2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım benim sağolasın evet çok zormuş Allahım bidaha göstermesin kimseye de yaşatmasın inşallah.bende öyle yapmauı düşünüyorum canım inşallah bakalm doktor ne diyecek.inşallah en kısa hayırlı zamanda tekrar nasip eder rabbim

Görünmüştüm ilaç kullaniyorum zaten.düşük tehlikesi var die.ayy allahım bebişimi bana bağışlasın
Canım çok dikkat kendine zor biliyorum ama moralini çok yüksek tutmaya çlış .benimde lekelenmelerim olmuştu düşük tehlikesinden hastanede yattm bi hafta çıktm bihafta sonra kalbi durmuş .tabi lekelenmeleri olan kanamaları olup sağlıklı olan biçok kişi var okumustım birinin 9ay sürmüş kanama şeklinde.rabbim bagışlasn inşallah.

Sağ
Burmera canım kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine üşütme sakın.çabuk toparlan.3 ay korun yine başlarsın çalışmalara hem ikinci gebelikler yüzde seksen daha sağlıklı unutma sakın.
Sağolasın kuzum inşallah öyle olur soğuk almamaya çalısıyorum ama yinede alıyorm galiba ya nerden alıyorsam çalışmıyorumda evdeyim ama .

Vallah özel dra da gıdıyorum hiç bişiyin yok dio bebek saglam yere yerleşmiş dedi rahin etrafındada kanama yok dedi ama bazı bebeler böyleymiş sen yıne dıkkat et belli ki hassas dedi.bende dinleniyrum tam bir ay oldu

Bu bat beklemek nasil cileymis arkadas.
Ben de bu basliklari neden aciyorlar diyordum, gelin batbekleyelim, bata su kadar kaldi vs. Cok gereksiz geliyordu. Gunler gecmiyor. Sanki askerlikte gbym ne garip durum...
Bir de herkes bi belirti goruyo kendinde.
Gogus hassasiyeti, idrar kokusu, mide bulantisi,bas donmesi, istah, kasik agrisi,kirpiklerim karisti diye belirti bile okudum.
Ben kendime bakiyorm normal 27 yillik michie, hic bi fark yok.
Bisey yok sanrm bende. Hani diyordm aradklari icn belirti buluyorlar, ben ariyorm bulamiyorm demekki yok :)

Ay çok tatlısın ya ben de belirtiler var ama ya psikolojikse bunları kafamda ben uyduruyosam diyorum sonra bakıyorum belim kopacak gibi ağrıyor göğsümde ayrı bir ağrı heralde bu defa tutturduk geliyor bebek diyorum sonra yine ya yoksa diyorum böyle kısır döngü içindeyim tatlım işte allah yardimcimiz olsun hepimiz Hamile gireriz yeni yıla insallah

Genel olarak stres yapmamaya çalışıyorum canm ama yastiga kafami koyunca sariyor düşünceler bakalım hakkimizda hayrlisi ve cok sevinrm tabiki eklerm bat kaci insaAllah listeye girdign ilk aydan hamis listesine transfer ederiz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…