2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Degil canim cunku hamilelikten itibaren 7. Aya kadar anne ve babanin iliskiye girmesi ama tabiki zorlama ve sert olmadan girmesi bebek sagligini olumlu etkilermis

Öylemiymiş iyi o zaman ama hani ilk zamanlar bebek yerleşmeye başlarken sert hareketler yapılmaması sık sık dinlenilmesi gerektiğini söylüyolarya ilişkiler de genelde aksiyonlu olduğundan dedim
Bu arada vay be maşallah size
ayyy benimki 1-2 dakikadan fazla duramıyor efor sarfedince 2.si olmuyor

Canim tabiki ani tepkilerden kacinin ama girdiginiz iliskiler gercekten bebek icin yararli ama tabi dusuk tehlikesi olan kisileri bilemem. Mesela haftada bir kere 10 dakikalik bir iliski hem size iyi gelir hem bebeginize hersey bebek icin canim birde yani ay basinda sadece birlikte olduk ozlemiş beni heralde bizimde en fazla bi gecede 3 kere falan olur ama bu sefer oyle oldu umarimda ise yarar

canım yeni konunuza dahil oldum ama sen ciddimisin? yani fiziğe aykırı gibi geldi ama eğer gerçekse spermlerin yumurtadan kaçma şansı yok :)

canım yeni konunuza dahil oldum ama sen ciddimisin? yani fiziğe aykırı gibi geldi ama eğer gerçekse spermlerin yumurtadan kaçma şansı yok :)
Tabiki ciddiyim canim biz onumuzdeki ay 4. Yilimiza gircez suan bir oglumuz var iki yasinda. Ve evlendigim gun adetim bitmisti benim. O gun bi basladik biz calismaya hatta kendimize rekor koyuyoduk hani bu aksam kac kere bosalma olacak diye 10 da kaldik yani bir gecede 10 kere bosalma yasamistik zaten ben dugunumden sonra bi daha adet olmamistim ilk ay hamile kalmistim simdi pek ozen gostermiyoruz genellikle adetten hemen sonra veya hemen once oldugu icin iliskilerimiz pek olumlu sonuc alamadik ama yani inaniyorum bu sefer olacak insallah

Kızlar yaa ben türk kahvesini çok seviyorum bitterle beraber bayılıyorum 1 fincan içsem hergün nolurki doğurganlığı etkiliyomuş diye duydum aslında çok faydaları da var ama canım çok istiyo

Kızlar yaa ben türk kahvesini çok seviyorum bitterle beraber bayılıyorum 1 fincan içsem hergün nolurki doğurganlığı etkiliyomuş diye duydum aslında çok faydaları da var ama canım çok istiyo
Ben hic duymadim canim ayrica etkilesydi benide etkilerdi yani benim aliskanligim var her sabah ve aksam icerim

Bizde bu akşam 2.5 gün yaşamadık bişey bugün bi patlama bekliyorum kızlar eşimden zaten keçiboynuzu kürü uyguluyor bir patlama olucak gibi ne kadar taktik ögrenirsem o bana yeter bakalım kızlar neler olucak :)

Ben hic duymadim canim ayrica etkilesydi benide etkilerdi yani benim aliskanligim var her sabah ve aksam icerim

Aaaa süper o zaman bende içebilirim aşırı kafein miktarından dolayı diyolar yani oğluna hamile kalmadan önce de içiyordun değilmi? bu arada ALLAH bağışlasın oğlunu

Canım hamile misin bilmiyorum ama ilk uç ay doktor haftada bir yada iki haftada bire izin veriyor eğer dusuk tehlikesi varsa hiç izin vermiyor ve içine boşalma kesinlikle yasak zaten bulantidan afedersin istek dahi olmuyor

Aaaa süper o zaman bende içebilirim aşırı kafein miktarından dolayı diyolar yani oğluna hamile kalmadan önce de içiyordun değilmi? bu arada ALLAH bağışlasın oğlunu
Amin canim rabbim hepinize nasip etsin insallah evet canim zaten ilk ay hamile kaldim. Kiz ken de surekli icerdim

Canım hamile misin bilmiyorum ama ilk uç ay doktor haftada bir yada iki haftada bire izin veriyor eğer dusuk tehlikesi varsa hiç izin vermiyor ve içine boşalma kesinlikle yasak zaten bulantidan afedersin istek dahi olmuyor

Değilim malesef canım bekliyorum inşallah..... senin hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun inşallah
Hımmmm demek istek olmuyor peki bulantı olmasa da mı olmuyor hiç istek? Belirtilerinden bahsedermisin bu arada akıntı durumun falan nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…