2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

benimde annem bana hamileyken duymuş bunu bacağıma süreyim demiş bakalım doğrumu sürmüş ve ben doğunca bakmışlarki iz var sağ bacağımda küçük ama :) her duyulanı denememek gerek yani:) bende diyorum iyiki daha büyük sürmedin :) yok dio denedim sadece

Aman Allahım deney yapmışlar resmen :))) ucuz atlatmışsın

Dimi ondanda olabilir inan ki su zamanida seviyorum soyleki adet oldugum donem ve adet bitiminden 5 gun sonraya kadar o kadar kafam rahatki ayin sadece 10 gunu bebek dusunmeden relax geciyor sonrasi sitres buda hirmonlari tetikliyo iste
Hah bende bugun bunu düşünüyodum vallahi. Adetten sonra bir hafta rahatız sonra stressss. Hayırlısı artıkkk

Benim hamile arkadaşta çaydan tiksindi Allah Allah ben hiç bişeyden tiksinmiyorum ne bulsam gömüyorum valla :))
Ben kendi yaptığım yemekleri yiyemiyordum şimdi az az yiyorum. Salatalık yiyemiyorum hala. Bir de tencere yemeği o soğan varya öldürüyo beni bi de diğer yiyeceklere siniyor peynir falan of çok kötü yaa

Kizlar bir suru alinti yapmistim eklenmedi. Ne cok muhabbet ediyorsunuz canim cikti okuyana kadar . Yakinda fitik olacagim tele egri bugru bakmaktan.
Hastalar cok cok gecmisler olsun. Tesleri olumsuz cikanlara uzulmemelerini Rabbim ol derse o test olumsuzda olsa o bebek olur olmayacaksa da cift cizgi olsa da olmaz diye dusunmelerini ve morallerini yuksek tutmalarini soylemek istiyorumm.

Bende incir yedim kuru indir bakalim faydasi olacak mi :)

ZK_ASK canım testin başına geleni şaşkınlıkla okudum. Vardır Bir hayır diyorum. Güzel haberler olur inşallah
Ben iğneyi vurunduktan sonra takvime kaydettm ayın 21inde kan testi yap diye. Çünkü tam 14.günü diye. İki gün önce denedim malum. Olmadı. Takvime baktım. Dedim Zehra döndün dolaştın 14.güne geldin dedim güldüm :) bakalım nolacak hayırlısı. Şimdiden söyleyim negatif

Adıyaman canım iki yıl sonra abbaslar yolcu :) her mesleğin ayrı zorluğu var Allahım hepimizin eşini kardeşini yavrusunu korusun inşallah
Biz evlendiğimizde eşim Hakkari'de görev yapıyordu. 6 ay o orda ben İstanbul'da annemlerin evinde kaldım. Aradım ulaşamadım kar yağıyordu tel kesiliyordu. Allahım ne zor günlerdi. İşi bırakması için ikna ettim ve sonunda geldi. Gerçekten çok zor senin için de onun için de. Allah yardımcınız olsun ve hepinizi korusun

Afiyet olsun şifa olsun bebek olmasına vesile olsun inşallah :)) sen misin çoklu alıntı yapannnn oh olsun

Benim kararmadı canım. Yani renk değişimi olmadı. Erkek geliyor

Allah razı olsun canım. Dediğim gibi yaşayan anlar. Ayrı kalmak silahın ucunda olması çok zor. Benmki mayıncıydı şimdi keskin nişancı olacakmış. Hah dedim bu eksikti. İki sene sonra doğu görevi var. İnşallah bebeğimiz olur. O günleri görebilirsek sağ salim ulaşırsak bırakması için elimden geleni yapcam. Hayırlısı olsun artk

Hersey gonlynce olsun canim benim. Insallah pat diye kendi eviniz bi de minnos velediniz oluverir

okuyunca bi acayp oldum. Herkesn derdine kosan zaten esas dert sahibidir.
Gonlu guzel arkadasim

Canim cok sıkıyosun ama kendini bak stres bas dusmanimiz hem bata daha var az rahatla bekle bi bakalim neler olacak

Valla görevi ne olursa olsun insan gözünün önünde olmayınca merak ediyor. Kışın yollar kapanmıştı da 1 hafta aç kaldılar şurda boğazımdan geçmedi yediklerim. Maaşı fazla diye seviniyordu. Rahat geçiniriz devam edersem dedi. Sen yanımda olmadıktan sonra parayı napim ben dedim. Geldi çok şükür rahat geçiniyoruz sıkıntımız yok. İlk 3 ay bocaladık tabiki ama orda olmasından iyidir. Allahım da yardım etti.

Canim cok sıkıyosun ama kendini bak stres bas dusmanimiz hem bata daha var az rahatla bekle bi bakalim neler olacak
ya sorma, hep boyle yapanlara kizardim. Ben de aynini yapiyorum cok yanlis farkndayim. Daha bat bile gelmedi. Ama Valla aklimdan cikmiyo neyse yarindan itibaren okulda tempo artar ben de unuturum. Burdan uzak da kalamiyorum. Siz bana destek oluyosnz ama bi yandan konsustkca da zihnim bulaniyor. Dun hepmz birden gaza geldk bugn herkes aaa negatif dedi
Nolcak halmz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…