2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

stres belkide engelliyordu canım ya... Allahım bize sabır versin... vallahi çok entresan yaşanılanlar... Biz mi yapıyoruz bu hale getiriyoruz ne ?
Biraz bu konudan uzaklaşmak gerekiyor ama nerde...
Bu konu üzerinde çok durduğumuz zaman vücut beklenti içine giriyormuş. Beyine mesaj gönderiyormuş. Beyin de adet görmeyi sağlayan hormonu salgılamıyormuş. Böyle kısır bir döngü işte.

arkadaslae hamileyken sac kestirmek gunahmi batil inanc ama iste insanin kafasi orda kaliyo aslinda nihat hatipoglu oyle bisey olmadigni soyledi ama sizlerdende yorum almak istyorm
Ben günah meselesini hiç duymadım sadece batıl inanç olarak kestirilmez günah diye bişey yok. Ben hamiş olsam kestirmem :)

Bu konu üzerinde çok durduğumuz zaman vücut beklenti içine giriyormuş. Beyine mesaj gönderiyormuş. Beyin de adet görmeyi sağlayan hormonu salgılamıyormuş. Böyle kısır bir döngü işte.

Aynen canım, dediğin gibi... Kendi kendimizin başını yiyoruz. :)

arkadaslae hamileyken sac kestirmek gunahmi batil inanc ama iste insanin kafasi orda kaliyo aslinda nihat hatipoglu oyle bisey olmadigni soyledi ama sizlerdende yorum almak istyorm
Bu cumartesi kuaföre bi gircem. Boyatıcam kestircem, manikür pedikür ne varsa hepsini yaptırcam. Sadece ilk 3 ay kestirme demelerinin sebebi saçı kestirdiğinde uzamak için daha çok vitamin harcıyor. Bebişin de ilk 3 ay vitamine çok ihtiyacı oluyor. Sebebi bu olabilir diye düşünüyorum. Günah diye ilk defa duydum.

Canım merhaba Canını sıkma tatlım seni çok iyi anlıyorum bir zamanlar benim de böyleydi soru soruyorlar da hala bebek Yok mu diye her gün farklı hamile haberleri alıyordum üzülüyordum canım aşılamayı sormuşsun ben aşılama ile hamile kaldım korkulacak bir şey Yok benimki iğneli idi iğne ile yumurtaları büyüttüler hatta benimki 2 hafta sürdü daha sonra çatlatma iğnesinden 37 saat sonra felan da aşılama oldu eşinden spermlerin en iyilerini seçip kanül yardımı ile sana enjekte ediyorlar

kestrmenin bi gunahi yok batil inanc diye okuyorum ama iste aklmda oyle boyatmak zararli diye biliyorum ama

kestrmenin bi gunahi yok batil inanc diye okuyorum ama iste aklmda oyle boyatmak zararli diye biliyorum ama
Kanıtlanmış bir zararı yok boyanın. Etrafımda hamile arkadaşlarım da boyattılar çok şükür bir sıkıntı olmadı. Doktorum 3 ay bitsin istiyordu. Bu ctesi 15. Hafta içinde olcam. 3 aydır saçlarımı boyatmıyorum aynalara küstüm yeminle

Merhaba bayanlar nasılsınız?Benide aranıza alırmısınız :) öncelikle Rabbim herkese bu güzel duyguyu tattırsın. ben şuanda 4 hafta 6 günlük hamileyim persembe günü öğrendim hamile olduğumu cuma doktora gittim çok erken kese görünmez ama bakayım dedi. baktı rahim duvarı çok kalın hamilesin ama çarşamba gel tekrar dedi. korkuyorum 2 sene öncede 2 ay arayla 2 kez düşük yaptım 1 tanesinde yine geç görülmüştü kese sizce yine böyle birşey olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…