2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allah yardımcın olsun canım, eşine ve tüm askerlerimizin allah yardımcısı olsun..

Gunaydn kizlar bisey sorcktm bn adet oldum bu gun 3. Gunu kanama azaldi ama normaldir dun bayagi yogundu ama goguslerim hala sis ve agriyor cok bu noal mi ya

Sorma canim ben hâlâ bazen anneme soylerim bu sarkiyi guleriz beraber:)
Ne guzel bi anı olmuş :) benim annemde abime hamileyken dalak mı ciğer mi ne yemiş. Yedikten sonra beli kaşınmış belini kaşımış. Abiminde doğduğunda belinde leke varmış küçük. Adam geldi 30 yasına. Beli komple kaçlasına kadar kahverengi leke. Abimde sempatik renkli gözlü falan ya diğer abim diyo ki olum iyiki annem elini komple yüzüne sürmemiş sen ona dua et

Canım benim arkadasım testte kopkoyu görmesine rağmen kimyasal yaşadı. Kendini şartlama Allahım hayırlısını versin inşallah

Gunaydn kizlar bisey sorcktm bn adet oldum bu gun 3. Gunu kanama azaldi ama normaldir dun bayagi yogundu ama goguslerim hala sis ve agriyor cok bu noal mi ya
Benim adet olduktan sonraki gün ağrılarım gecer. Seninki biraz geldim gelecem gelmek üzereyim dedi bu ay. Galiba ondan ağrın devam ediyo

nerede oturuyorsun sen canım? rabbim eşini koruasun inşallah anne karnına düştüğünde ömrü biçilir kula o yüzden lütfe kötü de düşünme al benim eşmde yerin 400 metre altında çalışıyor hergün maden kazaları duyoruz napcaz illa bu işleride birileri yapacak.

ya gülmeyin ben ilk hamileliğimde tv de yemek görsem kusuyordum biri yemekten bahsetse kusuyordum ulen insan dokuz ay kusarmı kustum ilk 6 ay 13 kilo verdim hemde rabbim hiçbirinize yaşatmasın bende 2. kez hamile kalsam inşallah öyle olmam bi daha

Ahh kıyamam ya sıcak su torbasına yapış
Mutlaka iyi gelir. Geçmezse doktora gidersin dycem ama gtsen napablr ki

Adıyaman canım iki yıl sonra abbaslar yolcu :) her mesleğin ayrı zorluğu var Allahım hepimizin eşini kardeşini yavrusunu korusun inşallah

herkese sorduum sizede sorayim canlaar.hamileler ozellikle daha ikinci cocuga hamileler daha iyi bilir.hamilelikte gogus ucu kararmasi ne zaman olur ve illaki belirti olarak kararmasi mi gerek.eskiler bu gogus ucu renk degismesini cinsiyet tahmini olarak kullanirmis cok kararirsa erkek pembelesir gibi olursa kiz olurmus var mi bi fikri olan acaba

Öyle oluyormuş canım bn iki kere yaptırdım ama biri boş gectigi icn böyle hamile kalan çok benm yumurtlama kafasına gore oluyo kurtajdan beri ya 12.gun ya 13 ya 15 birde o yüzden istiyorum takip..sen ne yaptn

bende sabah kan verdim bakalım sonucu öğleden sonra çıkacak. pek birşey hissetmiyorum ama erken öğrenmemiz gerekiyor ya ondan verdim sonra adeti bekleyip 2.gün doktora tekrar klomen yumurta takibi başlarım bende

bende sabah kan verdim bakalım sonucu öğleden sonra çıkacak. pek birşey hissetmiyorum ama erken öğrenmemiz gerekiyor ya ondan verdim sonra adeti bekleyip 2.gün doktora tekrar klomen yumurta takibi başlarım bende
İnsallah vardır canım yeni yıla hamiş girersin sende de pıhtılaşma vardı demi bndede var iki tane kaybim var bnmde..

Niye adeti beklicekmişsin İnşallah Gebesindir canım....
Bugün negatif sonuçta doruk yaptık :) İnşallah @Zehra ungrms ve senden güzel haberlerinizi alırız.

Benim adet olduktan sonraki gün ağrılarım gecer. Seninki biraz geldim gelecem gelmek üzereyim dedi bu ay. Galiba ondan ağrın devam ediyo
Dimi ondanda olabilir inan ki su zamanida seviyorum soyleki adet oldugum donem ve adet bitiminden 5 gun sonraya kadar o kadar kafam rahatki ayin sadece 10 gunu bebek dusunmeden relax geciyor sonrasi sitres buda hirmonlari tetikliyo iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…