2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hadi bakalim insallah senin pozitif cikar oyle olursa ben de umitlenicem :)
Aklını karıştırmak istemiyorum ama arkadaşımın adrti düzenli değil tahmini olması gereken zamanlarda olamayınca test yaptı baktı tek çizgi çöpe attı sonra çöpe bişey atarken 3 saat sonra tekrar bi bakıyım demiş çok ince silik çizgi görmüş foto attı bana sonra tekrar yaptı onda çıkmadı 2 gün sonra kan verdi 147 çıktı sonuç daha çok küçük demiş dr 1 hafta geçti şimdi yarın kontrolü var yani şunu diyorum ki hiççç belli olmaz sabırla bekle biraz

Al bendende o kadar ya canim dusunme diyorum kendime ama yok zaman gecmiyo belirti desen goguslerim sis aciyo cook nadirde kasiklarim sizliyo ama ilac kullaniyorum onun yan etkilerinde yaziyo bunlar istah desen zaten o bende hep var belirti saymiyorum onu seninle batlarimiz yakindi yanlis hatirlamiyosam 31 aralik benim

evet,5 gün geçmiş her gün ortalama iki katı yükseliyor. 6 -12 -24 -36 -72 -144 diye giderdi sizinki de buna yakın çıkmış, gözünüz aydın :)

evet barser haklısın :) ben düzensiz adet görüyorum diye aklıma gelen en geç tarihi yazdrdm. aslnda ben erken yumurtladm bu ay. yani erken adet olmam gerekiyor 28i civarı ama yine de geç yazdrdm. döngülerim düzensiz. millete,regliniz gecikmeden test yapmayın,erken gebelik testi hiç yapmayın vs vs diye akıl verirken iyiydi, çarşamba günü erken gebelik testi yapayım falan diye düşünürken buldum kendimi demin

İnşallah faydası olur canım. Sagol aydınlandım

Ben gecen ay yaptim onu ya negatif cikmisti. Benimde duzensiz isin kotusu yumurtladigimi vallahi anlamiyorum arkadas ben ya takvim usulu biseyler yapmaya calisiyorum bu ay dayanabilirsem ve gecikirsem 1 hafta gecikmeyi falan bekleyecegim esim bence oldu bebis var oyle hissediyorum diyo bana kalsa ben hissetmiyorum karmasigiz

ben de hiç bişey hissetmiyorum, zihnen, ruhen,fiziken hiç bir fark yok. muhtemelen tutmadı

Bazen belirti olmayabiliyor ben hamile kaldığım ay hiç anlamamıştım bile belki inşallah sizinki de öyledir belli mi olur

ben de hiç bişey hissetmiyorum, zihnen, ruhen,fiziken hiç bir fark yok. muhtemelen tutmadı

Deme oyle ya beklemedigin anda gerceklesir ya biseyler belki bizdekide oyle olur
Bazen belirti olmayabiliyor ben hamile kaldığım ay hiç anlamamıştım bile belki inşallah sizinki de öyledir belli mi olur
Insallaah insan bazen umutsuz oluyor iste ozellikle kendimizi cok dinlemeye baslayinca

Kızlar iyi akşamlar ilk defa yazıyorum buraya..

Çocuk düşünüyoruz. Ben geçen ay hep hastaydim (grip, soğuk algınlığı vs) erteledik. bu ay deneyelim diyoruz ben yine hastayım ve bikaç ilaç kullanıyorum. Sizce çalışmalara devam etmelimiyiz? Ilac kullandığım için ara mi vermeliyiz ? 30 yaşındayım 3 aylık evliyim gec kalmak istemiyorum

Insallahda cnm degisirmiki sonuc daha 6 gune
n
Canım bugun okudum da kızın biri adetten bi kao gün once kan testi vermiş negatif bir hafta sonra yıne yaptırms pozitif. Sende bide lekelenme oldu yani adette değil. Hem yerleşme kanaması adet zamanı oluyo. Üstüne gördüm diye bi tabir var zaten. Bence yarın bi kan daha ver. Kısmet yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…