- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
yanlış mı görüyorum bişeyler var ordaaaaa
Canım bir de buraya reglden 3 gün önceki kan sonucumu atıcam bir bakar mısın? Referans aralığı kısmında max 0 min 0 yazıyor bu ne demek ya bir garip geldi bana referans aralığı? Sonucum negatif onu kabul ediyorum da mantığı anlayamadım.
Eki Görüntüle 1926375
Cok dusunme hele hele dogduktan sonrasini rabbim o annelik icgudusunu zaten vermis oyle guzel bakarsinki insallah ve her bebek dunyaya rizki ile geliyor . Cocuk icinde vakti gelince rabbim nasip eder insallah dusundukce stres yaparsin ki gebelik icin vok sikintidir stres takma hicbirseyi hemi bu arada bende listede yer almak istiyorum burada takip etmek daha heyecanliNasılsınız canlarim ben bu ay sık girmeme kararı aldım 2-3 günde bir giriyorum haberlerinizi almak için çok rahatm bu ay belki kendimi kandırıyorum bilmiyorum adet biteli daha tek iliski oldu ekstra birşeyler yaparım diyordum nasip olmadı henüz bakalım ya relaxim kısmetse zaten gelir bu ay olucaksa tek iliskimizle bile olur kasmıcam başım ağrıyor zaten kac gündür şuan bile ağrım var birde bebek stresi yaşamak istemiyorum zaten bazı zamanlarda acabalarim oluyor hazirmiyim yapabilirmiyim hamile kalicam tamam dogucak tamam ama ya sonra onu nasil yetistiricem iyi bir insan olarak napicam bunlar geliyor aklıma ileriyi düşünüyorum evet korkuyorum sonra birsey oluyor ya bir bebek görüyorum ya da annelik içgüdüm dürtükluyor evlat aski geliyor icime heyecan yapıyorum hakkımızda hayırlısı herseyi bilen gören merhameti sonsuz Rabbim hayırlısını sagliklisini versin bizlere Allaha emanet olun
Bende bata 3 gun kala ysptm negatifti bu gun bat ne gelen var ne giden sabah kahve leke geldi devami yok kasik agrim vardi oda gecti sadece gogusler patliyo o kadarCanım bir de buraya reglden 3 gün önceki kan sonucumu atıcam bir bakar mısın? Referans aralığı kısmında max 0 min 0 yazıyor bu ne demek ya bir garip geldi bana referans aralığı? Sonucum negatif onu kabul ediyorum da mantığı anlayamadım.
Eki Görüntüle 1926375
Bişeyler var ama isimlendiremeyiz şuan iki gün sonra testi tekrarlycam uyanabilirsem hatta kan vercm canım bakacazyanlış mı görüyorum bişeyler var ordaaaaa
Yani benim degerim 2.00 di mi?Canım ek referans diye açıklama bölümü var ondan öyle yazıyor. Bazı kan tahlilerinde min max değeri var fakat hormon testlerinin bazılarında max min yok böyle ek açıklamalar var genelde de böyle yazar.
Aminnn. Benm halen kendimden umudum yok bu hafiiifff gölgede iğnenin etkisi yeni yeni geçiyodur. Ona yoruyorum. İki gün sonra net olur. Hatta kan vermeyi düşünüyorum çıkar dimiEvet canım 10.günü iğnenin aynı bekliyoruz :) gün saymaya devam 14.günü kan testi yaptıracam inşallah yeni yılda hamis oluruz
Pko yok canım ben de hayirlisi olsun insallah ben de senin gibi hamile olabilirim :)Bir de canım ben ovulasyon testlerine de pek güvenmiyorum ben de kullandım da eğer pko felan varsa yanlış çıkarıyormuş canım bence olur senin de hiç Canını sıkma ben kendime diyordum herAlde ben hiç hamile kalamam olmaz diye çünkü 3 yıl olmadı he gerçi yine tedavi ile oldu ama oldu çok şükür sonuçta inş Allah sana da bu güzel duyguyu yaşatır canım
Canım biz şubattan beri deniyorduk. Benim adet döngüm 34 gündü uzundu yani. Doktor önce bunu düzene sokmak için miyositol folikasit ve progestan verdi. Bu ikisinin adet düzenleyici etkisi de olduğu için adetlerimi 28 günde bir olmaya başladım zaten 2.sinde de hamile olduğumu öğrendim. Yaşım 33 ama hiç o tedavileri uygulamadı doktor. Bir tek hsg çektirdim sorun olmadığından emin olmak içincanım doktor ne zaman kullanmanı söyledi bu ilacı hamile kalmaya kolay kalabilmen için mi verdi özele mi gittin ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz siz de?
çok soru sordum kusura bakma 2.5 senedir bebeğim olmuyr benim de sorun olmamasına rağmen fakat bana gittiğim doktor anca klomeni verdi yumurta büyümedi diye de çatlatma iğnesi bile vurmadan yolladı da birçok arkadaşa bu ilaç verilmiş adet düzensizliğim de var
Bakalım kuzu bende şimdiden önümüzdeki ay yapacaklarını düşünüyorum. Bel bağlamamak en iyisi :)
Bnm klavye kadarmi yanlis bi ara bisiy yazdim da yanlis olmus klavyenn sucu direk uyari aldmNisaberatim kendi yapacaklarımı ya klavye yanlış yazıyo arada, idare et :) yanlış anlaşılma olmasın diye düzelttim canım
Ayy canım inş inş olur çok da mutlu olurum hamile duyuncaPko yok canım ben de hayirlisi olsun insallah ben de senin gibi hamile olabilirim :)
Aman dikkat gümbürtüye gitmeyelimde :)))Bnm klavye kadarmi yanlis bi ara bisiy yazdim da yanlis olmus klavyenn sucu direk uyari aldmbn zaten anladim bitanm yazdgini tanidik az bucuk birbirimizi
ay inşallah canım ya allahım daha fazla bekletmesin gelsin bu ay bebişinBişeyler var ama isimlendiremeyiz şuan iki gün sonra testi tekrarlycam uyanabilirsem hatta kan vercm canım bakacaz
Yani benim degerim 2.00 di mi?
Allah razı olsun canım. Çok sağol ♡♡♡ay inşallah canım ya allahım daha fazla bekletmesin gelsin bu ay bebişin
Geçen ay bendede oldu 14. Gün yumurta çatlamış seninde şimdi öyle olmuş olabilir değerlendir bence testlere güven olmazKızlar bugün adetimin 14 . Günü ovu testinde silik çıktı iki gün önce birde adetin 6.7.9 gunleri ilişki oldu benim bugün pembemsi bir kanamamm oldu hafif bu ne belirtisi yardımcı olur musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?