İnşallah canım burdaki herkesiiii hamile görecem inşallahÇok haklisin canım. Zaten yaşadığımız stres yeter buda tuzu biberi oluyor. Kulaklarkmizi kapatacz artik. İns.bu yıl sonunda muradimiza ereriz hayırlısı ve sağlıklı olarak
O kadar takip ettmki hepsini biliyrm hayirlisi Allahtan sen naslsn cnm bnm
Olsun varsın çocuk delisi ol canım. Çocuk sevmek istemek suç mu? Kimsenin malında mahreminde gözü n yok kimseden hibe istemiyorsun dua na cevap verecek de bir güç yok Allah tan başka. Başka söze gerek yok bence boşver milleti. İnsaalah nasip olur sana da bana da isteyen herkese de bu ay çocuk sahibi olmak.İnşallah canım. Ama etkileniyorum etrafımdakiler bana çocuk delisi gözüyle bakıyo okadar abartmıyorum da. İnşallah nasip olur elim karnımda çok dua ettm Allah yardmcmz olsun. Sizin güzel haberinizi almak bile yetiyo gerçekten
Aminnnnnn aminnnnİnşallah canım burdaki herkesiiii hamile görecem inşallah
Akşam eşim test alacak canım ama kötü bir hafta sonu geçirdim stres geciktirdi diye düşünüyorum. İnşallah yanılıyor olurum ama. Akşam mi yapsam yarına mi bıraksam bilemedim henüz gelen giden yoksende beklemeye niyetkisin herhalde canim. daha ne kadar bekleyeceksin.? benimde bat dundu. bende bekliyorum
Bence her ihtimale karşı tahlil ver canım eğer zaman ve ücret yönünden seni zorlamayacak saKizlar bnm gebelige dahil hic bi belirti yok bata 4 yada 3 kaldi tam kestrmyrm ama regli blrtm var gogus agrisi basladi ama suan siddetli bas agridi cekiyorum canlar o yuzdn uyuyorum surekli bende migren var yarin doktora gidicem ilac icin sizce kan vermeme gerek varmi yoksa kafadan direk ilac kullansammi doktr vernce ama %90 degilim bilysunz 5 gun once negatfti kan
Benim de başım çok ağrıyordu. Sürekli ağrıdığında için de anlamamıştım. Haftaya git doktora istersenKizlar bnm gebelige dahil hic bi belirti yok bata 4 yada 3 kaldi tam kestrmyrm ama regli blrtm var gogus agrisi basladi ama suan siddetli bas agridi cekiyorum canlar o yuzdn uyuyorum surekli bende migren var yarin doktora gidicem ilac icin sizce kan vermeme gerek varmi yoksa kafadan direk ilac kullansammi doktr vernce ama %90 degilim bilysunz 5 gun once negatfti kan
Böyle böyle herkes kazanıyor deyip katılayım sana canımçok faydalarımız var. mesela bizim sayemizde kadın doğum doktorları, eczaneler ve aktarlar vb. para kazanıyor
ayy işte konu dışına çıktım
Okadar umutluydum ki anlatamam. İlk defa yaşadım onları. Dedim kesin bebek var. Nette okuyorum göbek deliğinden 4 parmak aşağıda sertlik oluyomuş gebelerde belirtiymiş vs vs vs. Elimle kontrol ettiğimde yüzümdeki o aptallllll gülümseme aklıma geldikçe canım acıyo. Okuduğum tüm belirtileri yaşamıştım galiba klomenin etkisiymiş. Tedaviyi şu şekilde bırakcam doktora gidip alttan muayeneyle kontrolle sıkıldm. Klomen yerine incir kürü yapcm belki şifam olur. Bi iki ay onu deneyim olmazsa sonrada rahim filmi çektrcem baktırayım bi. Sende inşallah vardır bebiş. Test ne zaman yapacaksın canım
Hayırlı sonuç alırsın inşallah canımevet insan farklı şeyler hissettikçe umutlanıyor :) doğal yöntemlerde faydalı oluyormuş buarada vücudunda ilaçlardan biraz dinlenir. ama bu işin takibini sakın bırakma öyle yada böyle güzel haberler alacağız inşallah
