- 20 Eylül 2016
- 85
- 81
- 88
- 38
Kız ne yedirdin adamaYok canim dogru yazdim. Simdi belki bazilari ters tepki verebilir boyle acik konusunca ama sonucta hepimiz evliyiz normal bi durum bunlar sonucta bebek icin calisiyoruz. Mesela ilk girdik iliskiye diyelim bosalma oldu demi bosaldiktan sonra cikmiyor bekliyor sonra tekrar devam ediyor tekrar bir bosalma oluyor oyle oyle bekleyerek ust uste araliklarla 5 kere bosalma oldu yani esimden bana. Simdi anlatabildim mi
Hepimiz sasirdik ama olabiliyormus demekki. Yumurtayi sperme bogmuslar. Illa denk gelir herhalde ama.Kız ne yedirdin adama
Canim her aksam yatmadan balli iki bildircin yumurtali sut icer. Mutlaka muz seftali mevsimine gore birer porsiyon meyvelerden yer. Eti cok sever bol bol yer. Kahvaltida kaymagi falan sever e yani normalKız ne yedirdin adama
Aynen valla ya masallah burda bitane daha oyle bi cifte denk gelmistim hergun en az 5 kere oluyor cok yoruluyrm falan yazmisti demek tek deilmis...Kız ne yedirdin adama
hayırlı olsun o zaman şimdidenCanim her aksam yatmadan balli iki bildircin yumurtali sut icer. Mutlaka muz seftali mevsimine gore birer porsiyon meyvelerden yer. Eti cok sever bol bol yer. Kahvaltida kaymagi falan sever e yani normal
Canım unutmusumdur Özür dilerim onla alakasi yok hemen ekliyorum bitanem gözümden kacmistir
Ne guzel ya boyle seyler duymak moral olsu valla bana cok tsk ederim canim ya
masallah canim gercektenCanim her aksam yatmadan balli iki bildircin yumurtali sut icer. Mutlaka muz seftali mevsimine gore birer porsiyon meyvelerden yer. Eti cok sever bol bol yer. Kahvaltida kaymagi falan sever e yani normal
Canim her aksam yatmadan balli iki bildircin yumurtali sut icer. Mutlaka muz seftali mevsimine gore birer porsiyon meyvelerden yer. Eti cok sever bol bol yer.Kız ne yedirdin adama
Amin canim insallah bakalm belli olmaz kihayırlı olsun o zaman şimdiden
Ama esime sorarsan onunla hic ilgilenmem. Ona gore normal bunlarmasallah canim gercekten
bende oyle yapcam canım yoruldum artik dusunmektenIyi aksamlar kizlar..bugun esiminde spermiogram trest sonuclarini aldik ve cok sükür hamilelige engel bi durum cikmadi ve ben dr takibini bugun bitirmeye karar verdim.bundan boyle yumurtlama gunuymus catlaymis belirtiymis hepsini kenara koydum yil basina kadar da dr a bidaha gitmeyi dusunmuyorum
bizdemi icirsek bildircin yumurtasi falanAma esime sorarsan onunla hic ilgilenmem. Ona gore normal bunlar
seni de tebrik etmek lazım canım.hic hakkını yemesın.Ama esime sorarsan onunla hic ilgilenmem. Ona gore normal bunlar
Yok canim daha degil bu ay sonuc bekliyorum bakalm ama ikinci olacak insallah bir oglum varbizdemi icirsek bildircin yumurtasi falanbu arada sen hamismisin canim
Cok saol canimseni de tebrik etmek lazım canım.hic hakkını yemesın.
bende oyle yapcam canım yoruldum artik dusunmekten
Aynen evde var bende bu gece icirsem mibizdemi icirsek bildircin yumurtasi falanbu arada sen hamismisin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?