2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar cevap vermediniz arada kaynadi sanırım mesajım. Çok yeni evliligim bir de çocuk düşüncesi çıktı şimdi.. sizden öğreneceğim çok şey var bana yardimci olun lütfen
Bende yeni evliyim bende istiyorum bebek burdan ogrendgm kadariyla yumurtlama gunlerinde calismalara devam

O kadaar iyi anliyorum ki seni ciktigi zan daha bir panik halini aliyoruz biz ama dedigim gibi sakin kalmaya calis yarin ola hayrola batin bugundu galiba yarinda gelmezse kan testi yaptir icin rahatlasin

Küçük bi ilçedeyim burda kadın doğum doktoru yok ama çok şeker bi aile hekimi var ben ona gideyim en iyi yarın. O zaman bugün çalışma yok bi iyileşmedim bende ya. Alerjikmis o yüzden sürekli tekrarliyormus

Arkadaslar iyi akşamlar bir aydır yokum ama yazmadan sizi okuyorum hergün takip edip içimden yorumları yapıyorum Nisaberatim S selifor @Zehra ungrms kalbim sizinle attı resmen ins güzel sonuçlar alcaksiniz inanıyorum ve başıma geleni anlatıyorum ayin 2 sinde yumurtladim ve 16 sinda ydi batim gelmedi kirmizilar 2 gündür sabahları test yapiyorum silik 2 çizgiyi renkleri artarak gördüm bugün bir hevesle kan testi yaptırdım sonuç 1.2 bana yardım edin morelim çok bozuk

Geçmiş olsun canım şifa bulursun tez zamanda da başlarsınız bir an önce çalışmalara

Bu arada çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim sağlıklı bebisler nasip etsin sana bu kotu tecrubelerden sonra. Herkesin bi imtihanı var

Him var bi enteresanlik sen baska bi hastanede daha kan ver umutsuzluga kapilma testlerde problem olabiliyor bazen birde okudugum kadariyla miratek mi tam bilmiyorum onun gebelik testlerinde problem olabiliyormus yarin ola hayir ola sakin kafaya takma hamissen stres zararli

Laboquik testlerim insallaj öyledir inşallah canım ❤

iyi geceler kızlar ben çok sabırsızım duramıyorum yaa yarın sabah erken gösteren gebelik testlerinden yapsammı acaba.her defasında yapmayacağım diye kendime söz veriyorum üzülüyorum ama sizce denesemmi

Cnm gitgide koyulastimi kan testini guvenilir bi yerdemi yaptrdn 2 gun sonra bidaha idrar yap eger elindekinden koyu olursa farkli bi yerde kani tekrarla bnce umarm vardr bitanm insallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…