şimdi daha iğnenin 6.günü, bende kan pıhtılaşması olduğundan 3 gün erken kan testi yaptır dedi doktor. ondan iğnenin 12.günü 20 aralık veya 14.günü 22 aralık düşünüyorum. tam karar veremedim
Ayın 21ide tam 14.gün oluyo iğnenin. Bende bi kaç gün sonrasında kan tahlili yaparım artık. Kız rüyamda kan veriyodum adetime 4 gün kala, 4.36 çıkıyodu size yazıyodum iki katına çıkarmı acaba vs diyodum bi uyandım yataktayım :)) inşallah sağlıkla tutunur bebişin bencede erkenden yaptır sen canım. İlacı bırakmak çok iyi gelecek gerçekten, hani kafaya takmasan bile ilaç kullanıyosun insan istemsiz takıyo yinede. Bakalım neler olacak. Çift çizgiyi görmek istiyorumm :)evet insan farklı şeyler hissettikçe umutlanıyor :) doğal yöntemlerde faydalı oluyormuş buarada vücudunda ilaçlardan biraz dinlenir. ama bu işin takibini sakın bırakma öyle yada böyle güzel haberler alacağız inşallah
şimdi daha iğnenin 6.günü, bende kan pıhtılaşması olduğundan 3 gün erken kan testi yaptır dedi doktor. ondan iğnenin 12.günü 20 aralık veya 14.günü 22 aralık düşünüyorum. tam karar veremedim
Olsun varsın çocuk delisi ol canım. Çocuk sevmek istemek suç mu? Kimsenin malında mahreminde gözü n yok kimseden hibe istemiyorsun dua na cevap verecek de bir güç yok Allah tan başka. Başka söze gerek yok bence boşver milleti. İnsaalah nasip olur sana da bana da isteyen herkese de bu ay çocuk sahibi olmak.
Belirti arama bence belirti yaşayıp hamile olmayan çok kişi var. Sonucu bildir bana inşallah bebiş vardır kuzumVuruldum evet ama belirti falan yok canım ya hem elimde test yok oglum rahatsız çıkarmıyorum dışarı hava kötü gelince eşime diyeceğim alsın eğer olmazsam akşama kadar değişik bir ağrı var şimdi gelecek galiba
İnşallah canım insaalah. Hayırlısıyla.Var bi vakti zamanı hamile kalnca iş bitmiyo ki tutunacak mı sağlıklı olacak mı çevremizde çok var öyle inşallah Allahım hayıtlısıyla sağlığıyla nasip etsin eşim hayırsızsa hiç olmasın diyo. Amin diyorum. İçimden de hayırsızı hayırlıya çeviren Rabbim hayırlıca ver nolur diyorum. :) Anneliği tadalım inşallah.
Tamam canım akşam yapıp olumlu olumsuz yazarım sana da sağ olBelirti arama bence belirti yaşayıp hamile olmayan çok kişi var. Sonucu bildir bana inşallah bebiş vardır kuzum
insallah bu ay guler yuzun cnm bnde kaniğne etkisinden ağrılarım var biraz işte bakalım. buarada doktorlar genelde tsh,polaktin ve beta hcg baktıktan sonra net konuşuyorlar canım kan vermelisin bence
Devlete gidiyrm zatn cnm randevum var sabh 9 bucukta verelim bklm ne olck sonucu gec cikiyr iste onu bklcm ablama giderim ordan evi yakin oraya bu arada internetten sonuclara bakiliyrmu devletinBence her ihtimale karşı tahlil ver canım eğer zaman ve ücret yönünden seni zorlamayacak sa
Randevum yarin cnm migrenim varya gizumu actgm zamn o isik bile cildirtyo beni nasip kismet bide kan sonucu bklcmBenim de başım çok ağrıyordu. Sürekli ağrıdığında için de anlamamıştım. Haftaya git doktora istersen
Devlete gidiyrm zatn cnm randevum var sabh 9 bucukta verelim bklm ne olck sonucu gec cikiyr iste onu bklcm ablama giderim ordan evi yakin oraya bu arada internetten sonuclara bakiliyrmu devletin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?