2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Vallahi araştır bak kadınlar kulübünde bissürü insan yazmış zaten. Süt maydanoz en kolayı zaten. Her türlü yapabilirsin. Rica ederim canım İnşallah tez vakitte kavuşursun bebeğine hayırlıca.

Canım benim yaa. Sağ ol tebessümü mü de gördün umarım zaten bu ay da göreyim seni deseydi öyle incir yapacaktım aslında iki ay ilaca rağmen yine yapacaktım hiç hap içmek istemedim ama öyle kullanıp da hamile olanları görünce umut buldum kısmet değilmiş. Görelim Mevla neyler neyler se güzel eyler. Sizin gibi gerçek dünyada da dostlar komşular olsa böyle umutsuz görünmezdi dünya bu kadar kötü olmazdı galiba iyi ki varsınız kızlar hepiniz

Spermle ilgili bir yazı okumuştum, sabah yapılan sekste sperm daha kaliteli ve hareketli olurmuş bebek isteyenler özellikle sabah seks yapmalı diyordu. bizde uymaya çalıştık ama olmadı umarım yeni yılda olur.

Dünya okadar kötüleşti ki, pardon öyle kötüleştirdiler ki... Biz iyi kalmaya çalışalım inşallah. İlkinde bak olmuş nasipya belki yine bu vesile olur. Bakalım dediğin gibi kurban oldugum neylerse güzel eyler...

Spermle ilgili bir yazı okumuştum, sabah yapılan sekste sperm daha kaliteli ve hareketli olurmuş bebek isteyenler özellikle sabah seks yapmalı diyordu. bizde uymaya çalıştık ama olmadı umarım yeni yılda olur.

Aynen geceden bitter çikolata yedirip şekersiz Türk kahvesi içirip sabahına ilişki olsun...

A sinifi ozeller haric acibadem gibi , devlet hastanesi bicok ozelden daha iyi malzeme kullaniyor daha hijyenik..ben sahsen inegokdeki ozellere falan asla guvenmiyrm kolay kolayda gitmem devlet daha iyi onlrdan
Eminmisin canim? Ben aritmide dogum yaptim hem hijyen bakimindan hem yaklasim bakimindan bide rahatlik olarak iyi geldi bana.devlette 2-3 kisi bir dogum yspio yeri gelio.odan yok wc yok.bilmiyorum ben slklntl yapjyorum iste.aslinda maddi acidan dewlette yspmam gerek kredi fln oduyoruz ama napiim.

Aynen canım. Kötüleştirildi maalesef. Biz evlatlarımızı öyle hakkıyla büyütelim ki insaalah onların dünyası güzellikle olsun.

Aynen canım. Kötüleştirildi maalesef. Biz evlatlarımızı öyle hakkıyla büyütelim ki insaalah onların dünyası güzellikle olsun.
İnşallah canım ama ben önümüzü göremiyorum kıyamet alametleri hepsi çıktı iç savaş aldı yürüdü zaten. O yüzden Rabbm herşeyin hayırlısını versin diyebilirim. Bebek fikri bile korkutucu geliyo ama içimdeki bebek aşkı da tetikliyo olsun diye. Allaha bırakalım nar tağnelerini tek tek kabuğuna yerleştiren kudret bizmde zamanı gelince karnımıza bebişi yerleştirir elbet (inşallah)

20 temmuz 2017

Allah kavustursun canim hangi sehirdesin? bende bazen yalniz kaliyorum sukurki yumurtlamaya denk gelmiyor. Benimde bugun 14.gunum dun calisma oldu bu aksamda olucak muhtemelen. Benim bat 31 aralik senin?

michie canım ben 2014 yılında doğum yaptım ama istanbul atrşer memorialda o zaman 2000 tl hastahaneye 1000 tl de dr ye ödemiştim bursaya yeni taşındım inan fiyatlar hakkında pek bilgim yok ama istersen dorukta çalışan kadın doğum uzmanı arkadaşım yelizden fiyatlatı öğrenbilirm kurum varmıydı tamamen özel mi olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…