2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Olsun varsın çocuk delisi ol canım. Çocuk sevmek istemek suç mu? Kimsenin malında mahreminde gözü n yok kimseden hibe istemiyorsun dua na cevap verecek de bir güç yok Allah tan başka. Başka söze gerek yok bence boşver milleti. İnsaalah nasip olur sana da bana da isteyen herkese de bu ay çocuk sahibi olmak.

sende beklemeye niyetkisin herhalde canim. daha ne kadar bekleyeceksin.? benimde bat dundu. bende bekliyorum
Akşam eşim test alacak canım ama kötü bir hafta sonu geçirdim stres geciktirdi diye düşünüyorum. İnşallah yanılıyor olurum ama. Akşam mi yapsam yarına mi bıraksam bilemedim henüz gelen giden yok

Bence her ihtimale karşı tahlil ver canım eğer zaman ve ücret yönünden seni zorlamayacak sa

Benim de başım çok ağrıyordu. Sürekli ağrıdığında için de anlamamıştım. Haftaya git doktora istersen

evet insan farklı şeyler hissettikçe umutlanıyor :) doğal yöntemlerde faydalı oluyormuş buarada vücudunda ilaçlardan biraz dinlenir. ama bu işin takibini sakın bırakma öyle yada böyle güzel haberler alacağız inşallah

şimdi daha iğnenin 6.günü, bende kan pıhtılaşması olduğundan 3 gün erken kan testi yaptır dedi doktor. ondan iğnenin 12.günü 20 aralık veya 14.günü 22 aralık düşünüyorum. tam karar veremedim

Hayırlı sonuç alırsın inşallah canım

Ayın 21ide tam 14.gün oluyo iğnenin. Bende bi kaç gün sonrasında kan tahlili yaparım artık. Kız rüyamda kan veriyodum adetime 4 gün kala, 4.36 çıkıyodu size yazıyodum iki katına çıkarmı acaba vs diyodum bi uyandım yataktayım :)) inşallah sağlıkla tutunur bebişin bencede erkenden yaptır sen canım. İlacı bırakmak çok iyi gelecek gerçekten, hani kafaya takmasan bile ilaç kullanıyosun insan istemsiz takıyo yinede. Bakalım neler olacak. Çift çizgiyi görmek istiyorumm :)

Var bi vakti zamanı hamile kalnca iş bitmiyo ki tutunacak mı sağlıklı olacak mı çevremizde çok var öyle inşallah Allahım hayıtlısıyla sağlığıyla nasip etsin eşim hayırsızsa hiç olmasın diyo. Amin diyorum. İçimden de hayırsızı hayırlıya çeviren Rabbim hayırlıca ver nolur diyorum. :) Anneliği tadalım inşallah.

Belirti arama bence belirti yaşayıp hamile olmayan çok kişi var. Sonucu bildir bana inşallah bebiş vardır kuzum

İnşallah canım insaalah. Hayırlısıyla.

Bence her ihtimale karşı tahlil ver canım eğer zaman ve ücret yönünden seni zorlamayacak sa
Devlete gidiyrm zatn cnm randevum var sabh 9 bucukta verelim bklm ne olck sonucu gec cikiyr iste onu bklcm ablama giderim ordan evi yakin oraya bu arada internetten sonuclara bakiliyrmu devletin

Devlete gidiyrm zatn cnm randevum var sabh 9 bucukta verelim bklm ne olck sonucu gec cikiyr iste onu bklcm ablama giderim ordan evi yakin oraya bu arada internetten sonuclara bakiliyrmu devletin

Canım ben istanbul'da yaşıyorum burdaki tüm devlet hastanelerinin web sayfasından bakılıyor. Sadece kan verdiğinde barkot veriyorlar onu alman gerekiyor. Çünkü sorulamayı o barkottaki numaradan yapabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…