2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım bizler elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz. Allah'a dua etmekten başka çaremiz kalmıyor. Rabbim dualarımızı kabul etsin
ÖYLE CANIM ALLAH HAYIRLISINI SAĞLIKLISINI SALİH VE SALİHA EVLATLAR NASİP ETSİN CÜMLEMİZE AMİN BEN DE İLK GÜNDEN BERİ DUA EDİYORUM OLMUŞ 2.5 SENE İNŞALLAH SABRIMIZIN SONU EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLARLA SELAMET OLUR AMİN

İnşallah canım benim .ya kızlar kürtaj olanlar varmı aranızda .doktor bişey demedi ama çevredekiler sıcak tut kendini sakın soguk alma falan diyorlar .soğuğa oturma falan .neden siz biliyormusunz
Canım geçmiş olsun. Allahım bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Hayırlısıyla sağlıkla Rabbim tekrar nasip etsin inşallah

Amin insallah kurtaj sonrasi 2-3 paket antibiyotik iciliyordu sanirim ozellikle ayaklarini sicak tut cok egilme duyduklarim bunlar. Ve bol bol moral depolamaya calis
Antibiyotik ve ağrı kesici vermişti birer paket yarın bitiyor ilaçlar.antibiyotiği enfeksiyon olmasn diye veriyorlarmış sanırım .alt tarafıada sıcak tutmak gerekiyomuş inşallah sağlıkla atlatırım bu süreci sağol canım

Bu hafta kontrolüm var doktorada sorarım inşallah ta korunmak derken bebiş için demiştm canım
Ha o konuda evet bebek için kürtaj olmuşsun canım 1 ay korunsan daha iyi olur ilk adetini gördükten sonra daha sağlıklı olur bence

Ya canım umutlanmanınistemem ama sanki görüyorum yada görmüyorum arasında ama var gibi sanki emin olamadım sabah tekrarlasan ya testi ilk idrarınla canım

Ya canım umutlanmanınistemem ama sanki görüyorum yada görmüyorum arasında ama var gibi sanki emin olamadım sabah tekrarlasan ya testi ilk idrarınla canım
Canım ben çıplak gözle loş ortamda bile görüyorum. Eşim görevde sabah gelirken al dedim alacak test. Sıkıntı şu 2 saat sonra çıktı çizgi. 5 dk içinde çıkmayınca kenara attım demin bir baktım silik çizgi var :/ Geçerliliği yoktur heralde.

Eğer çizgi çıktıysa bence var çünkü ben 2. Hamileliğimde yarım saat sonra belirmişti 2. Çizgi ve pozitifti ama düşük yapmıştım inşallah vardır canım olursa haber ver

Eğer çizgi çıktıysa bence var çünkü ben 2. Hamileliğimde yarım saat sonra belirmişti 2. Çizgi ve pozitifti ama düşük yapmıştım inşallah vardır canım olursa haber ver
Hayırlısı olsun ya kafayı yiyeceğim galiba. Yoksa da biran önce regl olayım ya mahvoldum böyle

Canım ben ayıptır söylemesi dün gece lekelendim ama çok açık pembe. Dünden beri sadece lavaboda mendilde biraz pembe kan geliyor başkada bişey yok. Aslında her ay böyleyim. Bazen 2. Bazende 4.gün tamamen çözülüyor. ama insan yinede umutlanıyor.
Herşeyin hayırlısı artık kabullendim. Evet üzülüyorum ama Rabbim büyük. Vardır elbet bizim için uygun gördüğü birşey. KADER KISMET...

Canım miratek miydi neydi o marka mı test? Ben hamileliğimi öğrendikten sonra yaptım çizgi belirene kadar baya bi geçmişti. Yani 2 saat değil tabiki ama bence sabah ilk idrarla yap canım

Canım miratek miydi neydi o marka mı test? Ben hamileliğimi öğrendikten sonra yaptım çizgi belirene kadar baya bi geçmişti. Yani 2 saat değil tabiki ama bence sabah ilk idrarla yap canım
Evet canım miratech. Belki 2 saatten önce oluşmuştur ama ben o zaman baktım :/ Eşime söyledim sabah test getirecek gelirken. Sende mi bu testle öğrenmiştin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…