağrısı belli ediyo kendini ya. bazıları hamilelikte o ağrı oluyo adet olcam sandım ama değilmiş filan diyolar ama bence o ağrı farklı. çünkü karnım acayip şişti, ağrıyo bugün yarın olurum. hsg sonrası ilk ayımdı. sanırım diğer ay aşılama yapılacak. bana kalsa hemen tüp bebek denemek istiyorum daha kesin çözüm diyo doktor ama eşimi ikna edemiyorum.
Benim suan regl agrim yok. Ara ara kasigim sanciyor sadece. Sizin nasıl?yaa benimde acayip şiş kendi kendime belirti aramak istemiyorum ama bu ağrıyı çok iyi tanıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?