Ne guzel bi anı olmuş :) benim annemde abime hamileyken dalak mı ciğer mi ne yemiş. Yedikten sonra beli kaşınmış belini kaşımış. Abiminde doğduğunda belinde leke varmış küçük. Adam geldi 30 yasına. Beli komple kaçlasına kadar kahverengi leke. Abimde sempatik renkli gözlü falan ya diğer abim diyo ki olum iyiki annem elini komple yüzüne sürmemiş sen ona dua et
Aman Allahım deney yapmışlar resmen :))) ucuz atlatmışsınbenimde annem bana hamileyken duymuş bunu bacağıma süreyim demiş bakalım doğrumu sürmüş ve ben doğunca bakmışlarki iz var sağ bacağımda küçük ama :) her duyulanı denememek gerek yani:) bende diyorum iyiki daha büyük sürmedin :) yok dio denedim sadece
Aman Allahım deney yapmışlar resmen :))) ucuz atlatmışsın
Hah bende bugun bunu düşünüyodum vallahi. Adetten sonra bir hafta rahatız sonra stressss. Hayırlısı artıkkkDimi ondanda olabilir inan ki su zamanida seviyorum soyleki adet oldugum donem ve adet bitiminden 5 gun sonraya kadar o kadar kafam rahatki ayin sadece 10 gunu bebek dusunmeden relax geciyor sonrasi sitres buda hirmonlari tetikliyo iste
Sen sakın yiyip yapma böyle çılgınlıklar :))aynen canım :) merak işte bizde deniyoruz biçok şeyi :) oyüzden anlayabiliyorum da
Ben kendi yaptığım yemekleri yiyemiyordum şimdi az az yiyorum. Salatalık yiyemiyorum hala. Bir de tencere yemeğiBenim hamile arkadaşta çaydan tiksindi Allah Allah ben hiç bişeyden tiksinmiyorum ne bulsam gömüyorum valla :))
Sen sakın yiyip yapma böyle çılgınlıklar :))
Ben iğneyi vurunduktan sonra takvime kaydettm ayın 21inde kan testi yap diye. Çünkü tam 14.günü diye. İki gün önce denedim malum. Olmadı. Takvime baktım. Dedim Zehra döndün dolaştın 14.güne geldin dedim güldüm :) bakalım nolacak hayırlısı. Şimdiden söyleyim negatifZK_ASK canım testin başına geleni şaşkınlıkla okudum. Vardır Bir hayır diyorum. Güzel haberler olur inşallah
Biz evlendiğimizde eşim Hakkari'de görev yapıyordu. 6 ay o orda ben İstanbul'da annemlerin evinde kaldım. Aradım ulaşamadım kar yağıyordu tel kesiliyordu. Allahım ne zor günlerdi. İşi bırakması için ikna ettim ve sonunda geldi. Gerçekten çok zor senin için de onun için de. Allah yardımcınız olsun ve hepinizi korusunAdıyaman canım iki yıl sonra abbaslar yolcu :) her mesleğin ayrı zorluğu var Allahım hepimizin eşini kardeşini yavrusunu korusun inşallah
Afiyet olsun şifa olsun bebek olmasına vesile olsun inşallah :)) sen misin çoklu alıntı yapannnn oh olsunKizlar bir suru alinti yapmistim eklenmedi. Ne cok muhabbet ediyorsunuz canim cikti okuyana kadar . Yakinda fitik olacagim tele egri bugru bakmaktan.
Hastalar cok cok gecmisler olsun. Tesleri olumsuz cikanlara uzulmemelerini Rabbim ol derse o test olumsuzda olsa o bebek olur olmayacaksa da cift cizgi olsa da olmaz diye dusunmelerini ve morallerini yuksek tutmalarini soylemek istiyorumm.
