Daha dikkatli olmalisin canim cunku sadece iliski degil iliski sonrasida cok onemliValla ben şuna bir uyamıyorum çok hareketli bi halim var sürekli bir heryerde oturamıyorum aslında çok istiyorum evde ordan oraya ordan oraya bu ay dikkat edicem diyorum hiçç bide bazen bilmeden ağır kaldırıyorum
Ben doktor tavsiyesiyle kullanìyorum folik asitbende sordum ama cevap veren olmadı. Inofolik kullanmalimiyım doktor tavsiyesi vs olmadan
Ters tepki oluşacak bir durum yokki, siz sanırım yanlış anladınız.Zaten oyle oldugumuz icin birbirimize yardim etmeye calisiyoruz suan ben size yazmasam ay sag kasimda batma oldu aman sırtıma agrı girdi diye dusunucem amaç heycan bastırmak ve yardımcı olmak ben oyle dusunuyorum ama bazı kisilerde ters tepki yapabilirim bilemem
Hedefimize boyle ulasamayız deyince ben olumsuz dusundugunuzu sandım yani eger ben buraya yazmassam bunun iki katı gergin olurum onu anlatmaya calistim bazı arkadaslar buraya girdikleri icin stres olduklarını dusunebilirler diyeTers tepki oluşacak bir durum yokki, siz sanırım yanlış anladınız.
Daha dikkatli olmalisin canim cunku sadece iliski degil iliski sonrasida cok onemli
44.siradasin canım yazmism seni zatenBu ben yazdım diye hatırlıyorum ama tekrar yazıyorum. bat 28 eylül
O zaman yazim yanlışi olmuş diyelim :) 5 kere boşaldı diyince icerde hic cikmadan nasil 5 kere bosaliyor vaay anasini dedim yaniCanim cikmadan icinde bekleyince spermlarin iceride kalma olasiligi daha yuksek o yuzden cikmadan bekledi iste
Morsevdam5 teşekkür ederim44.siradasin canım yazmism seni zaten
Daha dikkatli olmalisin canim cunku sadece iliski degil iliski sonrasida cok onemli
O zaman soyle belirteyim bu tabi benim kendi fikrim; ben bu sekilde konuşarak gün içerisinde devamli buraya girerek stres oluyorum bu kesinlikle sizinle alakali değil hepiniz çok cici çok tatlı kisilersibiz. Ama Ben bebek ile alakli kurduğum her hayali beklerken çok geriliyorum çok üzülüyorum.Bu şekilde de hıç bir zaman hamile kalamiyacagima inaniyorum ve artik bunu dusunmeyip beynime format atip herseyi Allaha birakiyorum... Bundan boyle Hayatimi esimle gule oynaya yasamaya basliyacagim... sizlerede insallah güzel haberlerle gelitim. Ayrıca Son kez de şu linki okumanizi isterim.Sevgiler...http://www.esatorhon.comHedefimize boyle ulasamayız deyince ben olumsuz dusundugunuzu sandım yani eger ben buraya yazmassam bunun iki katı gergin olurum onu anlatmaya calistim bazı arkadaslar buraya girdikleri icin stres olduklarını dusunebilirler diye
Yok canim dogru yazdim. Simdi belki bazilari ters tepki verebilir boyle acik konusunca ama sonucta hepimiz evliyiz normal bi durum bunlar sonucta bebek icin calisiyoruz. Mesela ilk girdik iliskiye diyelim bosalma oldu demi bosaldiktan sonra cikmiyor bekliyor sonra tekrar devam ediyor tekrar bir bosalma oluyor oyle oyle bekleyerek ust uste araliklarla 5 kere bosalma oldu yani esimden bana. Simdi anlatabildim miO zaman yazim yanlışi olmuş diyelim :) 5 kere boşaldı diyince icerde hic cikmadan nasil 5 kere bosaliyor vaay anasini dedim yanionu bende cok yapiyorum esim bosaldiktan sonra hemen cikma diyorum 1 2 dakika kadar bekliyoruz umarim faydasi oluyodur :)
Degil canim cunku hamilelikten itibaren 7. Aya kadar anne ve babanin iliskiye girmesi ama tabiki zorlama ve sert olmadan girmesi bebek sagligini olumlu etkilermisPeki bacım mesela ilişki sonrası insan hamile kalsa haberi yokya ama adete kadar 2 günde bir deneyenler var onlar ne yapmalı gebelik zaten hemen çıkmıyor o şekilde ilişkiye devam etmek daha zararlı değilmi?
Ne guzel ya boyle seyler duymak moral olsu valla bana cok tsk ederim canim yaCanım benim annem 42 yaşında son kardeşimi doğurduahahaha benide 31 yaşında doğurdu ve ilk çocuğuyum yani asla yaşı kafaya takmayın ben daha 22 yaşında yım 4 aylık evliyim
Anladım canım bu da senin tercih ettigin durum haklılık payın elbet vardır dr okudum hatta dusuncelerimide paylasmıstım insallah basarılı olur bizede yazarsınO zaman soyle belirteyim bu tabi benim kendi fikrim; ben bu sekilde konuşarak gün içerisinde devamli buraya girerek stres oluyorum bu kesinlikle sizinle alakali değil hepiniz çok cici çok tatlı kisilersibiz. Ama Ben bebek ile alakli kurduğum her hayali beklerken çok geriliyorum çok üzülüyorum.Bu şekilde de hıç bir zaman hamile kalamiyacagima inaniyorum ve artik bunu dusunmeyip beynime format atip herseyi Allaha birakiyorum... Bundan boyle Hayatimi esimle gule oynaya yasamaya basliyacagim... sizlerede insallah güzel haberlerle gelitim. Ayrıca Son kez de şu linki okumanizi isterim.Sevgiler...http://www.esatorhon.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?