Benm ikinci ayım. Doktorum hiç demedi şuna buna baktıt diye. Bide özel olacak. Klomeni verip gönderiyor .... O ne ki?Kizlar klomeni kacinci kez kullanisiniz.bide 21. Gun progesteron baktirmak gerekio mu
Ben gebze de oturuyorum buradaki devlet hastaneleri veriyor hemen internete darıca da falan da öyle. Sen nerdesin bilmiyorum veriyordur inşallahDevlete gidiyrm zatn cnm randevum var sabh 9 bucukta verelim bklm ne olck sonucu gec cikiyr iste onu bklcm ablama giderim ordan evi yakin oraya bu arada internetten sonuclara bakiliyrmu devletin
Ayın 21ide tam 14.gün oluyo iğnenin. Bende bi kaç gün sonrasında kan tahlili yaparım artık. Kız rüyamda kan veriyodum adetime 4 gün kala, 4.36 çıkıyodu size yazıyodum iki katına çıkarmı acaba vs diyodum bi uyandım yataktayım :)) inşallah sağlıkla tutunur bebişin bencede erkenden yaptır sen canım. İlacı bırakmak çok iyi gelecek gerçekten, hani kafaya takmasan bile ilaç kullanıyosun insan istemsiz takıyo yinede. Bakalım neler olacak. Çift çizgiyi görmek istiyorumm :)
Düşük önleyici canım bana da geçen ay vermişti yumurta 24 milim di o zaman bu ay gerek görmedi 22milim di gerek görmemiştir sana illa şart değil yani kullanmakBenm ikinci ayım. Doktorum hiç demedi şuna buna baktıt diye. Bide özel olacak. Klomeni verip gönderiyor .... O ne ki?
Progestan diye okumuşum ya benim bildiğim ilaç oBenm ikinci ayım. Doktorum hiç demedi şuna buna baktıt diye. Bide özel olacak. Klomeni verip gönderiyor .... O ne ki?
Yumurta sayısı hiç önemli değil canım ben okadar araştırdım baktım ki 6 yumurtayla hamile kalamayanda var bitaneyle hamile kalıp doğuran da var. Nasip kısmet yani kısaca. Moralini yüksek tutmaya bak sen hayırlısı neyse o olsun hakkında.
Hmm tmm cnm hep ozelde yaptrdm kani o yuzdn onlar 3 te cikiyor dyrlar ya bn 1 gibi baslarm bkmayaCanım ben istanbul'da yaşıyorum burdaki tüm devlet hastanelerinin web sayfasından bakılıyor. Sadece kan verdiğinde barkot veriyorlar onu alman gerekiyor. Çünkü sorulamayı o barkottaki numaradan yapabiliyorsun.
Istanbul esenyurt cnm peki ne zamn cikiyor sonucu kacta baksamkiBen gebze de oturuyorum buradaki devlet hastaneleri veriyor hemen internete darıca da falan da öyle. Sen nerdesin bilmiyorum veriyordur inşallah
Kizlar klomeni kacinci kez kullanisiniz.bide 21. Gun progesteron baktirmak gerekio mu
Progesteron bir hormon canım rahim kalinligini etkiliyor değerin düşük olması halinde dusuk tehlikesi olduğundan ilaç veriyorlar ilacın ismi de aynı. Bende dusuklerimde kullandım canım.
Adetin 21.günü progesteron olcturenleri forumda okudum. Yumurtlama kalitesini anliyorlarmis değer 10unun üstündeyse iyiymiş. Birde değer çok yüksek çıkarsa hamilelik olasılığı oluyor çünkü hamilelikte rahim kalınlığınin artmasi söz konusu.
Kaç mm diye sordum 20 dedi ideal dedi koyun gibi sürülüyorum bakalım nolacak klomenin son şansı bu ay :)Düşük önleyici canım bana da geçen ay vermişti yumurta 24 milim di o zaman bu ay gerek görmedi 22milim di gerek görmemiştir sana illa şart değil yani kullanmak
Pko musun?kasimda bi daha sogan kuru yaptim tekrar hamile kaldim kimuasal gebelikti ikiside simdi yine deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?