2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet canım desteğin içinde ayrıca teşekkür ederım soğuk yatağa yalnız girdm yine sayenzde unutuyorum yalnızlığımı Allah razı olsun...

Ben 20. Gün başlayıp 7 gün kullandım. Günde 1 defa içtim. Adetin 10.gününden itibaren gün aşırı ilişki oldu. Adete kadar böyle devam etti
ben de 2.5 senedir bebeğime kavuşamadım hayırlısı sağlıklısı olsun da artık nasip biz de aşılama düşünür olduk zaten ALLAH evladını hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olmasını nasip eder inşallah canım hayırlarla amin darısı da bana..ilacı çok etkileyenler var çok okudum sitede de arkadaşlar da öyle diyor bir arkadaşım hamileyken bile kullanıyoruz zaten dedi

Evet hamileyken çocuk iyi tutunsun diye veriyor doktorlar. Eylül'de olmasaydı bizde tedaviye başlayacaktık. Rabbim tez vakitte hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah bu ay sana da nasip etsin. İlişki bol bol olsun tamam mı? İnşallah tutar bu ay

inşallah hayırlısıyla canım bu ay daha düzenli ilişki yapıyoruz canım zaten temizleneli bir hafta oldu 6 aralıkta adet olmuştum ..inofolıc içiyorum folik asit de düzenli iki aydır kullanıyorum ama progestanı da almayı düşünüyırum bir arkadaşım zararı yok zaten bebek isteyene veriyor doktorum dedi o da özele gidiyordu hamile kaldı ...devlette zaten çok ilgilendikleri yok ya imkanı olan kesinlikle özele gitmeli..sen de bana dua et canım yaş oldu 32

Evet canım desteğin içinde ayrıca teşekkür ederım soğuk yatağa yalnız girdm yine sayenzde unutuyorum yalnızlığımı Allah razı olsun...
Kiyamm sana cnm ya gerci bnm esimde gece vardiyesi 2 haftadr bnde yanlizim seneye bu zsmnlar bebislerimuxle yatarz bkrsn (biz birbirimize destek olmak icin bir aradayz bizi baska kim anlar ki)

Kızlar iyi geceler nasılsınz.ben kürtaj oldum malesef bebişimin kalp atışları yavas demişlerdi ve durdu malesef morsevdam beni silermisin canım
Cok uzuldum cnm Rabbim sabir versin birdaha yasatmasin insallah saglikli hayirli bi evlat nasip etsin sana canm suan acini anlayamam yasamadm ama tahmin edebiliyorum Rabbim yar ve yardimcin olsun hayirlisi Allahtan cnm insallah birdaha bu aciyi senve kimseye yasatmasin

Sağolasn canım inşallah kimseye vermesin bana ve kaybedenlere aratmadan tekrar versin inşallah hayırlısıyla

Amin canım inşallah sende en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallahhh
İnşallah canım benim .ya kızlar kürtaj olanlar varmı aranızda .doktor bişey demedi ama çevredekiler sıcak tut kendini sakın soguk alma falan diyorlar .soğuğa oturma falan .neden siz biliyormusunz

İnşallah canım benim .ya kızlar kürtaj olanlar varmı aranızda .doktor bişey demedi ama çevredekiler sıcak tut kendini sakın soguk alma falan diyorlar .soğuğa oturma falan .neden siz biliyormusunz
Soğuk çok etkiler şuanda lahusa gibisin o yüzden rahmin işlem gördü canım mikrap kapmaya çok müsait iltihap falan olmasın diye

Morsevdam ben fatos55 adımı nonipo diye değiştirdim hamişler listesinde adım değişmemiş

Canım bizler elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz. Allah'a dua etmekten başka çaremiz kalmıyor. Rabbim dualarımızı kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…