Allah razı olsun. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla sana da nasip etsin etsin en yakın zamanda.tesekkur ederim cevabn icin allah kucagna almayi nasip etsin insallah bende bunu merak ediyrdm demekki herkeste ayni olcak diye bisey yokms renk degisimi sart degilms.ben burda ogrendim gebelik belirtisi oldgnu renk degsiiminin kafam karisti
Teşekküt ederim canım darısızı sana ve tüm bekleyen arkadaşlarıma olsun allah sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallahHadi Hayırlı olsun canım, Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin bugün güzel bir haber aldık :)
Aynn oyle ya bitsede calismalara baslasam dyrm ama bu ay sinava giricm ya fazla kafayi takmm dyrm bu ay olmasada o kadar agir gelmez gelisi guzel degerlendircm olmazsa onumuzdeki ay sıkı calisirim su sertifikayi alabilimde elime bu ay kafam onda artkbenimde öyle olmuştu canım insan kendini öyle bi hazırlıyorki regl olmama rağmen acabalar devam ediyor göğüsüm hala şiş kasıklarım çok ağırıyor... gibi gibi
hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayirli olsun canim boyle haberler bize iyi geliyo
Çom teşekkür ederim canım darısı size olsun inşallah allah en kısa zamanda nasip etsinhayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım sevincimi paylaştınız allah bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu güzel duyguyuHayirli olsun canim boyle haberler bize iyi geliyo
Çok güzellll tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh darısı biz isteyenlere inşallahhh
Hadi hayirli olsun saglikli guzel bi hamilelik gecirrsn cnmÇok teşekkür ederim canım sevincimi paylaştınız allah bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu güzel duyguyu
Canımm çok sağol sanada nasil etsin inşallah bu güzel duyguyu hepiniz için dua edeceğimgözünaydın canım sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah
Sonundaaaaaaa :))))Selam arkadaşlar uzun zamandır yoktumm aktif olabilir miyim bilmiyorum amaSmile Forever ın dediği hamile arkadaş benim❤
Amin. Canım darısı hepinize olsun dualarımdasınızÇok güzellll tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh darısı biz isteyenlere inşallahhh
Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alırısınız inşallahMerak edenlerin olmuş yazanlar soranlar etiketleyenler olmuş Allah razı olsun ben ilk öğrendiğimde kesemiz geç göründü sıkıntılı zamanlar yaşadım .. buralara hiç bakmak istemedim neyse ki şimdilik herşey yolunda rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Gelirim yine görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?