2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım ek referans diye açıklama bölümü var ondan öyle yazıyor. Bazı kan tahlilerinde min max değeri var fakat hormon testlerinin bazılarında max min yok böyle ek açıklamalar var genelde de böyle yazar.

Cok dusunme hele hele dogduktan sonrasini rabbim o annelik icgudusunu zaten vermis oyle guzel bakarsinki insallah ve her bebek dunyaya rizki ile geliyor . Cocuk icinde vakti gelince rabbim nasip eder insallah dusundukce stres yaparsin ki gebelik icin vok sikintidir stres takma hicbirseyi hemi bu arada bende listede yer almak istiyorum burada takip etmek daha heyecanli

Bende bata 3 gun kala ysptm negatifti bu gun bat ne gelen var ne giden sabah kahve leke geldi devami yok kasik agrim vardi oda gecti sadece gogusler patliyo o kadar
Senin sinuc degisirse umitlncm
Ama o kagitta benmkide referans araligi 7 yaziyo yani 7 ustu gebelik sayiliyo sennki 0 yaziyo bu zamnakadar o kadar ksn verdim ilk defa goryrm

Evet canım 10.günü iğnenin aynı bekliyoruz :) gün saymaya devam 14.günü kan testi yaptıracam inşallah yeni yılda hamis oluruz
Aminnn. Benm halen kendimden umudum yok bu hafiiifff gölgede iğnenin etkisi yeni yeni geçiyodur. Ona yoruyorum. İki gün sonra net olur. Hatta kan vermeyi düşünüyorum çıkar dimi

Pko yok canım ben de hayirlisi olsun insallah ben de senin gibi hamile olabilirim :)

Canım biz şubattan beri deniyorduk. Benim adet döngüm 34 gündü uzundu yani. Doktor önce bunu düzene sokmak için miyositol folikasit ve progestan verdi. Bu ikisinin adet düzenleyici etkisi de olduğu için adetlerimi 28 günde bir olmaya başladım zaten 2.sinde de hamile olduğumu öğrendim. Yaşım 33 ama hiç o tedavileri uygulamadı doktor. Bir tek hsg çektirdim sorun olmadığından emin olmak için

Kızlar bugün adetimin 14 . Günü ovu testinde silik çıktı iki gün önce birde adetin 6.7.9 gunleri ilişki oldu benim bugün pembemsi bir kanamamm oldu hafif bu ne belirtisi yardımcı olur musunuz ?

Nisaberatim kendi yapacaklarımı ya klavye yanlış yazıyo arada, idare et :) yanlış anlaşılma olmasın diye düzelttim canım
Bnm klavye kadarmi yanlis bi ara bisiy yazdim da yanlis olmus klavyenn sucu direk uyari aldm bn zaten anladim bitanm yazdgini tanidik az bucuk birbirimizi

Kızlar bugün adetimin 14 . Günü ovu testinde silik çıktı iki gün önce birde adetin 6.7.9 gunleri ilişki oldu benim bugün pembemsi bir kanamamm oldu hafif bu ne belirtisi yardımcı olur musunuz ?
Geçen ay bendede oldu 14. Gün yumurta çatlamış seninde şimdi öyle olmuş olabilir değerlendir bence testlere güven olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…