2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar siz ilişki günlerinizi not alıyormusunuz? Ben hep alırım
Ola ki inşallah bigün hamilelik olursa daha net belirleyebiliriz bu şekilde doktorlar hep son adet tarihine göre hesaplıyolar yanlış hesap tutmuyo
o yüzden ben not alıyorum doktorlar o konuda saçmalıyolar
adet günü hiç hamile kalınırmı ne alaka dimi sonuçta herkes yumurtlama gününde hamile kalıyor yumurtlama da zaten adetten ortalama 1-2 hafta sonra oluyor bazılarının dahada geç...

Benim bat yarin 24 eylül doktor bu ay bekleme demisti ama dualsr ettim falan yinede dayanamayip idrar testi yaptim yok çıkmadı yine

Ben eşimle beraber çay içiyorum tv'ye bakıyoruz kabak çekirdeği çitliyoruz çok faydalı biliyosunuz çinko önemli sen napıyorsun ?@EceCigdem

Bende adet takvimi programim var ona not ederim mutlaka

Ben eşimle beraber çay içiyorum tv'ye bakıyoruz kabak çekirdeği çitliyoruz çok faydalı biliyosunuz çinko önemli sen napıyorsun ?@EceCigdem
Bende kocişe meyve yedirdim uykusu geldi yatti bnde kiralik aşk i izliyorum. Esim yatarken de gece yatmadan sutumu unutma dedi simdi uyumadan once balli bildircinli sut yapcam icircem

Geçen ay bende not aldım canım ama bu ay gerek kalmadı çünki antibiyotik kullandığım için korunmamız gerekiyor. Ama önümüzde ki ay yeniden not alcam

Bnim telde de adet takvimi programı var ona not alıyorum bnde canim. Hamilelik olursa faydasi olur en azindan bilirim nezmn olduğunu diyorum.inss bu ay son yazislarim olurrr

Bende kocişe meyve yedirdim uykusu geldi yatti bnde kiralik aşk i izliyorum. Esim yatarken de gece yatmadan sutumu unutma dedi simdi uyumadan once balli bildircinli sut yapcam icircem

Maşallah eşine bebek gibi bakıyorsun Allah muhabbetinizi daim eylesin
erkekler çocuk gibi resmen bizsiz yapamıyolar benimkide çocuk gibi bazen yanıma sırnaşıyo sevmemi istiyo Allah erkeği ve kadını birbirlerini tamamlasınlar diye yaratmış ne mutlu bunun bilincinde olanlara....

selam kizlar kiralik aska bakan kac kisi var? Korisin hastasiyim ya
Asla tek bir bolumunu bile kacirmam esimde hic sevmez gecen sezon anlasmistik arkadaslariyla cikardi o cuma gunleri. Bugunde yolladim cikmayacagi tuttu. Bnde haberler zamanindan basladim her lafina bi alinganlik yaptim küstüm falan. Sonra tamam izleyelim dedi. Az once de zaten masajini yaptim meyvesini yedirdim uykusu geldi yatti

Dogru canim bebegim gibi seviyorum ilgileniyorum ben onunla ya.

Kizlar kasigimin sol tarafinda kaldi agri suan agri hafiften girip cikiyo boyle

Geçen ay bende not aldım canım ama bu ay gerek kalmadı çünki antibiyotik kullandığım için korunmamız gerekiyor. Ama önümüzde ki ay yeniden not alcam

Hayırlısı olsun canım ilacın bitince yine başlarsın bende olmuştum bilirim o mereti çok fena bişey Allah tekrar yaşatmasın kimseyede...
Doktorun bana verdiği antibiyotik beni mahvetmişti uzun süre ishal olmuştum sonunda sağolsun saraçoğlu hocanın sayesinde karanfille ishalden kurtuldum o nimet mucizevi bişey
Bide ben enfeksiyon geçirdiğim ay adet göremedim 47 gün sonra olmuştum sende bol bol su iç bide bağırsaklardaki yararlı bakterileri arttırmak için mutlaka mutlaka hergün ev yoğurdu ye doğal probiyotik diye ama hazır yoğurtlardan alma sen mayala ben artık her hafta kendim mayalıyorum çok güzel oluyo alıştım
Ben mısır püskülü ve kiraz sapı kaynatıp içerdim enfeksiyona karşı idrar söktürüyo bide hergün küçük bi parça sarımsağı ezip bütün olarak suyla beraber yut çiğnemeden hani hap gibi.... o da çok faydalı vücuttaki mikropları kırıyo veya yoğurduna katıp öyle de yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…