Progestan canım ilacın adı.hangi ilaç canım dediğiniz?
Eger olursa belirtileri testimi sizlerlene guzel olur yeni yila hamile girsek
canım doktor ne zaman kullanmanı söyledi bu ilacı hamile kalmaya kolay kalabilmen için mi verdi özele mi gittin ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz siz de?Progestan canım ilacın adı.
Canım o arkadaşın yaptığı ovulasyon testi gebelik değilAma nasıl olur ablamin da testi böyle silikten bi tık oteydi hasyNeye gittikhamile çıktı kan testinde de
Olabilir canım bizde çoğu bilmediğimiz şeyleri sorarak öğreniyoruzMazur gör şaşkınlığımi ovulasyon testi nedir bilmiyorum inan
Canım üzülerek söylüyorum ama aynı koyulukta görmedim ben inş hcg testinde görmek nasip olurEvet seyrelmesine sebep oluyormuş.
evet muhakkak paylasinEger olursa belirtileri testimi sizlerle
Paylasicam
Aynı değil ama neredeyse aynı tel iyi çekmiyorCanım üzülerek söylüyorum ama aynı koyulukta görmedim ben inş hcg testinde görmek nasip olur
Canım olabilir bazen telefonlar gözümüzle daha net gördüğümüz çiZgiyi silik çıkarabiliyor o zama bir kaç gün sonra gebelik testi dene inş vardır canımAynı değil ama neredeyse aynı tel iyi çekmiyorAy bilmiyorum bence yok zaten :)
Canım bir de buraya reglden 3 gün önceki kan sonucumu atıcam bir bakar mısın? Referans aralığı kısmında max 0 min 0 yazıyor bu ne demek ya bir garip geldi bana referans aralığı? Sonucum negatif onu kabul ediyorum da mantığı anlayamadım.Canım olabilir bazen telefonlar gözümüzle daha net gördüğümüz çiZgiyi silik çıkarabiliyor o zama bir kaç gün sonra gebelik testi dene inş vardır canım
Benimki daha silikti ovulasyon testi. Onu kendine belirleyici olarak alıp moralin bozulmasınKonu açtım bunun üzerine silik bu olmaz diyorlar
Canını yerim :)) sizde olmasanız. İğnenin etkisidir ya iki gün sonra ak koyun kara koyun belli olur :) eşimde o gün geleceğini söyledi. Ne tatlış olur hem bebiş gelse hem o gelse :)) seninle batlarımızda aynı sanrm, bugun senin de 10.u günün dimii iğnedeArtık ne kadar uzulduysen bi öncekine rabbim yüzünü güldürdübikac güne testi yenile canım ayy senle yaşıyorum resmen bütün duyguları
Canım onu bende anlamadım ama yanlış mı yazılmış acaba hiç görmedim öyle bişey doktora sormuş muydunCanım bir de buraya reglden 3 gün önceki kan sonucumu atıcam bir bakar mısın? Referans aralığı kısmında max 0 min 0 yazıyor bu ne demek ya bir garip geldi bana referans aralığı? Sonucum negatif onu kabul ediyorum da mantığı anlayamadım.
Eki Görüntüle 1926375
Bir de canım ben ovulasyon testlerine de pek güvenmiyorum ben de kullandım da eğer pko felan varsa yanlış çıkarıyormuş canım bence olur senin de hiç Canını sıkma ben kendime diyordum herAlde ben hiç hamile kalamam olmaz diye çünkü 3 yıl olmadı he gerçi yine tedavi ile oldu ama oldu çok şükür sonuçta inş Allah sana da bu güzel duyguyu yaşatır canımCanım bir de buraya reglden 3 gün önceki kan sonucumu atıcam bir bakar mısın? Referans aralığı kısmında max 0 min 0 yazıyor bu ne demek ya bir garip geldi bana referans aralığı? Sonucum negatif onu kabul ediyorum da mantığı anlayamadım.
Eki Görüntüle 1926375
Canını yerim :)) sizde olmasanız. İğnenin etkisidir ya iki gün sonra ak koyun kara koyun belli olur :) eşimde o gün geleceğini söyledi. Ne tatlış olur hem bebiş gelse hem o gelse :)) seninle batlarımızda aynı sanrm, bugun senin de 10.u günün dimii iğnede
Canm goguslerim cok sisti felaket sgriyor ama adet gelmedi muhtemelen yarin gelir bu agridan sonraGamzecannn 13 Aralık
Ruling girl 13 Aralık
Esr02 14 Aralık
@Poncito 15 Aralık
M MelekDiliyorum 15 Aralık
Masalll92 16 Aralık
kafamdasorular_ 16 Aralık
Frida1kahlo 16 Aralık
purki90 16 Aralık
Helena 16 Aralık
M mavitosbaa 17 Aralık
Nisaberatim 17 Aralık
Canlar güzel haberleri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?