Evet canım 2-3 ay çok iyi korunman lazım devamli sirkeli suyla temızle alt bölgeni mikrop kapmasınDikkat ediyorum ama yinede alıyorm heralde .ne kadar korunmak gerekiyoki 2 3 aymı canım
ÖYLE CANIM ALLAH HAYIRLISINI SAĞLIKLISINI SALİH VE SALİHA EVLATLAR NASİP ETSİN CÜMLEMİZE AMİN BEN DE İLK GÜNDEN BERİ DUA EDİYORUM OLMUŞ 2.5 SENE İNŞALLAH SABRIMIZIN SONU EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLARLA SELAMET OLUR AMİNCanım bizler elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz. Allah'a dua etmekten başka çaremiz kalmıyor. Rabbim dualarımızı kabul etsin
Bu hafta kontrolüm var doktorada sorarım inşallah ta korunmak derken bebiş için demiştm canımEvet canım 2-3 ay çok iyi korunman lazım devamli sirkeli suyla temızle alt bölgeni mikrop kapmasın
Canım geçmiş olsun. Allahım bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Hayırlısıyla sağlıkla Rabbim tekrar nasip etsin inşallahİnşallah canım benim .ya kızlar kürtaj olanlar varmı aranızda .doktor bişey demedi ama çevredekiler sıcak tut kendini sakın soguk alma falan diyorlar .soğuğa oturma falan .neden siz biliyormusunz
Amin canım sağolasn rabbim kimseye yaşatmasn inşallah sağlıkla bidaha nasip eder en kısa zamandaCanım geçmiş olsun. Allahım bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Hayırlısıyla sağlıkla Rabbim tekrar nasip etsin inşallah
Amin insallah kurtaj sonrasi 2-3 paket antibiyotik iciliyordu sanirim ozellikle ayaklarini sicak tut cok egilme duyduklarim bunlar. Ve bol bol moral depolamaya calisÇok sağol cnım hepimize tez zamanda versn inşallah
Antibiyotik ve ağrı kesici vermişti birer paket yarın bitiyor ilaçlar.antibiyotiği enfeksiyon olmasn diye veriyorlarmış sanırım .alt tarafıada sıcak tutmak gerekiyomuş inşallah sağlıkla atlatırım bu süreci sağol canımAmin insallah kurtaj sonrasi 2-3 paket antibiyotik iciliyordu sanirim ozellikle ayaklarini sicak tut cok egilme duyduklarim bunlar. Ve bol bol moral depolamaya calis
Ha o konuda evet bebek için kürtaj olmuşsun canım 1 ay korunsan daha iyi olur ilk adetini gördükten sonra daha sağlıklı olur benceBu hafta kontrolüm var doktorada sorarım inşallah ta korunmak derken bebiş için demiştm canım
Ya canım umutlanmanınistemem ama sanki görüyorum yada görmüyorum arasında ama var gibi sanki emin olamadım sabah tekrarlasan ya testi ilk idrarınla canımKızlar ben gittim gebelik testi aldım 2 saat sonra silik çizgi çıktı. Ben ışığa tutmadan çıplak gözle görüyorum ama telefondan belli olmuyor. Bakalım siz görebilecek misiniz? İyice kafayı yedim 2 saat sonra çıkan çizgi geçerli olmaz ki
Eki Görüntüle 1926499 Eki Görüntüle 1926500
Canım ben çıplak gözle loş ortamda bile görüyorum. Eşim görevde sabah gelirken al dedim alacak test. Sıkıntı şu 2 saat sonra çıktı çizgi. 5 dk içinde çıkmayınca kenara attım demin bir baktım silik çizgi var :/ Geçerliliği yoktur heralde.Ya canım umutlanmanınistemem ama sanki görüyorum yada görmüyorum arasında ama var gibi sanki emin olamadım sabah tekrarlasan ya testi ilk idrarınla canım
Eğer çizgi çıktıysa bence var çünkü ben 2. Hamileliğimde yarım saat sonra belirmişti 2. Çizgi ve pozitifti ama düşük yapmıştım inşallah vardır canım olursa haber verCanım ben çıplak gözle loş ortamda bile görüyorum. Eşim görevde sabah gelirken al dedim alacak test. Sıkıntı şu 2 saat sonra çıktı çizgi. 5 dk içinde çıkmayınca kenara attım demin bir baktım silik çizgi var :/ Geçerliliği yoktur heralde.
Hayırlısı olsun ya kafayı yiyeceğim galiba. Yoksa da biran önce regl olayım ya mahvoldum böyleEğer çizgi çıktıysa bence var çünkü ben 2. Hamileliğimde yarım saat sonra belirmişti 2. Çizgi ve pozitifti ama düşük yapmıştım inşallah vardır canım olursa haber ver
@Gamzecannn 13 Aralık
@Ruling girl 13 Aralık
@Esr02 14 Aralık
@Poncito 15 Aralık
@MelekDiliyorum 15 Aralık
Masalll92 16 Aralık
@kafamdasorular_ 16 Aralık
@Frida1kahlo 16 Aralık
@purki90 16 Aralık
@Helena 16 Aralık
@mavitosbaa 17 Aralık
@Nisaberatim 17 Aralık
Canlar güzel haberleri olan var mı?
Canım miratek miydi neydi o marka mı test? Ben hamileliğimi öğrendikten sonra yaptım çizgi belirene kadar baya bi geçmişti. Yani 2 saat değil tabiki ama bence sabah ilk idrarla yap canımCanım ben çıplak gözle loş ortamda bile görüyorum. Eşim görevde sabah gelirken al dedim alacak test. Sıkıntı şu 2 saat sonra çıktı çizgi. 5 dk içinde çıkmayınca kenara attım demin bir baktım silik çizgi var :/ Geçerliliği yoktur heralde.
Evet canım miratech. Belki 2 saatten önce oluşmuştur ama ben o zaman baktım :/ Eşime söyledim sabah test getirecek gelirken. Sende mi bu testle öğrenmiştin?Canım miratek miydi neydi o marka mı test? Ben hamileliğimi öğrendikten sonra yaptım çizgi belirene kadar baya bi geçmişti. Yani 2 saat değil tabiki ama bence sabah ilk idrarla yap canım
Evet canım miratech. Belki 2 saatten önce oluşmuştur ama ben o zaman baktım :/ Eşime söyledim sabah test getirecek gelirken. Sende mi bu testle öğrenmiştin?
Amin canım inşallah başım ağrımaya başladı ya düşün düşünCanım inşallah vardır ve hamilesindir..
Amin canım inşallah başım ağrımaya başladı ya düşün düşün
Görünüyor mu?Bu kadar stres yapma canım. Git bi güzel uyumaya çalış ve yarın bize o müjdeli haberi ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?