2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım koyu değil ki bu test gayet silik iki çizgi aynı Koyulukta olması lazım

Hiç stres yapma bakalım nolacak. Mucize buya belki nasip olmuştur. Allah hayırlısını versin senin için benim için hepimiz için

Hiç stres yapma bakalım nolacak. Mucize buya belki nasip olmuştur. Allah hayırlısını versin senin için benim için hepimiz için
Yok sitresim yok bu ay soyleki olmadigina kan testiyle emin olarak adim attgm icin sitresim hic yok ped bile taktm cok rahatm onumuzdeki maclara mitivasyonum bn yani ama sasirdm bu gece gelir belkide

Ama reglym şuan 5. Günü yani acaba ben hemen mi yumurtluyorm
Canım yumurtlamadın daha ikisi aynı koyulukta olduğunda dedim ya lh hormonu vücutta zaten var o test her zaman silik çıkar hcg testi gibi değil yumurtldığın zaman ikisi aynı koyulukta olacak o günleri değerlendir ve testi aynı saatte yapmaya özen göster sonra tekrardan silikleştiğinde de yumurtan çatlamış olacak

Yok sitresim yok bu ay soyleki olmadigina kan testiyle emin olarak adim attgm icin sitresim hic yok ped bile taktm cok rahatm onumuzdeki maclara mitivasyonum bn yani ama sasirdm bu gece gelir belkide
Bakalım kuzu bende şimdiden önümüzdeki ay yapacaklarını düşünüyorum. Bel bağlamamak en iyisi :)

Selam kızlar benim reglime 6 gün var ama goguslerim sis ve ucuna dokunamiyorum ağrıdan, aynı zamanda kabızlık da var kasiklarimda batma oluyor halsizlik var 3 gün önce test yaptım negatif çıktı cok uzuldum fakat ben çok umutluyum bu aydan Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah hamileyimdir

Mazur gör şaşkınlığımi ovulasyon testi nedir bilmiyorum inan
Yok tatlım hiç önemli değil :) Ovulasyon testi yumurtlamayı testip etmemize yarayan bir test. Reglime 1 gün var bugün yumurtlamayacağım için yaptım. Aynı koyulukta çıkıp hamile olduğunu bu testlerden öğrenen varmış ben de o yüzden yaptım meraktan yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…