2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günaydın kızlar nasılsınız bat yaklastı yıne test arayıslarım basladı. Yumurtlama donemımden once verdıgım ovulasyn ve gebelik test lerım gelmedı bakalm bu ay nereden nasıl bulmaya calısacagım

Bende bir çizgi görüyorum canım inş vardır iki saat sonra geçerli değil diye demişlerdi ama bazıları da bir kaç saat sonra çizgi görüp hamile olduklarını demişlerdi kadınlar kulübünde

Ayın 24 adet bugun hep beyaz akıntı geliyor damla damla ara araarkadaslar neden oluyor bu bilen var mı?

Ayın 24 adet bugun hep beyaz akıntı geliyor damla damla ara araarkadaslar neden oluyor bu bilen var mı?
Ben adet olmadan once krem kivaminda beyaz akintim olur. Hamile kaldigim ay su gibi akintim geliyodu tuvalete gittigimde sanki idrarimi kacirmis gibi islatiyodu. Ayni su gibiydi.

okeanoss00 canim insallah vardir burda herkes cok yurekten bebek istiyo sende bunu cok yogun hissettiriyosun insallah hamilesindir. Ancak gecen ay yaptigim testlerde bikac saat sonra hep cizgi olustu o yuzden sunu biliyorum gebekik varsa cokcok silik olsada damlattigin an cikiyo. Iyi haberini bekliyorum canim.

okeanoss00 bide su var damlatipta aa yokmus diye kenara atma damlattiktan sonra 10 dk bak teste gebelik varsa cikar 10 dk.da. Umutluyum senden.
Şu an benden de su gibi akıntı geliyor demek ki hamilelikten miş bende salı doktoruma soracaktım altımı ıslattım sanıyorum renksiz kokusuz bir akıntı

Canım benim bir arkadaşım fmf ti de galiba o çok çok kötü olmayınca kullanmıyordu tam da emin değilim doktorunla konuştun mu
şehir değişikliği nedeniyle doktor bulamadım ondan doktor arıyorum hem kuzenim hep kullanmıştı ama doktorum kadın dogumcu bi doktorunla görüş dedi ama doktor bulamadım izmirde

Ayn
aynen yılmak yok ama klomen şişiriyo beni bu ayda olmazsa biraz kendi haline bırakcm canım hayırlıca sağlıklıca geldin ben zaten baska hıc bişy istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…