2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Daha dikkatli olmalisin canim cunku sadece iliski degil iliski sonrasida cok onemli

Ters tepki oluşacak bir durum yokki, siz sanırım yanlış anladınız.

Ters tepki oluşacak bir durum yokki, siz sanırım yanlış anladınız.
Hedefimize boyle ulasamayız deyince ben olumsuz dusundugunuzu sandım yani eger ben buraya yazmassam bunun iki katı gergin olurum onu anlatmaya calistim bazı arkadaslar buraya girdikleri icin stres olduklarını dusunebilirler diye

Canim cikmadan icinde bekleyince spermlarin iceride kalma olasiligi daha yuksek o yuzden cikmadan bekledi iste
O zaman yazim yanlışi olmuş diyelim :) 5 kere boşaldı diyince icerde hic cikmadan nasil 5 kere bosaliyor vaay anasini dedim yani onu bende cok yapiyorum esim bosaldiktan sonra hemen cikma diyorum 1 2 dakika kadar bekliyoruz umarim faydasi oluyodur :)

Kizlar adet takvimimde bugun ve yarini dogurgan donem degil ama gebelik sansi orta diye gosteriyor. Acaba gu geceyi veya yarin geceyi tekrar degerlendirsem mi

Daha dikkatli olmalisin canim cunku sadece iliski degil iliski sonrasida cok onemli

Peki bacım mesela ilişki sonrası insan hamile kalsa haberi yokya ama adete kadar 2 günde bir deneyenler var onlar ne yapmalı gebelik zaten hemen çıkmıyor o şekilde ilişkiye devam etmek daha zararlı değilmi?

Hedefimize boyle ulasamayız deyince ben olumsuz dusundugunuzu sandım yani eger ben buraya yazmassam bunun iki katı gergin olurum onu anlatmaya calistim bazı arkadaslar buraya girdikleri icin stres olduklarını dusunebilirler diye
O zaman soyle belirteyim bu tabi benim kendi fikrim; ben bu sekilde konuşarak gün içerisinde devamli buraya girerek stres oluyorum bu kesinlikle sizinle alakali değil hepiniz çok cici çok tatlı kisilersibiz. Ama Ben bebek ile alakli kurduğum her hayali beklerken çok geriliyorum çok üzülüyorum.Bu şekilde de hıç bir zaman hamile kalamiyacagima inaniyorum ve artik bunu dusunmeyip beynime format atip herseyi Allaha birakiyorum... Bundan boyle Hayatimi esimle gule oynaya yasamaya basliyacagim... sizlerede insallah güzel haberlerle gelitim. Ayrıca Son kez de şu linki okumanizi isterim.Sevgiler...http://www.esatorhon.com

Yok canim dogru yazdim. Simdi belki bazilari ters tepki verebilir boyle acik konusunca ama sonucta hepimiz evliyiz normal bi durum bunlar sonucta bebek icin calisiyoruz. Mesela ilk girdik iliskiye diyelim bosalma oldu demi bosaldiktan sonra cikmiyor bekliyor sonra tekrar devam ediyor tekrar bir bosalma oluyor oyle oyle bekleyerek ust uste araliklarla 5 kere bosalma oldu yani esimden bana. Simdi anlatabildim mi

Peki bacım mesela ilişki sonrası insan hamile kalsa haberi yokya ama adete kadar 2 günde bir deneyenler var onlar ne yapmalı gebelik zaten hemen çıkmıyor o şekilde ilişkiye devam etmek daha zararlı değilmi?
Degil canim cunku hamilelikten itibaren 7. Aya kadar anne ve babanin iliskiye girmesi ama tabiki zorlama ve sert olmadan girmesi bebek sagligini olumlu etkilermis

Anladım canım bu da senin tercih ettigin durum haklılık payın elbet vardır dr okudum hatta dusuncelerimide paylasmıstım insallah basarılı olur bizede yazarsın
Ben calisdigim halde vucudugumu dinlemekten acaba belirti varmı diye konsantre olamiyorum ama burda benim gibi bekleyenler onlarla fikir paylasınca daha rahatlıyorum sendeki stresi ben tek basıma kalınca yasiyorum burda sanki uni de kızlarla muhabbetteyim vucudumu dinlemiyorum daha rahat hissetiyorum sanada kendi yolunda basarilar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…