Canım benim Allahim sana ve bu aciyi yasayanlara sabir versin bir daha yasatmasin saglikla tekrar hamile kalirsiniz insaAllah bitanem öpüyorumKızlar iyi geceler nasılsınz.ben kürtaj oldum malesef bebişimin kalp atışları yavas demişlerdi ve durdu malesefmorsevdam beni silermisin canım
25 aralik canimGenel olarak stres yapmamaya çalışıyorum canm ama yastiga kafami koyunca sariyor düşünceler bakalım hakkimizda hayrlisi ve cok sevinrm tabiki eklerm bat kaci insaAllah listeye girdign ilk aydan hamis listesine transfer ederiz seni
Canım bende 3 kilo almışım bir anda çok aldım gibi geldi7 haftada 4 .5 kg çok değilim ya hamilelik başlangıcında 55 kg idim az önce tartildim 59.5 kg Ne bulursam atistiriyom sizde de varmı
60 tım 58 oldum kusmam bulantım yok ama koku hassasiyetinden herşeyi yiyemiyorum. İlk 3 ayda sağlıklı olan hiç kilo almamak ama 1,5 kilo alımı da normal kabul ediliyor. Takip et kendini canım yoksa diğer aylar daha çok alacağız yanarız7 haftada 4 .5 kg çok değilim ya hamilelik başlangıcında 55 kg idim az önce tartildim 59.5 kg Ne bulursam atistiriyom sizde de varmı
7 haftada 4 .5 kg çok değilim ya hamilelik başlangıcında 55 kg idim az önce tartildim 59.5 kg Ne bulursam atistiriyom sizde de varmı
Aynen canım kilo vermeyim de zaten zayıfım kilo alıyım onu mu kafama takacağımBende 3 kilo aldım şu ana kadar. İster istemez alınıyo kan ilacı badem ceviz süt muz derkendoğumdan sonra veririz inşallaah
Walla ilk hamileligimde ilk 20 hafta 13 kg vermistim serumlarla yasadim gibi gunde 20 yi geciyordu istifra edisim bak aklima geldide icime korkular salindi simdi 9 ay kustum cevremdekiler sen 2. Yi dusunmezsin diyordu sahi ne ara unuttum disunur oldum
Selamm,Nasılsınız canlarım
aKizlar simdi bnm bu gun gecikmenin ikinci gunu bata 3 gun kala negatifti sizce eger gecikirse 1 haftalik gecikmede mi kan testi yapim yoksa yarin 3. Gunu o zamanmi yapim bu arada battan bi gun once 1 damla bat gunude 1 damla kahve akintim oldu yarin yaptrrsam iki testin arasi 6 gun oluyo sonuc degisirmi 6 guneYaKaMoZz-z nerdesin
Insallahda cnm degisirmiki sonuc daha 6 guneInsallah yukselmstr degelrin hamilesindir
a
n 6gun gectiyse degismistir bence az degil alti gunInsallahda cnm degisirmiki sonuc daha 6 gune
tamm yarin vericm insallah sonuc hayirli olurArada
n 6gun gectiyse degismistir bence az degil alti gun
yarin vercem insallah guzel sonuc alirim yoksa yarin butun gin bnm kahrimi cekicnNisaberatim canım bir günde bile değerler değişir gebelik varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?