2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben daha once hep 5 gun kala pozitif gordugumden 5 gun kala yaparim her ay test. Negatifse bidaha test yapmam ve adet oluncada uzulmem. Buda benim kendimi telkin etme seklim sanirim.

Benim cocugum yok canim 4 kayip yasadim.
başın.sağolsun rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza almayı nasip eder .özür dilerim walla daha önceki gebeliklerim diyince gafta bulundum

Nisaberatim uzulme lutfen canim biliyorum dilimiz ne kadar uzulmuyorum desede icimizi yine kendimiz biliyoruz. Zamani var canim tum hizla hevesle umutla denemeye devam.
Sagol bitanm icimi tarif edemem ama Allah demektn baska yapacak hicbrseym yok denemelere devm tabikide hayirlisi buymus nasip degilmis

ay inşallah kızlar kandada bir çıksaaa hepimiz inşallah güzel haberleri alıcazzz <3 asker karısı olmak onu beklemek zor bilirim allah sabırlar versin canımmm ...
Öyle canım hele ki şu dönemde yani hergün bi olay zaten. Allah yardımcısı olsun hepsinin. İnşallah kanda şöyle güzelll bi değer çıkar. Kan testi ne zaman

Canim benim gebeliklerimde aklimda kalan ortak belirti yumurtlamadan 3-4 gun sonra goğsumun koltukaltindan baslayarak agrimasiydi. Agri bata dogru gogsumun tamamina yayiliyordu. Tabi her belirti herkeste farkli insalllah gebeliktendir.

başın.sağolsun rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza almayı nasip eder .özür dilerim walla daha önceki gebeliklerim diyince gafta bulundum
Estagfurullah canim nerden bilesin. Benim gebeliklerimde kalp atisi yoktu kurtajla sonuclandilar. 5. sagligiyla gelir insallah.

arkadaslae hamileyken sac kestirmek gunahmi batil inanc ama iste insanin kafasi orda kaliyo aslinda nihat hatipoglu oyle bisey olmadigni soyledi ama sizlerdende yorum almak istyorm

yok ya kestirin saçınızı bende eskilerden duymuştum çekiniyordum başlarda kızıma 8 aylık hamileyken kestim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…