- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Bir de ben umutlu olabilsem yok bence kendi kendime aksiyon yaratıyorum işteNisaberatim ZK_ASK okeanoss00
sizden çok umutluyum kızlar bu ay inşallah bebiş doldurur göbüşlerinizi
ben de çektirdim canım tüplerim açık eşimde de sorun yok diyorum acaba kilom yüzünden mi olmuyor diyorum yaCanım biz şubattan beri deniyorduk. Benim adet döngüm 34 gündü uzundu yani. Doktor önce bunu düzene sokmak için miyositol folikasit ve progestan verdi. Bu ikisinin adet düzenleyici etkisi de olduğu için adetlerimi 28 günde bir olmaya başladım zaten 2.sinde de hamile olduğumu öğrendim. Yaşım 33 ama hiç o tedavileri uygulamadı doktor. Bir tek hsg çektirdim sorun olmadığından emin olmak için
Aminnn. Benm halen kendimden umudum yok bu hafiiifff gölgede iğnenin etkisi yeni yeni geçiyodur. Ona yoruyorum. İki gün sonra net olur. Hatta kan vermeyi düşünüyorum çıkar dimi
BendeNisaberatim ZK_ASK okeanoss00
Ayy çıkmadık candan umut kesilmezmişş hem umut bizm gibi fukaraların ekmeğidir olsunnn Allah bilir inşallah ol der olurr:)İğneden dolayı yumurtlama günümüz belli olduğundan genelde kanda cikiyor canımolana kadar her ay umut vardir canım :))
Migrenim tuttu bugün ilişki olmaz ama inş bugün değildir uaGeçen ay bendede oldu 14. Gün yumurta çatlamış seninde şimdi öyle olmuş olabilir değerlendir bence testlere güven olmaz
Besiktaskim yenildi ya ondan tutmuştur migren.Migrenim tuttu bugün ilişki olmaz ama inş bugün değildir ua
Iyi yureklim bnm insallah cnm sen bnm umudumsunNisaberatim ZK_ASK okeanoss00
Bnmki 0 sennki en azindan 2 oda bi umut bnce cnmBir de ben umutlu olabilsem yok bence kendi kendime aksiyon yaratıyorum işte3 gün öncesine ait gül gibi bhcg 2.00 değerim var
Bir de ben umutlu olabilsem yok bence kendi kendime aksiyon yaratıyorum işte3 gün öncesine ait gül gibi bhcg 2.00 değerim var
surada bnde dahil 3 umutsuz (fazlasiyla umutsuz) vakayiz ama alistik kirmizilara o yuzdn korkunun ecele faydasi yok ne olacaksa Rabbimden gelecek insallah iyi olur kizlar DILERIM RABBIM DUAMIZI DUYSUN BIZIDE O MERTEBEYE LAYIK GORSUN INSALLAH emin olun sizden alacgm guzel hberde beni mutlu edecktr o yuzdn Allah var umut varBendeokeanoss00 gibi aksiyon yapıyorum anca :)) beni valla kaldırın atın bu ay umutsuz vakayım :)
Bnmki 0 sennki en azindan 2 oda bi umut bnce cnm
surada bnde dahil 3 umutsuz (fazlasiyla umutsuz) vakayiz ama alistik kirmizilara o yuzdn korkunun ecele faydasi yok ne olacaksa Rabbimden gelecek insallah iyi olur kizlar DILERIM RABBIM DUAMIZI DUYSUN BIZIDE O MERTEBEYE LAYIK GORSUN INSALLAH emin olun sizden alacgm guzel hberde beni mutlu edecktr o yuzdn Allah var umut var
Ooooo sen umutsuz bn umutsuz nasil olck birbirimize destek olalm insallah gelmicek ve sen buraya hamileyim yazacksn pesinedeYok canım benim yarın gelecek benim kırmızılar ben hissediyorum ufacık umudum yokNe güzel dua etmişsin inşallah bir gün biz de anne oluruz.
Canım benim bir arkadaşım fmf ti de galiba o çok çok kötü olmayınca kullanmıyordu tam da emin değilim doktorunla konuştun muKızlar iyi akşamlar bi sorum var benim hamilelikte FMF hastalığıniz varsa ilaç kullanmaya devam ettiniz mi ?
AMin inşallah güzelim inşallah hamileyizdir ne diyeyim.Ooooo sen umutsuz bn umutsuz nasil olck birbirimize destek olalm insallah gelmicek ve sen buraya hamileyim yazacksn pesinedeZK_ASK yazck ohhhh mis
Özele gidiyorum canım. Kilon kaçki? Kilo önemli ama sonuçta çok kilolu olup da hamile kalanlar var. Adetlerin düzenli mi? İlişki sıklığınız nedir? Ben ilacı doktor kontrolünde kullandım. Bence kendi kendine kullanma derim. Sonuçta hormonlarla alakalı bir ilaçben de çektirdim canım tüplerim açık eşimde de sorun yok diyorum acaba kilom yüzünden mi olmuyor diyorum ya
folik asit inofolıc kullanmaya başladım ben progestanı da kullansam mı diyorum özele mi gittin canım progestanı nasıl kullandın canım anlatır mısın bak mglıktı
Ağzın bal yesin emi :) sonrada sen yazsan ne guzel olurrr. Hepimize tattırsın Allah bu duyguyuOoooo sen umutsuz bn umutsuz nasil olck birbirimize destek olalm insallah gelmicek ve sen buraya hamileyim yazacksn pesinedeZK_ASK yazck ohhhh mis
canım klomeni bile ben doktora dedim acaba klomene mi başlasak olur dedi hormonlarımda sorun yoktu ama çenemde falan kıllanma oluyor çok hemen de çıkıyor tüylerim...sonra da 2. ve 3. kullanmamda yumurtalarım çok büyümedi nedense buna rağmen yine gitsem klomene devam edecekti boşa şişmeyeyim dedim insan o zaman iğneye başlar yani bir sürü yol var..Özele gidiyorum canım. Kilon kaçki? Kilo önemli ama sonuçta çok kilolu olup da hamile kalanlar var. Adetlerin düzenli mi? İlişki sıklığınız nedir? Ben ilacı doktor kontrolünde kullandım. Bence kendi kendine kullanma derim. Sonuçta hormonlarla alakalı bir ilaç
Amin bitanm bnm aminAğzın bal yesin emi :) sonrada sen yazsan ne guzel olurrr. Hepimize tattırsın Allah bu duyguyu
Ben 20. Gün başlayıp 7 gün kullandım. Günde 1 defa içtim. Adetin 10.gününden itibaren gün aşırı ilişki oldu. Adete kadar böyle devam etticanım klomeni bile ben doktora dedim acaba klomene mi başlasak olur dedi hormonlarımda sorun yoktu ama çenemde falan kıllanma oluyor çok hemen de çıkıyor tüylerim...sonra da 2. ve 3. kullanmamda yumurtalarım çok büyümedi nedense buna rağmen yine gitsem klomene devam edecekti boşa şişmeyeyim dedim insan o zaman iğneye başlar yani bir sürü yol var..
bir arkadaşım da progestanla hemen hamile kaldı bir arkadaşım daaşılamada çocuk tutunsun diye alttan kullandı biri 16. gün başla demiş doktor 10 gün kullan demiş adet düzenleyici olarak da vermişler hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?