2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Simdide bekleriz bidahaki yaza kadar defne ve ömer barissin diye sacma baslamis dizi yarisi yok milletin koray yine favorim

Bu antibiyotik bende çok fena mide bulantıso yapıyor ya. Biran önce bitsin istiyorum.
Yoğurdu kayınvalidem mayalıyo zaten o yönden rahatım
Tamam canım dediklerini uygulamaya çalışcam sarımsak hariç onun kokusuna bile gelemiyorum

canım adetliyken bile hamile kalan varmis.bazen yumurtalar hemen adet öncesi ve ya sonrası catlayabiliyor.nadir de olsa oluyor.

kizlar iliskisen sonra kac dakika beklenmeli sizce esim yat yat kalkma diyo ama insan sıkılıyor

kizlar iliskisen sonra kac dakika beklenmeli sizce esim yat yat kalkma diyo ama insan sıkılıyor
Canim ben bu zamana kadar yani en fazla hep 5 dk falan yattim ama tabi esim cikmadan birden fazla bosalinca en az bir yarim saat kadar icimde duruyo yani

Zaten biz hep yanlis gunde iliskiye girmekten sonuc alamiyoruz

Ama bütün olarak yutunca kokusunu almıyosun zaten sen bilirsin yine
yoğurda devam o halde

canım adetliyken bile hamile kalan varmis.bazen yumurtalar hemen adet öncesi ve ya sonrası catlayabiliyor.nadir de olsa oluyor.

Doğrudur tabi öyle olan da var adeti düzensiz olanlarda oluyor genelde o
bana garip gelen doktorların direkt son adet tarihini sormaları...
yani son ilişkiyi sorsalar bari o daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…