2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Devlete gidiyrm zatn cnm randevum var sabh 9 bucukta verelim bklm ne olck sonucu gec cikiyr iste onu bklcm ablama giderim ordan evi yakin oraya bu arada internetten sonuclara bakiliyrmu devletin
Ben gebze de oturuyorum buradaki devlet hastaneleri veriyor hemen internete darıca da falan da öyle. Sen nerdesin bilmiyorum veriyordur inşallah

İnşallah çift çizgiyi görürsün canım. Ben bi eksik saymisim bak o zaman 20 aralık iyi bi tarih :)

Progesteron bir hormon canım rahim kalinligini etkiliyor değerin düşük olması halinde dusuk tehlikesi olduğundan ilaç veriyorlar ilacın ismi de aynı. Bende dusuklerimde kullandım canım.

Adetin 21.günü progesteron olcturenleri forumda okudum. Yumurtlama kalitesini anliyorlarmis değer 10unun üstündeyse iyiymiş. Birde değer çok yüksek çıkarsa hamilelik olasılığı oluyor çünkü hamilelikte rahim kalınlığınin artmasi söz konusu.

saol canım içimi ferahlattın. zaten klomeni düzenli içmedim hiç bazı günler unuttum son 2 taneyi de içmedim.
düzenli içince 2 tane oluşuyor benim. içmeyince 1. normali yada olması gerekeni nedir bende bilmiyorum.
dediğin gibi olacak olduktan sonra 6 tane olsada olur 1 tane olsada olur inşallah Allah yüzümüzü güldürsün.

Canım ben istanbul'da yaşıyorum burdaki tüm devlet hastanelerinin web sayfasından bakılıyor. Sadece kan verdiğinde barkot veriyorlar onu alman gerekiyor. Çünkü sorulamayı o barkottaki numaradan yapabiliyorsun.
Hmm tmm cnm hep ozelde yaptrdm kani o yuzdn onlar 3 te cikiyor dyrlar ya bn 1 gibi baslarm bkmaya

Doktor bana bu ay estrofem verdi ilaç, bu ne için dediğimde rahim duvarı kalınlaşsın bebek iyi tutsun diye dedi bende sorgulamadım içiyorum günde bir tane. Bilmediğimiz neler var o zaman bende ölçtürürüm :) inşallah güler yüzümüzzz

Valla ben bikere sogan suyu icmistim adetim 26.gunde oldu bu ay da klomen ictim 27. gunde oldim.normalde 35 e falan sarkiyo adetim ama.herhalukarda adet oluyom pufff .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…