Allah razi olsun canım. Kararsız kaldım. Adetin 5. Günü sayılır bugün salı akşamı başlamıştı. İncir 3. Günü başlıyor bir aklım iki ay uygulama tavsiyesini yap belki şu tembelliğe deva olur diyor. Bir aklım bu ay oluruna bırak gelecek ay başka diyor.Sana yeni ay yeni umut Allah hayırlısını versin kür yapacak mısın yoksa bırakacan mı öylece
benimde bat yarın ama sinyalı verdi geliyor hastalığım bu ayda olmadıBen de test yaptim negatif 3 gun sonra regl olacagim demek ki. Yine moralim cok bozuldu. Uyuyacagim sanirim.
Agri mi basladi leke mi var? Ben de gelen giden yok henuz ama 3 gun varken kan testi yaptirdim bhcg 2.0 cikti ben hamile degilim bence. Suan icin gelen giden yok goguslerim aciyo 5 gündür olan karin agrisi devam ediyor. Benim de bat yarin.benimde bat yarın ama sinyalı verdi geliyor hastalığım bu ayda olmadıçarşambaya yine randevu aldım offf offfffff allahıma hata gelmesin ama çok üzüluyorum
Resim atcm demiştim. Tam iğnenin 10.günü bugun. Çift çizgi çıksa en azından iğne hâlâ vücudumda derdim ama oda yok ilk iğnem ve ondan da ümidimi kestim artık. İğnenin etkisi geçtikten sonra önce kana sonra idrara geçermiş öyle diyolar ama ben inanmıyorum ben hiç hamile kalamycam heralde. Adetimi beklycem sadece canlarım @friendlyfriendly @SUU @NisaberatimHtckbrysl
benimde 2 ay önce adet günü 5 çıkmıştı ertesi gün oldum bugün lekelenme başladı ama kırmızı tabıkı 26 gün 1 damla 27 günde oluyorum her ay aynııııııAgri mi basladi leke mi var? Ben de gelen giden yok henuz ama 3 gun varken kan testi yaptirdim bhcg 2.0 cikti ben hamile degilim bence. Suan icin gelen giden yok goguslerim aciyo 5 gündür olan karin agrisi devam ediyor. Benim de bat yarin.
Bence geç olmadan başla belki verilen olur yumurya geliştirici özelliğiyle biliniyo zaten ama eğer Yoruldum bir ay dinleneyim herşeyden uzak diyosan sen bilirsin insan kendine bişey uygulandığında daha çok sonuç olacak mı diye bekliyo meraklanıyo zaten.bir ay çabuk geçer inşallahAllah razi olsun canım. Kararsız kaldım. Adetin 5. Günü sayılır bugün salı akşamı başlamıştı. İncir 3. Günü başlıyor bir aklım iki ay uygulama tavsiyesini yap belki şu tembelliğe deva olur diyor. Bir aklım bu ay oluruna bırak gelecek ay başka diyor.
İnşallah canım Allah hayırlısını versin. SağolasınYaa canım ben anlattım sana şimdi iğnenin etkisi geçmiş demektir. Beta hcg yeniden artar inşallah rabbim nasip etsin güzelim herşey olur sakin moralini bozma lütfen.
Agri mi basladi leke mi var? Ben de gelen giden yok henuz ama 3 gun varken kan testi yaptirdim bhcg 2.0 cikti ben hamilr degilim bence. Suan icin gelen giden yok goguslerim aciyo 5 gündür olan karin agrisi devam ediyor.
Demek ki o zaman bebek tutunamadi o yuzden regl oldun sen. Olsun guzelim demekki bir zamani var beklemekten baska caremiz yok. Bende de bebek yoksa biran once olurum inşallah bu sekilde cok geriliyorumbenimde 2 ay önce adet günü 5 çıkmıştı ertesi gün oldum bugün lekelenme başladı ama kırmızı tabıkı 26 gün 1 damla 27 günde oluyorum her ay aynıııııı
Bu sonuç pozitif değil mi Kızlar ablam korunduğu halde sanırı. Hamile, çok tuhaf ki ayda bir kere bile olmuyordu diyor anlamadım nasıl oldu falan. Sonucu paylaşıyorum.
Aslında değerlendirmek istiyorum ama çatlama sorunu var diye havuç kürü de yapmak lazım onun nasıl yapıldığı her yerde ayrı yazıyor süresi miktarı emin olamadım bakınıyorum hâlâ bakalım inşallah vesile olur. Belki de oruç var tutmam gereken onu yaparım bu ay kafa dinlerim eşimle konuşamadım kendi başına verilecek karar değil doktora git demişti ama konuşamadık bir türlüBence geç olmadan başla belki verilen olur yumurya geliştirici özelliğiyle biliniyo zaten ama eğer Yoruldum bir ay dinleneyim herşeyden uzak diyosan sen bilirsin insan kendine bişey uygulandığında daha çok sonuç olacak mı diye bekliyo meraklanıyo zaten.bir ay çabuk geçer inşallah
İnşallah canım Allah hayırlısını versin. Sağolasın
aynen canım bekliyoruz büyük umutlaDemek ki o zaman bebek tutunamadi o yuzden regl oldun sen. Olsun guzelim demekki bir zamani var beklemekten baska caremiz yok. Bende de bebek yoksa biran once olurum inşallah bu sekilde cok geriliyorum
Insallah tez zamanda kavusursun bebegine rahmin filmi cektirdikten sonra 3 ay icinde bebek olma ihtimali cok yuksek diyor doktorlar. Hadi bakalim umidimizi yitirmek yok o bebek önünde sonunda gelecek Rabbimin izniyle :)aynen canım bekliyoruz büyük umutladaha 17 gün önce rahim filmi çektirdim çok fazla değerlendirememiştik bu ayı bakalım benımde eşimin de sonuçları temiz bu ay ovilasyonla takıp edicem nasip belki doktor bu ay aşılama catlatma iğnesi falan verir
inşallahh canım arkadasım 3 sonra hamıle kaldı rabbim hepimize nasip etsin inşallahInsallah tez zamanda kavusursun bebegine rahmin filmi cektirdikten sonra 3 ay icinde bebek olma ihtimali cok yuksek diyor doktorlar. Hadi bakalim umidimizi yitirmek yok o bebek önünde sonunda gelecek Rabbimin izniyle :)
slm canım bata 3 gün kala 2.0 belki artabilirAgri mi basladi leke mi var? Ben de gelen giden yok henuz ama 3 gun varken kan testi yaptirdim bhcg 2.0 cikti ben hamile degilim bence. Suan icin gelen giden yok goguslerim aciyo 5 gündür olan karin agrisi devam ediyor. Benim de bat yarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?