2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Nasılsınız canlarim ben bu ay sık girmeme kararı aldım 2-3 günde bir giriyorum haberlerinizi almak için çok rahatm bu ay belki kendimi kandırıyorum bilmiyorum adet biteli daha tek iliski oldu ekstra birşeyler yaparım diyordum nasip olmadı henüz bakalım ya relaxim kısmetse zaten gelir bu ay olucaksa tek iliskimizle bile olur kasmıcam başım ağrıyor zaten kac gündür şuan bile ağrım var birde bebek stresi yaşamak istemiyorum zaten bazı zamanlarda acabalarim oluyor hazirmiyim yapabilirmiyim hamile kalicam tamam dogucak tamam ama ya sonra onu nasil yetistiricem iyi bir insan olarak napicam bunlar geliyor aklıma ileriyi düşünüyorum evet korkuyorum sonra birsey oluyor ya bir bebek görüyorum ya da annelik içgüdüm dürtükluyor evlat aski geliyor icime heyecan yapıyorum hakkımızda hayırlısı herseyi bilen gören merhameti sonsuz Rabbim hayırlısını sagliklisini versin bizlere Allaha emanet olun

Progestan canım ilacın adı.
canım doktor ne zaman kullanmanı söyledi bu ilacı hamile kalmaya kolay kalabilmen için mi verdi özele mi gittin ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz siz de?
çok soru sordum kusura bakma 2.5 senedir bebeğim olmuyr benim de sorun olmamasına rağmen fakat bana gittiğim doktor anca klomeni verdi yumurta büyümedi diye de çatlatma iğnesi bile vurmadan yolladı da birçok arkadaşa bu ilaç verilmiş adet düzensizliğim de var

Canım olabilir bazen telefonlar gözümüzle daha net gördüğümüz çiZgiyi silik çıkarabiliyor o zama bir kaç gün sonra gebelik testi dene inş vardır canım
Canım bir de buraya reglden 3 gün önceki kan sonucumu atıcam bir bakar mısın? Referans aralığı kısmında max 0 min 0 yazıyor bu ne demek ya bir garip geldi bana referans aralığı? Sonucum negatif onu kabul ediyorum da mantığı anlayamadım.

Artık ne kadar uzulduysen bi öncekine rabbim yüzünü güldürdü bikac güne testi yenile canım ayy senle yaşıyorum resmen bütün duyguları
Canını yerim :)) sizde olmasanız. İğnenin etkisidir ya iki gün sonra ak koyun kara koyun belli olur :) eşimde o gün geleceğini söyledi. Ne tatlış olur hem bebiş gelse hem o gelse :)) seninle batlarımızda aynı sanrm, bugun senin de 10.u günün dimii iğnede

Canım onu bende anlamadım ama yanlış mı yazılmış acaba hiç görmedim öyle bişey doktora sormuş muydun

Bir de canım ben ovulasyon testlerine de pek güvenmiyorum ben de kullandım da eğer pko felan varsa yanlış çıkarıyormuş canım bence olur senin de hiç Canını sıkma ben kendime diyordum herAlde ben hiç hamile kalamam olmaz diye çünkü 3 yıl olmadı he gerçi yine tedavi ile oldu ama oldu çok şükür sonuçta inş Allah sana da bu güzel duyguyu yaşatır canım

Evet canım 10.günü iğnenin aynı bekliyoruz :) gün saymaya devam 14.günü kan testi yaptıracam inşallah yeni yılda hamis oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…