Bu ay biraz sorunlu gecti bazi arkadaslar bilir baska yerde gelinim ben kardesim yanima geldi yanimda universite okuyacak falan e bayram sonuna denk geldi tam yumurtlama donemim o ara da annemler geldi kardesimi getirdiler falan e onlar var onlar gitti kardesim yerlesti derken falan bide bizde bi tartismistik sadece son gunumu degerlendirebildim ama onuda iyi degerlendirdigimi dusunuyorum gerisi rabbimin takdirine kalmis insallah olumlu sonuc alirim. Zaten erken gebelik testlerim hazirda bekliyor evdeYakın zamanda çok haber alırız gibime geliyor da ondan
eklisin canım 85. Siradasin
Masallah o kadar kisi olduk mueklisin canım 85. Siradasin
eklisin canım 85. Siradasin
1 senedirmi deniyordunuz?Uzun zamandir takip ediyirum siteyi... carşamba akşamı ovitrelle igne mi oldum 39 yaşındayım 1 senelik evliyim genel bi sorunumuz yok eşimdede bendede ..ikinci denemem klomen +ovitrelle. .bu ayda pek umudum yok 1 yumurta var ..bu ayda olmazsa aşılama deneriz dedi doktorum .bu kış bu işi halletmemiz gerek dedi:))
Şimdi baktım da ben yokum
Kizlar bu arada calismalardan sonra agir is veya fazla yorucu ev isleri yapmiyorsunuz degil mi ? Dikkat edin oturup kalkmaniza. Firsat buldukca da ayaklarinizi yukari dikip dinlenin. Kayinvalidem bana hep oyle derdi
Demek ki hayırlısı böyleymis sıkma canınıBu ay biraz sorunlu gecti bazi arkadaslar bilir baska yerde gelinim ben kardesim yanima geldi yanimda universite okuyacak falan e bayram sonuna denk geldi tam yumurtlama donemim o ara da annemler geldi kardesimi getirdiler falan e onlar var onlar gitti kardesim yerlesti derken falan bide bizde bi tartismistik sadece son gunumu degerlendirebildim ama onuda iyi degerlendirdigimi dusunuyorum gerisi rabbimin takdirine kalmis insallah olumlu sonuc alirim. Zaten erken gebelik testlerim hazirda bekliyor evde
Ben o kadar halsizim ki evde iki is yapsam yatıyom zati tam beblikmis kv denKizlar bu arada calismalardan sonra agir is veya fazla yorucu ev isleri yapmiyorsunuz degil mi ? Dikkat edin oturup kalkmaniza. Firsat buldukca da ayaklarinizi yukari dikip dinlenin. Kayinvalidem bana hep oyle derdi
Yaşı çokta fazla sorun etme, ben az evvel burada 47 yaşında bir kız bebeği olan bir kadının yazdıklarını okudumBenim yas 34
Saolsun kayinvalidemin yaninda gecirmistim ben ilk hamileligimi ve cok yardimci oldu bebek gibi bakti banaBen o kadar halsizim ki evde iki is yapsam yatıyom zati tam beblikmis kv den
Aynen canimDe
Demek ki hayırlısı böyleymis sıkma canını
Zaten oyle oldugumuz icin birbirimize yardim etmeye calisiyoruz suan ben size yazmasam ay sag kasimda batma oldu aman sırtıma agrı girdi diye dusunucem amaç heycan bastırmak ve yardımcı olmak ben oyle dusunuyorum ama bazı kisilerde ters tepki yapabilirim bilememKızlar buraya geleli çok az bir zaman oldu ama gördüğüm kadarıyla herkes çok gergin telaşlı stresli.. Bence biz bu sekilde hayallerimize kavuşamayiz...
Ben altı aydır kullanıyorum folik asit erken degil ve nezaman hamile kalacagımız belli olmadıgı icin cmekte fayda varbaşlasam mı acaba bende hamile kalma süreci uzarsa erken mi olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?