İnşallah canım dualarını eksik etme üzerimizdenCanım klomen hiç kullanmadım bilmiyorum ama benim de adetlerim düzensizdi. Doktor önce adetimi düzene soktu. Zaten düzene girdikten 2 adet sonra hamile olduğumu öğrendim. İnşallah bu son olur canım
Asıl önemli olan şeyi yapmışsın stressizce gelir inşallah bebişin ♡Canım benim bat 30 aralık, bekliyorum. Şu an hissettiğim bir belirti yok. Stres yapmadım bu ay, nasipse olur inşallah
Hayırlı geceler canımKizlarhayirli geceler
Canisi ne diycem ya ben sogon kuruHayırlı geceler canım
Olur tatlım niye olmasın. Yarın sabahtan baslar günde iki kez içersin şifanı bulursun inşallah. Ben eylülde kullanmıştım öyle böyle değil gözlerim kapanıyodu yalnız kaldığm için sabahlardım ama soğan suyu a başlayınca erkenden bayılır giderdim insanın uykusunu çok getiryo. Bende bitek bu oldu :)) Allah yardımcın olsun ne için kullanacaktın kiCanisi ne diycem ya ben sogon kurubasliycam da bugün rahatsizdim içmek istemedim 7 gunumdu bugün yarin ixsem olmazmi
Ha bide mide rahatsızlığın varsa miden öyle herşeyi kaldırmıyosa içme canım çok kötü ağrır sağlığından olma inşallah iyi gelir dileğine kavuşursunCanisi ne diycem ya ben sogon kurubasliycam da bugün rahatsizdim içmek istemedim 7 gunumdu bugün yarin ixsem olmazmi
Sence ne için :) minik bi beden için bebis için inş bu ay adetlerin 5 gün arayla oldu baslamistim ama regl oldum inş bu sefer tam denemek istiyorum hormonlarm için hem de bebek için denemek istiyorum esimde de sperm hakrerktlihnde sokinti var ona da keciboyjnizi felan yediriyourm bakalim besinci ayimiz evlikte ins allahim hayrli evlatlar nasip eder bizeOlur tatlım niye olmasın. Yarın sabahtan baslar günde iki kez içersin şifanı bulursun inşallah. Ben eylülde kullanmıştım öyle böyle değil gözlerim kapanıyodu yalnız kaldığm için sabahlardım ama soğan suyu a başlayınca erkenden bayılır giderdim insanın uykusunu çok getiryo. Bende bitek bu oldu :)) Allah yardımcın olsun ne için kullanacaktın ki
Ya gecen denediğimde fazla kotu gelmedi sadece AC karnina olması mide bulandirixi takviyelerle güzel giidyo mesela ben nar ile denedim gecen bi dikt beş alto nar attim agizma kalani içtim yine nar ATT m tabi bunu kaplai seklde fazla zor olmadi :)Ha bide mide rahatsızlığın varsa miden öyle herşeyi kaldırmıyosa içme canım çok kötü ağrır sağlığından olma inşallah iyi gelir dileğine kavuşursun
İllaki bebiş için :) deli ya. Ben pko var diye içmiştim sende acaba kist mi var iltihap mı var Nebilm bu tür şeyler için içiliyo soğan kürü. Sonrasında temizlenmiş vücuda bebiş giriyo Allahın izniyle. Eşine bal polen arı sütü de getirebilirsin oda çok iyi gelir. Aslında hepsi hikaye veren Rabbim inşallah bı yaptıklarımızı vesile kılar gönderir melekleriSence ne için :) minik bi beden için bebis için inş bu ay adetlerin 5 gün arayla oldu baslamistim ama regl oldum inş bu sefer tam denemek istiyorum hormonlarm için hem de bebek için denemek istiyorum esimde de sperm hakrerktlihnde sokinti var ona da keciboyjnizi felan yediriyourm bakalim besinci ayimiz evlikte ins allahim hayrli evlatlar nasip eder bize
