Geçen ay adet olmadan bir gün önce çokkk kötüydüm eşimle gereksiz bişeyden tartışıp deli gibi ağladım ertesi gün adet oldum. Sadece gebelik değil adet olacağı sıralarda da insan çok bunalıma giriyo ben hep böyleydim bekarkende. Dün yine gereksiz bişeyden ağladım yalnızım eşim sürekli göreve gidiyo gece yine gitti iki gün yok adam. Memleket ebesinin nikahında. Dışarı çıksam herkes kürtçe konuşuyo anlamıyorum. Bugüne şükür işte ama çok yıpranıyorumdışardan herkesin yardımına koşan her konuda yardımcı olmak için yırtınan biri gibi dursam da kendi sorunum olduğunda bi başımayım. Gece eşime abdest al temiz git dedim. Gözüme baktı tamam temiz giderim dedi. Askerya. Ne alâka dedm kızdım. Sürekli ölümle burun burunayız kelle koltukta gezmesi çok zor onun karısı olmak askeri sevmek asker olmaktan da zor. Hepsi biraraya gelinceeeee Zehraya bi haller oluyo duygusallaşıyo bi değişikleşiyo :) Allah sizden razı olsun yanımda olmasada yazdıklarımı okuyan destek çıkan birilerinin olması çok güzel yolların mesafenin önemi yok Allah gönül uzaklığı vermesin
Ne guzel bi anı olmuş :) benim annemde abime hamileyken dalak mı ciğer mi ne yemiş. Yedikten sonra beli kaşınmış belini kaşımış. Abiminde doğduğunda belinde leke varmış küçük. Adam geldi 30 yasına. Beli komple kaçlasına kadar kahverengi leke. Abimde sempatik renkli gözlü falan ya diğer abim diyo ki olum iyiki annem elini komple yüzüne sürmemiş sen ona dua etSorma canim ben hâlâ bazen anneme soylerim bu sarkiyi guleriz beraber:)
Canım benim arkadasım testte kopkoyu görmesine rağmen kimyasal yaşadı. Kendini şartlama Allahım hayırlısını versin inşallahzehra haklısın, desteğin için teşekkürler, daha evvelde de durum bu şekilde şekillendi,başka türlü düşünemiyorum. hastane çok uzak bana. kendi başıma gidemem eşim evde bu aralar. gidebilmem içn ona bahsetmem lazım. çok fazla hevesleniyor sakinleştiremiyorum sonra daha kötü oluyor. bu sebeple hastaneye de gidemiyorm
Amin canım benim Allah başımızdan eksik etmesin asker ve polisimizi ♡Allah yardımcın olsun canım, eşine ve tüm askerlerimizin allah yardımcısı olsun..
Kanı verdım canım çıktığı zamn hemşire arayacak hayırlı haberler verrm size inşallahZK_ASK guzel hberlerle gel insallah
Benim adet olduktan sonraki gün ağrılarım gecer. Seninki biraz geldim gelecem gelmek üzereyim dedi bu ay. Galiba ondan ağrın devam ediyoGunaydn kizlar bisey sorcktm bn adet oldum bu gun 3. Gunu kanama azaldi ama normaldir dun bayagi yogundu ama goguslerim hala sis ve agriyor cok bu noal mi ya
nerede oturuyorsun sen canım? rabbim eşini koruasun inşallah anne karnına düştüğünde ömrü biçilir kula o yüzden lütfe kötü de düşünme al benim eşmde yerin 400 metre altında çalışıyor hergün maden kazaları duyoruz napcaz illa bu işleride birileri yapacak.Geçen ay adet olmadan bir gün önce çokkk kötüydüm eşimle gereksiz bişeyden tartışıp deli gibi ağladım ertesi gün adet oldum. Sadece gebelik değil adet olacağı sıralarda da insan çok bunalıma giriyo ben hep böyleydim bekarkende. Dün yine gereksiz bişeyden ağladım yalnızım eşim sürekli göreve gidiyo gece yine gitti iki gün yok adam. Memleket ebesinin nikahında. Dışarı çıksam herkes kürtçe konuşuyo anlamıyorum. Bugüne şükür işte ama çok yıpranıyorumdışardan herkesin yardımına koşan her konuda yardımcı olmak için yırtınan biri gibi dursam da kendi sorunum olduğunda bi başımayım. Gece eşime abdest al temiz git dedim. Gözüme baktı tamam temiz giderim dedi. Askerya. Ne alâka dedm kızdım. Sürekli ölümle burun burunayız kelle koltukta gezmesi çok zor onun karısı olmak askeri sevmek asker olmaktan da zor. Hepsi biraraya gelinceeeee Zehraya bi haller oluyo duygusallaşıyo bi değişikleşiyo :) Allah sizden razı olsun yanımda olmasada yazdıklarımı okuyan destek çıkan birilerinin olması çok güzel yolların mesafenin önemi yok Allah gönül uzaklığı vermesin
