Simdide bekleriz bidahaki yaza kadar defne ve ömer barissin diyeAsla tek bir bolumunu bile kacirmamesimde hic sevmez gecen sezon anlasmistik arkadaslariyla cikardi o cuma gunleri. Bugunde yolladim cikmayacagi tuttu. Bnde haberler zamanindan basladim her lafina bi alinganlik yaptim küstüm falan. Sonra tamam izleyelim dedi. Az once de zaten masajini yaptim meyvesini yedirdim uykusu geldi yatti
yarin yapıp icircem canim belki performansta bi artis olurBalli sut icmez mi ilik yapin iki tane bildircini da kirin guzelce cirpin sutun icine karistirin bal varken anlasilmaz zaten
Olmaz mi canim vucudu yeniliyoyarin yapıp icircem canim belki performansta bi artis olur
inşallah canimOlmaz mi canim vucudu yeniliyo
Hayırlısı olsun canım ilacın bitince yine başlarsın bende olmuştum bilirim o mereti çok fena bişey Allah tekrar yaşatmasın kimseyede...
Doktorun bana verdiği antibiyotik beni mahvetmişti uzun süre ishal olmuştum sonunda sağolsun saraçoğlu hocanın sayesinde karanfille ishalden kurtuldum o nimet mucizevi bişey
Bide ben enfeksiyon geçirdiğim ay adet göremedim 47 gün sonra olmuştum sende bol bol su iç bide bağırsaklardaki yararlı bakterileri arttırmak için mutlaka mutlaka hergün ev yoğurdu ye doğal probiyotik diye ama hazır yoğurtlardan alma sen mayala ben artık her hafta kendim mayalıyorum çok güzel oluyo alıştım
Ben mısır püskülü ve kiraz sapı kaynatıp içerdim enfeksiyona karşı idrar söktürüyo bide hergün küçük bi parça sarımsağı ezip bütün olarak suyla beraber yut çiğnemeden hani hap gibi.... o da çok faydalı vücuttaki mikropları kırıyo veya yoğurduna katıp öyle de yiyebilirsin
canım adetliyken bile hamile kalan varmis.bazen yumurtalar hemen adet öncesi ve ya sonrası catlayabiliyor.nadir de olsa oluyor.Kızlar siz ilişki günlerinizi not alıyormusunuz? Ben hep alırım
Ola ki inşallah bigün hamilelik olursa daha net belirleyebiliriz bu şekilde doktorlar hep son adet tarihine göre hesaplıyolar yanlış hesap tutmuyo
o yüzden ben not alıyorum doktorlar o konuda saçmalıyolar
adet günü hiç hamile kalınırmı ne alaka dimi sonuçta herkes yumurtlama gününde hamile kalıyor yumurtlama da zaten adetten ortalama 1-2 hafta sonra oluyor bazılarının dahada geç...
ben soyledimde icmem diyo.belki seninki icer
Benim dr um 20 25 dk dedi ve icinden hemen cikmasin 3 5 dk dursun dedikizlar iliskisen sonra kac dakika beklenmeli sizce esim yat yat kalkma diyoama insan sıkılıyor
Canim ben bu zamana kadar yani en fazla hep 5 dk falan yattim ama tabi esim cikmadan birden fazla bosalinca en az bir yarim saat kadar icimde duruyo yanikizlar iliskisen sonra kac dakika beklenmeli sizce esim yat yat kalkma diyoama insan sıkılıyor
2 ekimdeki bat a pozitif cikma mucizesini mi bekledin sen canimBenim kan testi tirt çıktı 2 ekim de batı gorucem yani
Bu antibiyotik bende çok fena mide bulantıso yapıyor ya. Biran önce bitsin istiyorum.
Yoğurdu kayınvalidem mayalıyo zaten o yönden rahatım
Tamam canım dediklerini uygulamaya çalışcam sarımsak hariç onun kokusuna bile gelemiyorum
canım adetliyken bile hamile kalan varmis.bazen yumurtalar hemen adet öncesi ve ya sonrası catlayabiliyor.nadir de olsa oluyor.
tamam canım inşallah kaçırmamışımdır kısmet artıkGunde 1 2 mm buyuyor canim.ortalama 20 mm oldugundada catliyor.
Selam canim nasilsin ?selam kızlar
Selam canim nasilsin ?
İyi bende iste ne olsun oyle hep ayniiyiyimm şükür canımmm senn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?