He anladim canim. Ama yani zaten varsada cikmaz suan haberin olsun moralini bozma yani
Hadi inşallah yanlıştır hayirlisiyla
Bende adet takvimi programim var ona not ederim mutlakaKızlar siz ilişki günlerinizi not alıyormusunuz? Ben hep alırım
Ola ki inşallah bigün hamilelik olursa daha net belirleyebiliriz bu şekilde doktorlar hep son adet tarihine göre hesaplıyolar yanlış hesap tutmuyo
o yüzden ben not alıyorum doktorlar o konuda saçmalıyolar
adet günü hiç hamile kalınırmı ne alaka dimi sonuçta herkes yumurtlama gününde hamile kalıyor yumurtlama da zaten adetten ortalama 1-2 hafta sonra oluyor bazılarının dahada geç...
Bende kocişe meyve yedirdim uykusu geldi yatti bnde kiralik aşk i izliyorum. Esim yatarken de gece yatmadan sutumu unutma dedi simdi uyumadan once balli bildircinli sut yapcam icircemBen eşimle beraber çay içiyorum tv'ye bakıyoruz kabak çekirdeği çitliyoruzçok faydalı biliyosunuz çinko önemli sen napıyorsun ?@EceCigdem
Geçen ay bende not aldım canım ama bu ay gerek kalmadı çünki antibiyotik kullandığım için korunmamız gerekiyor. Ama önümüzde ki ay yeniden not alcamKızlar siz ilişki günlerinizi not alıyormusunuz? Ben hep alırım
Ola ki inşallah bigün hamilelik olursa daha net belirleyebiliriz bu şekilde doktorlar hep son adet tarihine göre hesaplıyolar yanlış hesap tutmuyo
adet günü hiç hamile kalınırmı ne alaka dimi sonuçta herkes yumurtlama gününde hamile kalıyor yumurtlama da zaten adetten ortalama 1-2 hafta sonra oluyor bazılarının dahada geç...
Kızlar siz ilişki günlerinizi not alıyormusunuz? Ben hep alırım
Bende kocişe meyve yedirdim uykusu geldi yatti bnde kiralik aşk i izliyorum. Esim yatarken de gece yatmadan sutumu unutma dedi simdi uyumadan once balli bildircinli sut yapcam icircem
Asla tek bir bolumunu bile kacirmamselam kizlar kiralik aska bakan kac kisi var? Korisin hastasiyim ya
Dogru canim bebegim gibi seviyorum ilgileniyorum ben onunla ya.Maşallah eşine bebek gibi bakıyorsunAllah muhabbetinizi daim eylesin
erkekler çocuk gibi resmen bizsiz yapamıyolar benimkide çocuk gibi bazen yanıma sırnaşıyo sevmemi istiyoAllah erkeği ve kadını birbirlerini tamamlasınlar diye yaratmış ne mutlu bunun bilincinde olanlara....
ayy maşallah canim...darisi bize inşallahYok canim daha degil bu ay sonuc bekliyorum bakalm ama ikinci olacak insallah bir oglum var
İnsallah canim insallah kisa zamanda hayirli haberler alirsinayy maşallah canim...darisi bize inşallah
ben soyledimde icmem diyo.belki seninki icerAynen evde var bende bu gece icirsem mi
Balli sut icmez mi ilik yapin iki tane bildircini da kirin guzelce cirpin sutun icine karistirin bal varken anlasilmaz zatenben soyledimde icmem diyo.belki seninki icer
Geçen ay bende not aldım canım ama bu ay gerek kalmadı çünki antibiyotik kullandığım için korunmamız gerekiyor. Ama önümüzde ki ay yeniden not alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?