- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
2 ekim icin biraz erken kan testi olmamıs mı canım sonuçtan ben olsam emin olamam amaBenim kan testi tirt çıktı 2 ekim de batı gorucem yani
Çok şükür yaa cevap veren birisiCanim inofolic hem folic asit takviyesi hmde hucre yenilenmesine yariyor bebek isteyenlere oneriyo doktorlar pko icinde iyi geliyor ben kullaniyorum. Eczaneden recetesiz satilan yan etkisi olmayan bj ilac
Ya doktor tavsiyesi olmadan kullanmak dogrumu acaba bende cok dusundum kullanmayi ama cesaret edemedimA
Çok şükür yaa cevap veren birisieğer bu ay olmazsa gelecek aya onu kullanmayı düşünüyorum. Ama ne zaman başlamak lazım. Yumurtlama döneminde mi öncesinde mi onu bilmiyorum. bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum
2 ekim icin biraz erken kan testi olmamıs mı canım sonuçtan ben olsam emin olamam ama
Saol canimHadi gözün aydın herşey gönlünce olsun.
Canim yazmistim burdaTaktikleri bize de versen
Evet canım sonradan gördümCanim yazmistim burda
Canim cikmadan icinde bekleyince spermlarin iceride kalma olasiligi daha yuksek o yuzden cikmadan bekledi iste5kere bosaldi dediniz ya anlamadim ya nasil hic cikmadan o is 5 kere oluyor
Ya o kadar sey okuyorum ki canım battan 2 gun once idrar testi yapıp negatif bat gunu yapıp hamile oldugunu öğrenenler cunku kana karısma suresi tamam idrara karısmasından hızlı ama senin bata 9 gun var peki ya geç döllendiyse umut vermek icin yazmıyorum sadece ben öyle dusunurdum sonuçtan emin olamazdımAma hiç mi çıkmazdı cnm 0.08 yani
Ben cevap vermek istiyorum ama benimki dr bilgisi olmadıgindan yanlıs yönlendirmekten korkuyorum dr dan bilgi alan arkadaslar yardımcı olsunYa doktor tavsiyesi olmadan kullanmak dogrumu acaba bende cok dusundum kullanmayi ama cesaret edemedim
Ya o kadar sey okuyorum ki canım battan 2 gun once idrar testi yapıp negatif bat gunu yapıp hamile oldugunu öğrenenler cunku kana karısma suresi tamam idrara karısmasından hızlı ama senin bata 9 gun var peki ya geç döllendiyse umut vermek icin yazmıyorum sadece ben öyle dusunurdum sonuçtan emin olamazdım
Canim sen diger sayfada da yazmişin da ordada dedigim gibi bu konular hakkinda pek fikrim yok ilac kullanmam biraz ondanA
Çok şükür yaa cevap veren birisieğer bu ay olmazsa gelecek aya onu kullanmayı düşünüyorum. Ama ne zaman başlamak lazım. Yumurtlama döneminde mi öncesinde mi onu bilmiyorum. bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum
Bir ogrenelim heleHamis olduğunu öğrenen arkadaşlar bize de taktik verirler dimi ama
YUMURTLAMA dönemim ve bende öyle yapıyorum hadi bakalım hayırlısı.Canim cikmadan icinde bekleyince spermlarin iceride kalma olasiligi daha yuksek o yuzden cikmadan bekledi iste
Canim cok tsk ederim ya moral veriyorsunuz bana insallah ya gecen ay doktora gittimhic begenmedim yeni doktor arayisindayim bulamiyrm stresim bu ara
Yakın zamanda çok haber alırız gibime geliyor da ondanBir ogrenelim hele
Kuzum erkekler bizim gibi inve düşünemiyorlar maalesef. Her ay umut ediyoruz iste napalim ki baska.. Canini skma sen her sey netlesince yaptir testi sonradan soylersin ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?