En doğrusu. Boşver. Milletin derdi hep millet
Zannetmyrm cnm 4 gun kaldi ve gogus agrilarim basladi basim o kadar agryrki uyuyordm giremedim sitresle geriliyrz hep bosuna bnm hep adete 1 hafta ksla sag gogus agrr ve 5 gun kalada ikisi hic sasmaz yani Rabbim hayrlsini versn cnmBelki de önce senin iyi haberini alırız bana da motivasyon olur canımm
Aynen iyi ki varız; ):) konuşmak için konu lazım tabi bizde arada malzeme oluyoruz
Öyle kötü düşünme canım. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın. Dua et. Zamanın var daha. İnsaalah hayırlı olurBende 8inde oldumiğnenin etkisi hiç yok bende acaba etki etmemiş olabilir mi çünkü ben ömrü hayatımda çekebileceğim sancıyı geçen ay çektim. İlk defa klomen kullanmıştım kullandığım günden itibaren adet olana kadar önce sağ sonra sol sonrada sürekli alt karın bölgemde sertlik ve ağrı hissettim ilişki bile olmadı o esnada ölüyodum ağrıdan, ama bu ay klomen öyle etkide yapmadı çatlatma iğnesini de ilk defa oldum. Hiç ağrı yok, İşe yaramadı diye düşünüyorum valla :) bebek olmayacak biliyorum. Adetimi bekliyorum, bu aydan sonra bırakcam ilaçla tedaviyi
merhaba :) geçen ayki kontrolümüzde %70 kız dedi doktorumuz ama perşembe günü kesinleşecek. İnşallah değişmez, Rabbim sağlıklı, hayırlı bir kız evlat nasip edermadame wuu @Frkzhd @Misk-i amber @onurumbenim @angelina 34 @Beklenencanim @Meyvelipasta1 @TuruncuHayal @Morenam @snesrn @busraturkmen ve başka eski hamişlerimiz cinsiyetler belli mi nasıl gidiyor
Bnmde gecen ay 3 gun oldu kesik kesik cidden hormnlar kafayi yedi nasilsn cnm oglus nasilslm kızlar benim hormonlar alt üst oldu sanırım ya 3 günde bitti reglim ne saçma bi ay oldu ya kist mi var acaba canlar bilen varmı böyle durumu
Al benden de okadar. Neden yapmiyosunuz neden bekliyorsunuz. Bu sorulardan biktim . Belki istemiyor yada erken olduğunu dusunuyoruz yada olmuyor ne yapsakda herşey olabilir sürekli bu soruları bilinçli yada bilinçsiz yoneltmeleri çok sinir bozucu..Selam kızlar. nasılsınız. Baby si olanlar gözünüz aydın sizler adına çok sevindim darısı başımıza inşallah. Benim canım çok sıkkın ay zaten kendi kendimize yeteri kadar dert ediyoruz kafaya takıyoruz bide bu insanlar çıkıyo başımıza yaa. Şu niye çoçuk yapmıyosunuz ne zaman yapıcaksınız. Yapın bi tane diyen insanlar için çok kötü şeyler düşünüyorum. ufff bütün moralim sıfır. çalışamıyorummmm
İnşallah canım. Ama etkileniyorum etrafımdakiler bana çocuk delisi gözüyle bakıyo okadar abartmıyorum da. İnşallah nasip olur elim karnımda çok dua ettm Allah yardmcmz olsun. Sizin güzel haberinizi almak bile yetiyo gerçektenÖyle kötü düşünme canım. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın. Dua et. Zamanın var daha. İnsaalah hayırlı olur
Zannetmyrm cnm 4 gun kaldi ve gogus agrilarim basladi basim o kadar agryrki uyuyordm giremedim sitresle geriliyrz hep bosuna bnm hep adete 1 hafta ksla sag gogus agrr ve 5 gun kalada ikisi hic sasmaz yani Rabbim hayrlsini versn cnm
