Evet canım sonuç yarın çıkacak evde test yaptım negatif :) neyseki eşim geldi de rahatladım :) ♡
Ay inşallah vardır bebek. DuamdasınnnnnCanım kasıklarımda ağrı var. akıntım pek yok. iğneyi olduğumdan beri sol kasığımda ağrı var anlamadım neye işaret. yarın sabah test alıp yapacam gerçi çarşambada kan verecem bakalım
başın.sağolsun rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza almayı nasip eder .özür dilerim walla daha önceki gebeliklerim diyince gafta bulundumBen daha once hep 5 gun kala pozitif gordugumden 5 gun kala yaparim her ay test. Negatifse bidaha test yapmam ve adet oluncada uzulmem. Buda benim kendimi telkin etme seklim sanirim.
Benim cocugum yok canim 4 kayip yasadim.
Sagol bitanm icimi tarif edemem ama Allah demektn baska yapacak hicbrseym yok denemelere devm tabikide hayirlisi buymus nasip degilmisNisaberatim uzulme lutfen canim biliyorum dilimiz ne kadar uzulmuyorum desede icimizi yine kendimiz biliyoruz. Zamani var canim tum hizla hevesle umutla denemeye devam.
Öyle canım hele ki şu dönemde yani hergün bi olay zaten. Allah yardımcısı olsun hepsinin. İnşallah kanda şöyle güzelll bi değer çıkar. Kan testi ne zamanay inşallah kızlar kandada bir çıksaaa hepimiz inşallah güzel haberleri alıcazzz <3 asker karısı olmak onu beklemek zor bilirim allah sabırlar versin canımmm ...
Sen internettn bktnmi cnm sonuc cikmiyomu internettnAy inşallah vardır bebek. Duamdasınnnnn
21 aralık canımBat ne zmn
Yarın sabah yap bence inş vardırAcaba bugun yapsam mı test cıkar mı kı bı sonuc? Ama hem ılk ıdrar degıl hemde daha ıkı gun var yanı
Canim benim gebeliklerimde aklimda kalan ortak belirti yumurtlamadan 3-4 gun sonra goğsumun koltukaltindan baslayarak agrimasiydi. Agri bata dogru gogsumun tamamina yayiliyordu. Tabi her belirti herkeste farkli insalllah gebeliktendir.Kızlar bat 30 Aralık dün kasıkta art Arda iki kere iğne batması hissettim sabah kalktım göğüs uçları değil ama koltuk altlarına doğru yanları yani elleyince aciyor böyle birşey yaşayan var mı?
Bnce yarin sabah yap cnm cikmazsa bisry uzulme adet gelmeden umudunu kesme ama egerki cikarsada ki insallah cikar o zmn bidaha yaprsn oda cikinca kan verrsn kesin cozum insallah vardr cnm21 aralık canım
Estagfurullah canim nerden bilesin. Benim gebeliklerimde kalp atisi yoktu kurtajla sonuclandilar. 5. sagligiyla gelir insallah.başın.sağolsun rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza almayı nasip eder .özür dilerim walla daha önceki gebeliklerim diyince gafta bulundum
inşallah canım ya hayırlısıyla rabbim nasip etsinEstagfurullah canim nerden bilesin. Benim gebeliklerimde kalp atisi yoktu kurtajla sonuclandilar. 5. sagligiyla gelir insallah.
Evet canım sonuç yarın çıkacak evde test yaptım negatif :) neyseki eşim geldi de rahatladım :) ♡
Amin cumlemizinAllah hepimize hayırlı,sağıklı evlatlar nasip etsin
Bende istiyomda esimde ninemde kiziyoarkadaslae hamileyken sac kestirmek gunahmi batil inanc ama iste insanin kafasi orda kaliyo aslinda nihat hatipoglu oyle bisey olmadigni soyledi ama sizlerdende yorum almak istyorm
Yarın sabah yap bence inş vardır
aynen yarın sabah yapayım kızlar ınsallah cıkar bılıyosunuz benle sayfaya gelenlerın cogu hamıle suanBnce yarin sabah yap cnm cikmazsa bisry uzulme adet gelmeden umudunu kesme ama egerki cikarsada ki insallah cikar o zmn bidaha yaprsn oda cikinca kan verrsn kesin cozum insallah vardr cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?