Bende yeni evliyim bende istiyorum bebek burdan ogrendgm kadariyla yumurtlama gunlerinde calismalara devamKızlar cevap vermediniz arada kaynadi sanırım mesajım. Çok yeni evliligim bir de çocuk düşüncesi çıktı şimdi.. sizden öğreneceğim çok şey var bana yardimci olun lütfen
O kadaar iyi anliyorum ki seni ciktigi zan daha bir panik halini aliyoruz biz ama dedigim gibi sakin kalmaya calis yarin ola hayrola batin bugundu galiba yarinda gelmezse kan testi yaptir icin rahatlasinBen normalde de cok sabirsiz bir insanim o yüzden kafama cok takiyorum bir rahatlayabilsem ama rahatlayamiyorum. O testte ikinci cizgi cikmasaydi yok deyip rahatlayacaktim simdi neden çıktı ki diye düşünüyorum. Ama bugun yaptigim testte hicbir sey cikmadi olsa cikardi. Yok biliyorum ama olmasini da cok istiyorum. Karamsar bir ruh halindeyim iste.
Her sabah atesini olcuyorsun yumurtlama doneminde ates normale gore bir iki derece yuksek oluyormus yumurtlama takibi icin yaniBu ates mevzusu nedir ben bilmiyorumda
Ben 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim hala bebeğim olmadı ama iki düşük tecrübem var. Ona istinaden söylüyorum kullandigin ağrı kesici bile yumurta gelişimine etki edebiliyor hele ki antibiyotik daha etkili bi ilaç. Kişiye göre değişir belki etkisi ama ayrıca düşük tehlikesi yaratabilir. Bir de çocuk denemelerine başlamadan iyi bir kadın dogumcuya gidip muayene olup gerekli bilgileri ondan da almani tavsiye ederim. İnşallah sağlıkla bi bebisin olur :)
Bende yeni evliyim bende istiyorum bebek burdan ogrendgm kadariyla yumurtlama gunlerinde calismalara devam
Küçük bi ilçedeyim burda kadın doğum doktoru yok ama çok şeker bi aile hekimi var ben ona gideyim en iyi yarın. O zaman bugün çalışma yokbi iyileşmedim bende ya. Alerjikmis o yüzden sürekli tekrarliyormus
Ben 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim hala bebeğim olmadı ama iki düşük tecrübem var. Ona istinaden söylüyorum kullandigin ağrı kesici bile yumurta gelişimine etki edebiliyor hele ki antibiyotik daha etkili bi ilaç. Kişiye göre değişir belki etkisi ama ayrıca düşük tehlikesi yaratabilir. Bir de çocuk denemelerine başlamadan iyi bir kadın dogumcuya gidip muayene olup gerekli bilgileri ondan da almani tavsiye ederim. İnşallah sağlıkla bi bebisin olur :)
Himm o donemde bayandaki istekte daha cok mu oluyor ben cok cahilimdir boyle konulardaHer sabah atesini olcuyorsun yumurtlama doneminde ates normale gore bir iki derece yuksek oluyormus yumurtlama takibi icin yani
Him var bi enteresanlik sen baska bi hastanede daha kan ver umutsuzluga kapilma testlerde problem olabiliyor bazen birde okudugum kadariyla miratek mi tam bilmiyorum onun gebelik testlerinde problem olabiliyormus yarin ola hayir ola sakin kafaya takma hamissen stres zararliArkadaslar iyi akşamlar bir aydır yokum ama yazmadan sizi okuyorum hergün takip edip içimden yorumları yapıyorumNisaberatim S selifor @Zehra ungrms kalbim sizinle attı resmen ins güzel sonuçlar alcaksiniz inanıyorum ve başıma geleni anlatıyorum ayin 2 sinde yumurtladim ve 16 sinda ydi batim gelmedi kirmizilar 2 gündür sabahları test yapiyorum silik 2 çizgiyi renkleri artarak gördüm bugün bir hevesle kan testi yaptırdım sonuç 1.2 bana yardım edin morelim çok bozuk
Laboquik testlerim insallaj öyledir inşallah canım ❤Him var bi enteresanlik sen baska bi hastanede daha kan ver umutsuzluga kapilma testlerde problem olabiliyor bazen birde okudugum kadariyla miratek mi tam bilmiyorum onun gebelik testlerinde problem olabiliyormus yarin ola hayir ola sakin kafaya takma hamissen stres zararli
Guzel dusunelim demi hayirlisiyla pozitif sonuc al insallah ama almasanda rabbimin bi bildigi vardir emin olLaboquik testlerim insallaj öyledir inşallah canım ❤
En azından çift çizgiyi gördüm bu bile sevinmeye yetti allahım büyük napalım ne verirse ona kabulumuz...Guzel dusunelim demi hayirlisiyla pozitif sonuc al insallah ama almasanda rabbimin bi bildigi vardir emin ol
Canım ben ateş ölçmeyi beceremedim yaaa olmadı bozuk mu ki siz nasıl yapıyorsunuz?Himm o donemde bayandaki istekte daha cok mu oluyor ben cok cahilimdir boyle konularda
Walla canim benim cok yanlis adama sordun ates olcme yontemini bir kac dk once burdan ogrendim bilen biri cikarda cevaplar insallahCanım ben ateş ölçmeyi beceremedim yaaa olmadı bozuk mu ki siz nasıl yapıyorsunuz?
Cnm gitgide koyulastimi kan testini guvenilir bi yerdemi yaptrdn 2 gun sonra bidaha idrar yap eger elindekinden koyu olursa farkli bi yerde kani tekrarla bnce umarm vardr bitanm insallahhhhhhArkadaslar iyi akşamlar bir aydır yokum ama yazmadan sizi okuyorum hergün takip edip içimden yorumları yapıyorumNisaberatim S selifor @Zehra ungrms kalbim sizinle attı resmen ins güzel sonuçlar alcaksiniz inanıyorum ve başıma geleni anlatıyorum ayin 2 sinde yumurtladim ve 16 sinda ydi batim gelmedi kirmizilar 2 gündür sabahları test yapiyorum silik 2 çizgiyi renkleri artarak gördüm bugün bir hevesle kan testi yaptırdım sonuç 1.2 bana yardım edin morelim çok bozuk
Bence deneme zamanini bekle bat kac gun variyi geceler kızlar ben çok sabırsızım duramıyorum yaa yarın sabah erken gösteren gebelik testlerinden yapsammı acaba.her defasında yapmayacağım diye kendime söz veriyorum üzülüyorum ama sizce denesemmi
10 gün var canım yaa evde var diye bende az çok tahmin ediyorum aslında çok erken belki beni çokta olumsuz etkileyecek diye kararsız kaldımBence deneme zamanini bekle bat kac gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?