2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım hamile misin bilmiyorum ama ilk uç ay doktor haftada bir yada iki haftada bire izin veriyor eğer dusuk tehlikesi varsa hiç izin vermiyor ve içine boşalma kesinlikle yasak zaten bulantidan afedersin istek dahi olmuyor
Benim hi sorun olmamisti haftada iki kere iliskiye girdigimizi bile hatirlarim kibi gecede birden fazla bosalma yasiyoruz bir sorunla karsilasmadim cok sukur. Suan tam hatirlamiyorum ama hamile iken bu konuda yaptigim arastirmalarin birinde bebegim spermden beslendigini okumustum

wuhuuuu yettim gali bende geldim bende benimde bat 23.09.2016 bugün olacağım veya yarın bakalım

Allah razı olsun canım Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlı vakitte nasip etsin belirtim belimde ince bir ağrı vardı kasıkta batma goguste büyüme ve koyu yerde belirgin damarlar ben normalde adet olmadan bir hafta önce agrim olurdu olmadı yine bir hafta once akintim kesilir kupkuru olurdum ama kesilmedi az az olsa da geldi adet günü ve sonrası su gibi akintim olmaya devam etti istah artışı vardı hatırladıklarım bunlar ha birde kendi kokumdan tiksinmistim aynı gün ücretsiz kere banyo yaptım yarım saat sonra yine aynı oluyordu inşallah bu ay hayırlısı ile herkesin gobusler dolar birde stres yapma ben yumurtlama gunlerini kacirdik son gün degerlendirdik hatta eşime kizdim kacirdik diye 5 dakika ancak yatmisimdir nasıl olsa olmayacak dedim ama beş gün filan kala dedim hamileyim hissediyorsun yani inşallah yardımcı olmusumdur bu arada istek oluyor ama bazen bulantı isteği kesiyor birde bebeğe birşey olacak diye korkuyorsun

Bilmiyorum doktor ilk uç ay kesinlikle içe boşalma yasak dedi araştırmadim da doğrusu zaten bebek afedersin mutlu oldun mu o da mutlu oluyordur ama biz korkuyoruz o yüzden pek yaklasmiyoruz

27 EYLÜL CNM BU ARADA HAMİLE ARKADASLARIMIZI TEBRIK EDİYORUM

Teşekkürler canım amin inşallah bizlerede nasip etsin evet stres yapmamak önemli ama bazen ister istemez oluyoruz bide ben her ay yumurtlama dönemimdeki uzayan akıntıda ve sonrasında bile değerlendiriyorum ama nasip işte demekki zamanı gelmedi

İlk hamileligimde de cok arastirma yapmistim surekli her belirtimi yazmistim google a bakalm neden boyle diye arastirmayi seviyorum

Kan testini esine soylemesene. Git ver kani gec evine :)

surekli icebilirsin ama yine de bi sor doktora istersen ben adetkendd içiyorum mesela hic bırakmıyorum

Canim nekdar zamandır uyguluyor keçiboynuzu kürünü? Bnim esim de iciyor 10gun filan oldu,ama ilk hafta sabah aksam iciyordu snra sadece aksam icmesi gerek yaziyo kürde,bu durumda suyunu da yari yarıya azalttin mi sen?Yoksa yine yarim.litre su.ile mi yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…