Bende incir yedim kuru indir bakalim faydasi olacak mi :)
Benim kararmadı canım. Yani renk değişimi olmadı. Erkek geliyorherkese sorduum sizede sorayim canlaar.hamileler ozellikle daha ikinci cocuga hamileler daha iyi bilir.hamilelikte gogus ucu kararmasi ne zaman olur ve illaki belirti olarak kararmasi mi gerek.eskiler bu gogus ucu renk degismesini cinsiyet tahmini olarak kullanirmis cok kararirsa erkek pembelesir gibi olursa kiz olurmus var mi bi fikri olan acaba
Cok huzursuz edici geceden beri bel ve karin agrisi noluyo bilmiyorumonlardan bende de var aksamlari iki buklum geziyorm elektrik batmasi gbi sanki
Allah razı olsun canım. Dediğim gibi yaşayan anlar. Ayrı kalmak silahın ucunda olması çok zor. Benmki mayıncıydı şimdi keskin nişancı olacakmış. Hah dedim bu eksikti. İki sene sonra doğu görevi var. İnşallah bebeğimiz olur. O günleri görebilirsek sağ salim ulaşırsak bırakması için elimden geleni yapcam. Hayırlısı olsun artkBiz evlendiğimizde eşim Hakkari'de görev yapıyordu. 6 ay o orda ben İstanbul'da annemlerin evinde kaldım. Aradım ulaşamadım kar yağıyordu tel kesiliyordu. Allahım ne zor günlerdi. İşi bırakması için ikna ettim ve sonunda geldi. Gerçekten çok zor senin için de onun için de. Allah yardımcınız olsun ve hepinizi korusun
Hersey gonlynce olsun canim benim. Insallah pat diye kendi eviniz bi de minnos velediniz oluverirBakma ne kadar girmesemde durup kafami verince acabalar sarıyor beynimi bu ay olucakmi gelicekmi falan birde ev ayrilmasi düşüncesi kafamda esimin ailesiyle oturuyoruz önce hayirlisiyla bir ayrilsak memurluga kaldi isimiz tercihler ciksada hayırlısıyla bir yer tutsa suan kafami daha cok bu dolduruyor sıkıldım artık dua edin lütfen ayrılalım artık sonrada bebisim gelsin ya da gelsin önce farketmez ama ayrilalimda kendi yuvamda buyutyim bebegimi
Ay kıyamam ya ne zaman geçer acaba doğuma kadar devam mı edecek böyleBen kendi yaptığım yemekleri yiyemiyordum şimdi az az yiyorum. Salatalık yiyemiyorum hala. Bir de tencere yemeğio soğan varya öldürüyo beni bi de diğer yiyeceklere siniyor peynir falan of çok kötü yaa
okuyunca bi acayp oldum. Herkesn derdine kosan zaten esas dert sahibidir.Geçen ay adet olmadan bir gün önce çokkk kötüydüm eşimle gereksiz bişeyden tartışıp deli gibi ağladım ertesi gün adet oldum. Sadece gebelik değil adet olacağı sıralarda da insan çok bunalıma giriyo ben hep böyleydim bekarkende. Dün yine gereksiz bişeyden ağladım yalnızım eşim sürekli göreve gidiyo gece yine gitti iki gün yok adam. Memleket ebesinin nikahında. Dışarı çıksam herkes kürtçe konuşuyo anlamıyorum. Bugüne şükür işte ama çok yıpranıyorumdışardan herkesin yardımına koşan her konuda yardımcı olmak için yırtınan biri gibi dursam da kendi sorunum olduğunda bi başımayım. Gece eşime abdest al temiz git dedim. Gözüme baktı tamam temiz giderim dedi. Askerya. Ne alâka dedm kızdım. Sürekli ölümle burun burunayız kelle koltukta gezmesi çok zor onun karısı olmak askeri sevmek asker olmaktan da zor. Hepsi biraraya gelinceeeee Zehraya bi haller oluyo duygusallaşıyo bi değişikleşiyo :) Allah sizden razı olsun yanımda olmasada yazdıklarımı okuyan destek çıkan birilerinin olması çok güzel yolların mesafenin önemi yok Allah gönül uzaklığı vermesin
Canim cok sıkıyosun ama kendini bak stres bas dusmanimiz hem bata daha var az rahatla bekle bi bakalim neler olacakKızlar durum iyi değil, dün yaptğm testin marka olarak aynısı, ancak silikleşmiş durumda. dn hemen belirmişti bu sefer 5 dakika sonra çook silik bir çizgi ancak belirdi. gözümle zor görüyorumiyiki kimseye söylemedim, iyi ki doktora gitmedim. ya anlık bir hataydı testteki veya bu da kimyasal gebelik açıkçası biraz daha belirginleşmesini beklliyorum, çok üzüldüm. ikinci eklediğim fotoğrafta 3tane testte var. en sağdaki dün yaptğm baştaki iki tanesini bu sabah yaptm peşpeşe.
yazık uyku bile tutmamıştı beni
sizde durum nasıl nasıl kızlar @yanne @Evkusu5 @kalplerasi Eki Görüntüle 1927945 Eki Görüntüle 1927945
Valla görevi ne olursa olsun insan gözünün önünde olmayınca merak ediyor. Kışın yollar kapanmıştı da 1 hafta aç kaldılar şurda boğazımdan geçmedi yediklerim. Maaşı fazla diye seviniyordu. Rahat geçiniriz devam edersem dedi. Sen yanımda olmadıktan sonra parayı napim ben dedim. Geldi çok şükür rahat geçiniyoruz sıkıntımız yok. İlk 3 ay bocaladık tabiki ama orda olmasından iyidir. Allahım da yardım etti.Allah razı olsun canım. Dediğim gibi yaşayan anlar. Ayrı kalmak silahın ucunda olması çok zor. Benmki mayıncıydı şimdi keskin nişancı olacakmış. Hah dedim bu eksikti. İki sene sonra doğu görevi var. İnşallah bebeğimiz olur. O günleri görebilirsek sağ salim ulaşırsak bırakması için elimden geleni yapcam. Hayırlısı olsun artk
ya sorma, hep boyle yapanlara kizardim. Ben de aynini yapiyorum cok yanlis farkndayim. Daha bat bile gelmedi. Ama Valla aklimdan cikmiyo neyse yarindan itibaren okulda tempo artar ben de unuturum. Burdan uzak da kalamiyorum. Siz bana destek oluyosnz ama bi yandan konsustkca da zihnim bulaniyor. Dun hepmz birden gaza geldk bugn herkes aaa negatif dediCanim cok sıkıyosun ama kendini bak stres bas dusmanimiz hem bata daha var az rahatla bekle bi bakalim neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?