Çok geçmiş olsunSağol canım Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsn
Bende bir çizgi görüyorum canım inş vardır iki saat sonra geçerli değil diye demişlerdi ama bazıları da bir kaç saat sonra çizgi görüp hamile olduklarını demişlerdi kadınlar kulübündeKızlar ben gittim gebelik testi aldım 2 saat sonra silik çizgi çıktı. Ben ışığa tutmadan çıplak gözle görüyorum ama telefondan belli olmuyor. Bakalım siz görebilecek misiniz? İyice kafayı yedim 2 saat sonra çıkan çizgi geçerli olmaz ki
Eki Görüntüle 1926499 Eki Görüntüle 1926500
Ben adet olmadan once krem kivaminda beyaz akintim olur. Hamile kaldigim ay su gibi akintim geliyodu tuvalete gittigimde sanki idrarimi kacirmis gibi islatiyodu. Ayni su gibiydi.Ayın 24 adet bugun hep beyaz akıntı geliyor damla damla ara araarkadaslar neden oluyor bu bilen var mı?
Sağolasın canım adet olacak gibi hissediyorum her an bndeBen adet olmadan once krem kivaminda beyaz akintim olur. Hamile kaldigim ay su gibi akintim geliyodu tuvalete gittigimde sanki idrarimi kacirmis gibi islatiyodu. Ayni su gibiydi.
Insallah bebistendir akintinSağolasın canım adet olacak gibi hissediyorum her an bnde
Amin canım umarım öyledir boşa telaş yapıyorumdurInsallah bebistendir akintin
HeyecAnla bekliyorum canım sonucunu inş vardırKizlar gunaydin esim geldi simdi almadan gelmis testiNobetci eczaneye yolladim simdi hala test yapamadim idrari tutuyorum cok komik haldeyim
Şu an benden de su gibi akıntı geliyor demek ki hamilelikten miş bende salı doktoruma soracaktım altımı ıslattım sanıyorum renksiz kokusuz bir akıntıokeanoss00 bide su var damlatipta aa yokmus diye kenara atma damlattiktan sonra 10 dk bak teste gebelik varsa cikar 10 dk.da. Umutluyum senden.
aman gulme de kacmasinKizlar gunaydin esim geldi simdi almadan gelmis testiNobetci eczaneye yolladim simdi hala test yapamadim idrari tutuyorum cok komik haldeyim
şehir değişikliği nedeniyle doktor bulamadım ondan doktor arıyorum hemCanım benim bir arkadaşım fmf ti de galiba o çok çok kötü olmayınca kullanmıyordu tam da emin değilim doktorunla konuştun mu
aynen yılmak yok ama klomen şişiriyo beni bu ayda olmazsa biraz kendi haline bırakcm canım hayırlıca sağlıklıca geldin ben zaten baska hıc bişy istememZK_ASK canim ben gecen yil ilk defa ekim ayinda klomen cat ignesi oldum o ay hamile kalamadim. Kist oldugu icin diger ay klomen kullanmadim ve 1 y cabadan sonra hamileydim. Sabirla denemeye devam canim yeterki sagligiyla gelsin bebeklerimiz.
Canim benim testimi gördün mü?
okeanoss00 etiketle mutlaka bk bklyrm opuldn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?