Bende 8inde oldumiğnenin etkisi hiç yok bende acaba etki etmemiş olabilir mi çünkü ben ömrü hayatımda çekebileceğim sancıyı geçen ay çektim. İlk defa klomen kullanmıştım kullandığım günden itibaren adet olana kadar önce sağ sonra sol sonrada sürekli alt karın bölgemde sertlik ve ağrı hissettim ilişki bile olmadı o esnada ölüyodum ağrıdan, ama bu ay klomen öyle etkide yapmadı çatlatma iğnesini de ilk defa oldum. Hiç ağrı yok, İşe yaramadı diye düşünüyorum valla :) bebek olmayacak biliyorum. Adetimi bekliyorum, bu aydan sonra bırakcam ilaçla tedaviyi
yaa bence doktorun görmediği bir yumurtam vardı ve çatladı öyle düşünüyorum. çü
sende beklemeye niyetkisin herhalde canim. daha ne kadar bekleyeceksin.? benimde bat dundu. bende bekliyorumÇok şükür iyiyim canım sen nasılsin aklım sende ydi girse görür mutlaka dedim. İğne verdiğine sevindim bu ay geçmedi en azından inşallah hayırlısı olur. Bat pazardı evet henüz gelen giden yok bugün 18. Gün
Zannetmyrm cnm 4 gun kaldi ve gogus agrilarim basladi basim o kadar agryrki uyuyordm giremedim sitresle geriliyrz hep bosuna bnm hep adete 1 hafta ksla sag gogus agrr ve 5 gun kalada ikisi hic sasmaz yani Rabbim hayrlsini versn cnm
Al benden de okadar. Neden yapmiyosunuz neden bekliyorsunuz. Bu sorulardan biktim . Belki istemiyor yada erken olduğunu dusunuyoruz yada olmuyor ne yapsakda herşey olabilir sürekli bu soruları bilinçli yada bilinçsiz yoneltmeleri çok sinir bozucu..
Kizlar bnm gebelige dahil hic bi belirti yok bata 4 yada 3 kaldi tam kestrmyrm ama regli blrtm var gogus agrisi basladi ama suan siddetli bas agridi cekiyorum canlar o yuzdn uyuyorum surekli bende migren var yarin doktora gidicem ilac icin sizce kan vermeme gerek varmi yoksa kafadan direk ilac kullansammi doktr vernce ama %90 degilim bilysunz 5 gun once negatfti kan
O kadar takip ettmki hepsini biliyrm hayirlisi Allahtan sen naslsn cnm bnmVücudunu iyi tanıyorsan canım ne diyeyim. belki seni kandırıyordur rabbim hepimiz için hayırlısını versin
Aynen iyi ki varız; )
Verim dimi en azindan rahat icim ilaci cunki dayanamyrm agrisina birazda agir ilaclar o yuzdn sagol cnmHer ihtimale karşın vet istersen. Sen bilirsin yinede
Çok haklisin canım. Zaten yaşadığımız stres yeter buda tuzu biberi oluyor. Kulaklarkmizi kapatacz artik. İns.bu yıl sonunda muradimiza ereriz hayırlısı ve sağlıklı olarakBu konu okadar sinir ediyo ki beni. Annemle konusuruz bazen o bile dalga geçer. "Çocuğum bekarken hani evlendirmiyon mu daha?, nişanlarız hani düğün ne zaman? Düğün olur , varmıymış bişeyler? Kızın yada oğlun daha düşünmüyo mu neyi bekliyo?, hamile kalırsın çocuk doğdu mu kaç aylık?, çocuk doğar sonrasında naptı büyüdü mü konuşmaya basladı mı? Sonra hani ikinci yokmu? Annem konu açıldığında direkt bunları söyler. Bıktık insanların boş boğazlığından. Sizene ya sanki çocuk olunca onlar bakacak. Bizim derdimiz milleti iyicer gerdi . En iyisi onlara hiç yokmuş gibi davranmak. Hiç olmamışlar gibi. Boşluk :))
yaa senin geçen ay yaşadığını bende yaşıyorum alt karın ağrısı hafif ama sol kasık fena. senin ilk ayınmış bnmde düşükten sonra ilk ayım ondan da olabilir. çatlatma iğnesi işini yapıyor canım önemli olan döllenme olması. o da nasip kısmet
lütfen tedaviyi de bırakmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?