ya gülmeyin ben ilk hamileliğimde tv de yemek görsem kusuyordum biri yemekten bahsetse kusuyordum ulen insan dokuz ay kusarmı kustum ilk 6 ay 13 kilo verdim hemde rabbim hiçbirinize yaşatmasın bende 2. kez hamile kalsam inşallah öyle olmam bi dahaKızlar benim annemde kardesime hamileyken patlıcandan tiksinmis o zamanda evimiz mustakil yerle bir ve onune pazar kuruluyodu ve rahmetli Baris Manconun Domatesss Biberrr Patlicannn sarkisini yaptigi yil annemde cocuk yapinca pazarcilar domatess biberr patlicannn diye bagirdikca ben evde öğürüyodum diye anlatir hep annem :)
Ahh kıyamam ya sıcak su torbasına yapışNormalde söküleceği gün ağrır ben bir ağrı kesici içerim geçer. Bu ağrı sökülememe ağrısı gibi değil ya yumurtalıklarımın olduğu yerlerde ğarı var. Acaba diyorum böbreklerimi filan mı üşüttüm. Taşındık ya yerlere filan bastık ne kadar kendimi kollamaya çalışsam da üşüttüm herhalde. Fena ağrıyor
Adıyaman canım iki yıl sonra abbaslar yolcu :) her mesleğin ayrı zorluğu var Allahım hepimizin eşini kardeşini yavrusunu korusun inşallahnerede oturuyorsun sen canım? rabbim eşini koruasun inşallah anne karnına düştüğünde ömrü biçilir kula o yüzden lütfe kötü de düşünme al benim eşmde yerin 400 metre altında çalışıyor hergün maden kazaları duyoruz napcaz illa bu işleride birileri yapacak.
ya gülmeyin ben ilk hamileliğimde tv de yemek görsem kusuyordum biri yemekten bahsetse kusuyordum ulen insan dokuz ay kusarmı kustum ilk 6 ay 13 kilo verdim hemde rabbim hiçbirinize yaşatmasın bende 2. kez hamile kalsam inşallah öyle olmam bi daha
Çok şükür canım sen nasılsin? Heyecanla bekliyorum sonuç?Htckbrysl canım günaydın nasılsın ? ben bu sabah test yaptım ve sana haber vermek istedim.sonuç bu
Kaçıncı günündü canım?hayırlısı olsun ya üzüldüm gerçekten ama hala adet olana kadar umut beslemek istiyorum inşallah hayırla sonuçlanırHtckbrysl canım günaydın nasılsın ? ben bu sabah test yaptım ve sana haber vermek istedim.sonuç bu
Öyle oluyormuş canım bn iki kere yaptırdım ama biri boş gectigi icn böyle hamile kalan çok benm yumurtlama kafasına gore oluyo kurtajdan beri ya 12.gun ya 13 ya 15 birde o yüzden istiyorum takip..sen ne yaptn
İnsallah vardır canım yeni yıla hamiş girersinbende sabah kan verdim bakalım sonucu öğleden sonra çıkacak. pek birşey hissetmiyorum ama erken öğrenmemiz gerekiyor ya ondan verdimsonra adeti bekleyip 2.gün doktora tekrar klomen yumurta takibi başlarım bende
bende sabah kan verdim bakalım sonucu öğleden sonra çıkacak. pek birşey hissetmiyorum ama erken öğrenmemiz gerekiyor ya ondan verdimsonra adeti bekleyip 2.gün doktora tekrar klomen yumurta takibi başlarım bende
Dimi ondanda olabilir inan ki su zamanida seviyorum soyleki adet oldugum donem ve adet bitiminden 5 gun sonraya kadar o kadar kafam rahatki ayin sadece 10 gunu bebek dusunmeden relax geciyor sonrasi sitres buda hirmonlari tetikliyo isteBenim adet olduktan sonraki gün ağrılarım gecer. Seninki biraz geldim gelecem gelmek üzereyim dedi bu ay. Galiba ondan ağrın devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?