2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

A
Canim inofolic hem folic asit takviyesi hmde hucre yenilenmesine yariyor bebek isteyenlere oneriyo doktorlar pko icinde iyi geliyor ben kullaniyorum. Eczaneden recetesiz satilan yan etkisi olmayan bj ilac
Çok şükür yaa cevap veren birisieğer bu ay olmazsa gelecek aya onu kullanmayı düşünüyorum. Ama ne zaman başlamak lazım. Yumurtlama döneminde mi öncesinde mi onu bilmiyorum. bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum

Ya doktor tavsiyesi olmadan kullanmak dogrumu acaba bende cok dusundum kullanmayi ama cesaret edemedim

Ama hiç mi çıkmazdı cnm 0.08 yani
Ya o kadar sey okuyorum ki canım battan 2 gun once idrar testi yapıp negatif bat gunu yapıp hamile oldugunu öğrenenler cunku kana karısma suresi tamam idrara karısmasından hızlı ama senin bata 9 gun var peki ya geç döllendiyse umut vermek icin yazmıyorum sadece ben öyle dusunurdum sonuçtan emin olamazdım

Anladım canım bakım eğer bat gecikirse bir tekrarların testi arttik

Canim sen diger sayfada da yazmişin da ordada dedigim gibi bu konular hakkinda pek fikrim yok ilac kullanmam biraz ondan

Kızlar hayırlı cumalar Allah bu mübarek günde sesimizi duyar inşallah gönlümüzdekini nasip etsin ..

Okurken gördüm bende bu enfeksiyon lanetinden zor kurtulanlardanım . İnsan çok çaresiz kalıyor küçük yaştabşaldı bende ben çok titizim tuvalet konusunda her yere oturmam yapmamam ama bu ilette bi yaklarsa yaklayor evlendikten sonra daha çok dikkat etmeye çalıştım ama ara ara oldu bu çamaşır konusunda bilmeden kullanıyordu şimdi sadece pamuklu kullanıyorum .Bol bol temiz tutmaya çalışııyorum sabun v.s sürmeme ye de çalışıyorum çok şükür bi engel yok inşallah da hep olur . Kullanmadığım ilaç kalmadı bi ara ama şuan şükür yokbişey .

Canim cok tsk ederim ya moral veriyorsunuz bana insallah ya gecen ay doktora gittimhic begenmedim yeni doktor arayisindayim bulamiyrm stresim bu ara

Canım benim annem 42 yaşında son kardeşimi doğurdu ahahaha benide 31 yaşında doğurdu ve ilk çocuğuyum yani asla yaşı kafaya takmayın ben daha 22 yaşında yım 4 aylık evliyim

Kuzum erkekler bizim gibi inve düşünemiyorlar maalesef. Her ay umut ediyoruz iste napalim ki baska.. Canini skma sen her sey netlesince yaptir testi sonradan soylersin ona

Adeti bekliyom kuzum 4 gün kaldı adet olmazsam 2 gün daha bekleyecem sonra kan tahlili verecem inşallah hamişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…