2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yakın zamanda çok haber alırız gibime geliyor da ondan
Bu ay biraz sorunlu gecti bazi arkadaslar bilir baska yerde gelinim ben kardesim yanima geldi yanimda universite okuyacak falan e bayram sonuna denk geldi tam yumurtlama donemim o ara da annemler geldi kardesimi getirdiler falan e onlar var onlar gitti kardesim yerlesti derken falan bide bizde bi tartismistik sadece son gunumu degerlendirebildim ama onuda iyi degerlendirdigimi dusunuyorum gerisi rabbimin takdirine kalmis insallah olumlu sonuc alirim. Zaten erken gebelik testlerim hazirda bekliyor evde

Kızlar, buraya geleli çok az oldu ama gördüğüm kadarıyla hepiniz çok stresli
1 senedirmi deniyordunuz?

Kizlar bu arada calismalardan sonra agir is veya fazla yorucu ev isleri yapmiyorsunuz degil mi ? Dikkat edin oturup kalkmaniza. Firsat buldukca da ayaklarinizi yukari dikip dinlenin. Kayinvalidem bana hep oyle derdi

Valla ben şuna bir uyamıyorum çok hareketli bi halim var sürekli bir heryerde oturamıyorum aslında çok istiyorum evde ordan oraya ordan oraya bu ay dikkat edicem diyorum hiçç bide bazen bilmeden ağır kaldırıyorum

De
Demek ki hayırlısı böyleymis sıkma canını

Kizlar bu arada calismalardan sonra agir is veya fazla yorucu ev isleri yapmiyorsunuz degil mi ? Dikkat edin oturup kalkmaniza. Firsat buldukca da ayaklarinizi yukari dikip dinlenin. Kayinvalidem bana hep oyle derdi
Ben o kadar halsizim ki evde iki is yapsam yatıyom zati tam beblikmis kv den

Kızlar buraya geleli çok az bir zaman oldu ama gördüğüm kadarıyla herkes çok gergin telaşlı stresli.. Bence biz bu sekilde hayallerimize kavuşamayiz...
Zaten oyle oldugumuz icin birbirimize yardim etmeye calisiyoruz suan ben size yazmasam ay sag kasimda batma oldu aman sırtıma agrı girdi diye dusunucem amaç heycan bastırmak ve yardımcı olmak ben oyle dusunuyorum ama bazı kisilerde ters tepki yapabilirim bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…