- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Canım koyu değil ki bu test gayet silik iki çizgi aynı Koyulukta olması lazımKızlar ben hic ovılasyon testi yapmadım bebek istediğim için aldım ki yapayım diye az önce aldık eşimle bende merak dan bi tanesini yaptım regl 5. Günüm sizce de cok koyu değil mi acaba regl oldugundan mı oyle cıktı merakdan yapmıştm sadece pco var ondan mı acaba
Sabah geldi bn normalde 28. Gun olurum oglen ezanina yetsmm ordan biliyrm hic ogleni kilamiydm oluyodum takvimede bktm ordada hep 27. 28 kac aydr aksamadi sabah cok hafif leke geldi simdi hic bisey yok sgrim var o kadar ama 4 gun once kan 0 di o yuzdn umut sifir bnde sitres yapmiyrm adet bkldgm icin
Yok sitresim yok bu ay soyleki olmadigina kan testiyle emin olarak adim attgm icin sitresim hic yok ped bile taktm cok rahatm onumuzdeki maclara mitivasyonum bn yani ama sasirdm bu gece gelir belkideHiç stres yapma bakalım nolacak. Mucize buya belki nasip olmuştur. Allah hayırlısını versin senin için benim için hepimiz için
Ama reglym şuan 5. Günü yani acaba ben hemen mi yumurtluyormCanım koyu değil ki bu test gayet silik iki çizgi aynı Koyulukta olması lazım
Canım yumurtlamadın daha ikisi aynı koyulukta olduğunda dedim ya lh hormonu vücutta zaten var o test her zaman silik çıkar hcg testi gibi değil yumurtldığın zaman ikisi aynı koyulukta olacak o günleri değerlendir ve testi aynı saatte yapmaya özen göster sonra tekrardan silikleştiğinde de yumurtan çatlamış olacakAma reglym şuan 5. Günü yani acaba ben hemen mi yumurtluyorm
Bakalım kuzu bende şimdiden önümüzdeki ay yapacaklarını düşünüyorum. Bel bağlamamak en iyisi :)Yok sitresim yok bu ay soyleki olmadigina kan testiyle emin olarak adim attgm icin sitresim hic yok ped bile taktm cok rahatm onumuzdeki maclara mitivasyonum bn yani ama sasirdm bu gece gelir belkide
Tebrik ediyorum canım hamilesin bence Kutlarım darısı bizlere olsun allahın izniyle inşallahKızlar demin sıvı alımına dikkat etmeden ovulasyon testi yaptım. Neredeyse aynı koyulukta çıktı :/
Eki Görüntüle 1926338 Eki Görüntüle 1926339
Konu açtım bunun üzerine silik bu olmaz diyorlarTebrik ediyorum canım hamilesin bence Kutlarım darısı bizlere olsun allahın izniyle inşallah
Evet seyrelmesine sebep oluyormuş.Testten once Çok su icince beta Hcg değeri mi düşüyor idrarda canım anlamadım orasini
Tatlım bu gebelik testi değil ovulasyon testi :)Ama nasıl olur ablamin da testi böyle silikten bi tık oteydi hasyNeye gittikhamile çıktı kan testinde de
Yok tatlım hiç önemli değil :) Ovulasyon testi yumurtlamayı testip etmemize yarayan bir test. Reglime 1 gün var bugün yumurtlamayacağım için yaptım. Aynı koyulukta çıkıp hamile olduğunu bu testlerden öğrenen varmış ben de o yüzden yaptım meraktan yani :)Mazur gör şaşkınlığımi ovulasyon testi nedir bilmiyorum inan
Çok teşekkürler canımCanım beta hcg 320 yazıyor pozitif hatta başlangıç için iyi bi değer hayırlı olsun
ne guzel olur yeni yila hamile girsekBenimde bu ay tek iliski oldu sansim az ama belki gelir bebisim supriz yapar bize yeni yila anne olarak girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?