2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

O silik çizgiyi görebilmek için nasıl tutuşuyorum bir bilsen. Hep tek hep tek. Sizinde zamanınız var daha belliki. İnşallah bu ay zamanı gelmiştir canım. Bencede yapma çok stresli bi bekleyiş gerçekten
Bilmiyorum canım ya. Beklemek de zor hem de çok zor. Bende silik de olsa görmek istiyorum ama korkuyorum yaaa

Hıım anladım canım hakkınızda hayırlısı, sonuçta tek taraflı fedakarlıkla olmuyor. Eşlerinde fedakarlık yapması gerekiyor.
Sırası geldiğinde biz de belki nazlanırız, Hoş benim eşim çok anlayışlıdır, bende çalıştığım için evlendiğimizden beri Hafta sonları Süpürge onun, paspas silme işi benim Allah razı olsun vallah.

merhaba kızlar bayadır yazmadım bişey okudum sadece yazmak istemedim çünkü hiç bi belirtim yok daha adet olmadım ama karnım ağrımaya başladı. adet ağrısı belli ediyo kendini ya. bazıları hamilelikte o ağrı oluyo adet olcam sandım ama değilmiş filan diyolar ama bence o ağrı farklı. çünkü karnım acayip şişti, ağrıyo bugün yarın olurum. hsg sonrası ilk ayımdı. sanırım diğer ay aşılama yapılacak. bana kalsa hemen tüp bebek denemek istiyorum daha kesin çözüm diyo doktor ama eşimi ikna edemiyorum.

canım herkes de belirti farklı oluyor. Adet olacağını sanip hamile olanlar, Hamile olduğunu düşünüp adet olanlar Herkes bişey yazıyor. Bir kıstas yok aslında. Gebelik ve Adet belirtileri bu dönemde birbirine benziyor. En doğru belirti Adet gecikmesi. Adet gecikmen varsa idrar veya kan testi yapabilirsin.
Hakkında hayırlısı canım, Belli olmaz aşılamada belki tutar.. Yani gerçekten yumurtalarında ve Eşinin Sperm kalitesinde ciddi sıkıntı yoksa Direk tüp bebek gerek yok. Tabi durumunu en iyi Dr değerlendirir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…