2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bu konu üzerinde çok durduğumuz zaman vücut beklenti içine giriyormuş. Beyine mesaj gönderiyormuş. Beyin de adet görmeyi sağlayan hormonu salgılamıyormuş. Böyle kısır bir döngü işte.
Valla iki saattir uyuyrdm ped koyup yattm cunku biliyrm o lekenin ustune bi anda acilir bnm ki kirmizi kirmizi kalktm islakligi hissettm lavaboya girdm bide yedek pet aldim kahve leke camur gibi gelmis gerisi hep akinti baya fazla yani acaba kist olduda adet olamyrm ya

Rahat ol bıraksın kendini. Rabbim inşallah bu ay nasip etsin hayırlısıyla

merhaba canım teşekkür ederim cevap verdiğin için. bakalım işte ocakta da olmazsa ki hiç ümidim yok muhtemelen aşılama olacak. ilk aşılaman mıydı peki canım? üzülmemek , takmamak inan elimde değil ya anlarsın beni zaten. çok üzülüyorum çok. kendimi gerçekten işe yaramaz hissediyorum bazen eşimin olumsuz davranışlarında bile kendime kızıyorum çocuk bile veremiyorum adama diyorum(8

Suan test sonucunu gordm ya hic olmadigim kadar rahatim cnm emin olabilirsin hatta birazdan aktara gidip ek takviyeler alicm yani sonuc kesinse bnde sikinti kalmiyo
Keçiboynuzu kaynatıp suyunu eşine içir. Mesir macunu al bir de tahta kaşıkla yicek. Bitter çikolata yedir. Bir de ilişki için onun istemesini bekleme. Hiç aklında yokken aklına sok o zaman daha rahat oluyor. Bir de mümkün olduğunca sık ilişki olsun

teşekkür ederim canım Allah razı olsun hepinizden. benim çevremde baya baya fazla. o yüzden istesem de düşünmeden edemiyorum. yani tam unutuyorum dışarı çıktığım an yine aynı. kız kardeşim yeni doğum yaptı, eşimin görüştüğümüz tüm arkadaşlarının eşi şuan hamile. biraraya gelmek bile istemiyorum. bi arkadaşım sürekli teyzesi bak diye resimler yolluyo asla kıskançlık hissetmiyorum ama bilmiyorum ya iyi hissetmiyorum kendimi.

Iliski konusunda sikinti yok cnm bizim ona kalsa oooo da bn iki gunde bire atiyrm tmm cnm dncm hepsini

Ne demek canım çok sıkıldığını hissettim çocuk verip verememek senin veya eşinin elinde değil bu yüzden kendini suçlu hissetme Allah verirse olur bazen hiç bir sorunun yokken de olmayabiliyor tatlım bu konuda içini ferah tut hayır canım ikinci aşılamamdı bende çikolata kisti eşimde de morfoloji sorunu vardı

Canım korkma Benim de ultrasonda değil vajinal yolda göründü kese

Yumurtlamam 12 aralikti

Ettim tabi cnm hepsini uygulucam yazdm bi liste var bklm inciri ne zamn basliyodum onu yazmamsm
Adet başlayınca he unutmadan adet bitince yumurtlamayi felan bekleme Ben kasım 2 sinde adet oldum 5 de bitti 8-11 çalışma oldu umursamadim o ay kalmisim bata 9 gün kala ogrendim

Adet başlayınca he unutmadan adet bitince yumurtlamayi felan bekleme Ben kasım 2 sinde adet oldum 5 de bitti 8-11 çalışma oldu umursamadim o ay kalmisim bata 9 gün kala ogrendim
İnciri direk yesem olmazmı valla kaynatmayla felan uğraşamıyorum yoğun çalışıyorum. Bat 31 aralık benim eğer adet olursam ki inşallah olmam ve bebiş vardır incir yemeyi düşünüyorum

İnciri direk yesem olmazmı valla kaynatmayla felan uğraşamıyorum yoğun çalışıyorum. Bat 31 aralık benim eğer adet olursam ki inşallah olmam ve bebiş vardır incir yemeyi düşünüyorum
Zaten yiyecen kaynatma felan hikaye incir yedim ayaklarimi sıcak tuttum esimede ninemin hazırladığı tarifi yedirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…