- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
Cok guzel ya ins bizde bebislerimize kavusuruz biran once hayirlisiyila tabiYaşı çokta fazla sorun etme, ben az evvel burada 47 yaşında bir kız bebeği olan bir kadının yazdıklarını okudum
İnşallahCok guzel ya ins bizde bebislerimize kavusuruz biran once hayirlisiyila tabi
Degil canim cunku hamilelikten itibaren 7. Aya kadar anne ve babanin iliskiye girmesi ama tabiki zorlama ve sert olmadan girmesi bebek sagligini olumlu etkilermis
Canım ben olsam bugun dururum ama yarın tekrar degerlendiririmKizlar adet takvimimde bugun ve yarini dogurgan donem degil ama gebelik sansi orta diye gosteriyor. Acaba gu geceyi veya yarin geceyi tekrar degerlendirsem mi
Canim tabiki ani tepkilerden kacinin ama girdiginiz iliskiler gercekten bebek icin yararli ama tabi dusuk tehlikesi olan kisileri bilemem. Mesela haftada bir kere 10 dakikalik bir iliski hem size iyi gelir hem bebeginizeÖylemiymiş iyi o zaman ama hani ilk zamanlar bebek yerleşmeye başlarken sert hareketler yapılmaması sık sık dinlenilmesi gerektiğini söylüyolarya ilişkiler de genelde aksiyonlu olduğundan dedim
Bu arada vay be maşallah size
ayyy benimki 1-2 dakikadan fazla duramıyor efor sarfedince 2.si olmuyor
Ya simdi bugun erken gelme ihtimali var ondan demistim ama pek iyi olmaz aynen o yuzden yarin geceyi degerlendirmeye calisayim bakalmCanım ben olsam bugun dururum ama yarın tekrar degerlendiririm
canım sonlara bakıyodumn kusuruma bakma heycan yaptımeklisin canım 85. Siradasin
canım yeni konunuza dahil oldum ama sen ciddimisin?Yok canim dogru yazdim. Simdi belki bazilari ters tepki verebilir boyle acik konusunca ama sonucta hepimiz evliyiz normal bi durum bunlar sonucta bebek icin calisiyoruz. Mesela ilk girdik iliskiye diyelim bosalma oldu demi bosaldiktan sonra cikmiyor bekliyor sonra tekrar devam ediyor tekrar bir bosalma oluyor oyle oyle bekleyerek ust uste araliklarla 5 kere bosalma oldu yani esimden bana. Simdi anlatabildim mi
Tabiki ciddiyim canimcanım yeni konunuza dahil oldum ama sen ciddimisin?yani fiziğe aykırı gibi geldi ama eğer gerçekse spermlerin yumurtadan kaçma şansı yok :)
canım benim bat: 20 ekim ne yazıkkıN nehir-arin
@caninfistigi
@korelim
@Morenam
@onurumbenim
Canlar batlariniz gecmis durumlar ne yazdiysaniz ve gözümden kactiysa kusura bakmayın
Ben hic duymadim canim ayrica etkilesydi benide etkilerdi yani benim aliskanligim var her sabah ve aksam icerimKızlar yaa ben türk kahvesini çok seviyorum bitterle beraber bayılıyorum 1 fincan içsem hergün nolurki doğurganlığı etkiliyomuş diye duydum aslında çok faydaları da var ama canım çok istiyo
Ben hic duymadim canim ayrica etkilesydi benide etkilerdi yani benim aliskanligim var her sabah ve aksam icerim
Canım hamile misin bilmiyorum ama ilk uç ay doktor haftada bir yada iki haftada bire izin veriyor eğer dusuk tehlikesi varsa hiç izin vermiyor ve içine boşalma kesinlikle yasak zaten bulantidan afedersin istek dahi olmuyorÖylemiymiş iyi o zaman ama hani ilk zamanlar bebek yerleşmeye başlarken sert hareketler yapılmaması sık sık dinlenilmesi gerektiğini söylüyolarya ilişkiler de genelde aksiyonlu olduğundan dedim
Bu arada vay be maşallah size
ayyy benimki 1-2 dakikadan fazla duramıyor efor sarfedince 2.si olmuyor
Amin canim rabbim hepinize nasip etsin insallah evet canim zaten ilk ay hamile kaldim. Kiz ken de surekli icerdimAaaa süper o zaman bende içebilirimaşırı kafein miktarından dolayı diyolar yani oğluna hamile kalmadan önce de içiyordun değilmi? bu arada ALLAH bağışlasın oğlunu
Canım hamile misin bilmiyorum ama ilk uç ay doktor haftada bir yada iki haftada bire izin veriyor eğer dusuk tehlikesi varsa hiç izin vermiyor ve içine boşalma kesinlikle yasak zaten bulantidan afedersin istek dahi olmuyor
http://m.haberturk.com/saglik/haber/1222061-kac-aylik-hamileyken-cinsel-iliskiye-girilmezAaaa süper o zaman bende içebilirimaşırı kafein miktarından dolayı diyolar yani oğluna hamile kalmadan önce de içiyordun değilmi? bu arada ALLAH bağışlasın oğlunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?