Hayırlısı canım ya belki daha idrarda gözükecek kadar değildir umut.. .Kızlar negatif maalesef Bat 2 gün geçmişti.
Bende öyle düşünüyorum yumurtanın ne zaman çatladığını bilince diğer günler yapmaya gerek yoktur belki diyorum ama ne olur ne olmaz. Sen gelişi güzel devam et bi zararı olacağını sanmıyorum ama sancılı geçerse ilişkin yapma canım boşuna hem vücudunu hem kafanı yorma
Kızlar negatif maalesef Bat 2 gün geçmişti.
Bende öyle umut ediyorum nerdeyse zorla yaptım idrarımısabah ilk idrarda daha belirgin oluyor canım.
Belki de. Yarın sabah da mi yapayım yaniHayırlısı canım ya belki daha idrarda gözükecek kadar değildir umut.. .
Yarın sabah değil de 3 gün falan daha bekle bakalımBelki de. Yarın sabah da mi yapayım yani
Kızlar şimdi haber geldi. Bebeğimiz erkekmişçok şükür sağlıklıymış. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bütün hamişler de sağlıkla sıhhatle yavrularını kucaklarına alsın inşallah
amin inşallah yaa bakalım.dünde bırakmadım tam garantiliyim diye :) umarım bu ay olur.Bakalım sonuç ne olacakCanim bence tam zamaninda iliski olmus. Ovu test vesilen olur insallah 1 yil degilde denemelere yeni basliyomus gibi dusun.
Amin canım inşallah hepimize sağlık sıhhat versin. Dualarımızı kabul etsin AllahımO pipiden sonra kız beklemiyodum zaten :)) maşallah canım Allah iyiliğini sağlığını devam ettirsin bebişin. Seninde tabi ♡
Allah razi olsun canim destegin icin.tabi rabbime zorluk yok.illa verir bigun ins.ama bu ay ne bileyim..gecen ay cok cok heveslenip belirti yasamistim.tepetaklak oldum.bakalim belki tedaviye ihtiyacimiz vardir.allah dermansiz dert vermesin hic birimize.en kisa zamanda sana bana herkese nasip etsin insHakkında hayırlısı olsun canım ama bozma moralini. 11 ay cok uzun biliyorum insan beklemekten ve her seferinde olumsuz sonuç almaktan cok yılıyor bu konuda seni anlayabiliyorum ama biraz daha pozitif olmaya çalış ve zor ama takmamaya çalış.
hiç belli olmuyor biraz nasip kısmet diye bakıyorum bu işe. Çünkü gerçekten hiç bir sorun yokken yıllarca bebek sahibi olmayanlar var. Sonra en umutsuz anlarında bakıyorlar hamileler. Biraz rahat olmakta fayda var. Kötü olumsuz düşünleri kovala canım...
İnşallah en kısa sürede hayırlı bir gebelik yaşarsın.
Allah razi olsun canim destegin icin.tabi rabbime zorluk yok.illa verir bigun ins.ama bu ay ne bileyim..gecen ay cok cok heveslenip belirti yasamistim.tepetaklak oldum.bakalim belki tedaviye ihtiyacimiz vardir.allah dermansiz dert vermesin hic birimize.en kisa zamanda sana bana herkese nasip etsin ins
İnşallah güzel haberle gelirsin ben dün gittim 6+2 crl 6.6 cikti çok sukur haftasına göre çok iyi bende 4 ay önce 16 haftalikdi kaybettim diğer arkadasa geçmiş olsun Allah tekrar nasip etsin haber verirmisin merak ettim
lalecik cok merak ediyorm insallah duyarsn hemen bize yaz cikisnda
kızlarrrr doktordan geldim bin şükür pıt pıtları duyduk allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla devam etsinlale_cik bugun dr kontrolun vardi sanirim? iyi haberlerle gel canim.
Ay bende inanoyrmda rahatlatmiyrm deli gibi 4 koldan yumurtlama takibi yapiyrmAmin canım cümlemize nasip etsin en kısa sürede.
İyi bir dr. destek almakta fayda var. Umarım ciddi bi sıkıntın yoktur. Ben olduğunu da düşünmüyorum. Kafayı bi rahatlatsak hersey güzel olacak buna inanıyorum...
Ay bende inanoyrmda rahatlatmiyrm deli gibi 4 koldan yumurtlama takibi yapiyrm
Aynen :)kelin ilacı olsa kafasına sürer işte
Çok sevindim tebrik ederim canım maşallahhhKızlar şimdi haber geldi. Bebeğimiz erkekmişçok şükür sağlıklıymış. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bütün hamişler de sağlıkla sıhhatle yavrularını kucaklarına alsın inşallah
Kızlar şimdi haber geldi. Bebeğimiz erkekmişçok şükür sağlıklıymış. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bütün hamişler de sağlıkla sıhhatle yavrularını kucaklarına alsın inşallah
kızlarrrr doktordan geldim bin şükür pıt pıtları duyduk allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla devam etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?