Ben derin bi nefes alıp bi dikişte içiyodum ne çok ne çok soğuk. bayağı mentollü naneli sakız vardı kutusunda. Soğan suyunu içince burnumdan nefes alsam çıkaracam biliyorum :) ağzımdan nefes alıyorum sakızı çiğneyince geçiyodu 15 gün içmiştm adetten sonra. Saraçoğlu diğer adete 10 gün kala vs için diyo devamında ama ben içmedim zaten umurumda yoktu zaten umutsuzluğumda beni yanıltmadı :))Ya gecen denediğimde fazla kotu gelmedi sadece AC karnina olması mide bulandirixi takviyelerle güzel giidyo mesela ben nar ile denedim gecen bi dikt beş alto nar attim agizma kalani içtim yine nar ATT m tabi bunu kaplai seklde fazla zor olmadi :)
Ben hormon testi versigmde doktor bana pko felan demedi ama değerler pko gibi gozukuydi acaba sogan kuru pko içinde iyi geliyomjZK_ASK
Cnm hocaya filan inanırmısin bilemm ama bildigin güzel bi hocaya git belki sübyan vardır muska yazıyo boynuna takıyosun eger sübyan varsa gece korkular artıyo ve düsmesine sebeb oluyolar kiminde kızların olmasını istemiyolar kimileri oglan benim ilk gebeligimde düsük oldub2 ay sonra ama beni gece cok korkutuyolardı hatta dövüyolardı beni hissediyodum uyanık gibi ama uyanık degildim ve bisey görmüyodum sadece dövüp havada ucurduklarını hissediyodum simdi anlatırken bile icimi korku kapladı yine neyse bi sehimiz var bizim oraya götürdü annem hoca dedii anneme senin gözün cıkmasın bu kızda coktan beri sübyan var eger gelmeseydi ikinci cocugunuda dusurcekti sonra bana bi dua yazdı haftayaa gel al dedi boynundan hic cıkarma dedi aldım taktım ve sükür korkularım gecti gebeligimde sorunsuz gecmis oldu suan oglum 4 yasında Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin ikinciyi istiyorum ama olmuyo nasip Rabbim ne zaman nasip ederse artık hayırlısinı nasip etsin yeterkiCok sagol canim bilmiyorum. Cok normal diyo dr. Bunu cogu kadin yasiyormus... Bu tarz dusukleri sik olmasi durumunda arastirioz demisti dr. Benim istegim uzerine yapildi cogu test. Bende bisey cikmadi suana kadar. Hatta yumurtalarim rahmim cok iyi dio. Bilmiyorum artik nasip kismet.
Folik asit aliyorum canim
Canm senin batla aynıyiz hemen hemen bende de tıkyok daha bi iliski tek oldu bu ay ümüdim yok zaten onunda hepsini icime bosalamadı oglan geldi hahah cok komikti nasıl dusa kosmusum hatırlamıyorumSagol canım insaAllah 2017de güzel haberi aliriz sağlıkla sana da geçmiş olsun Allah sifa versin
evet cok dogru burda sunun bilimsel aciklamasini da ilave edelim.
Spermlerin uretilmesi yaklasik 1 ay surer ancak bu hucreler henuz sperm degildir, spermatittir. (Siz bu noktada bile takviyelere baslasaniz surenin yarisi acisindan kârli olursunuz) sonraki 1 ay spermatitlerin epididimis kanalinda hareket yetenegi kazanarak olgunlasmasi surecini icerir yani sperm haline gelir. ( kruger testi bu kismi olcuyor iste, dolayisiyla artis gordgnzde gelisimin 2. Kismi iyi gidiyor demektir bu noktada keciboynuzu pekmezi cok faydalir,zaten de kullanabilecgnz her seyi kullaniyorsnz dogadaki tebrik ederim) sonraki 12 gunde vas deferans kanalina gecerek bekler. Bu surecte cinsel birlesme olursa uretra kanalindan vucut disina cikar. Bu.noktada yani 2aydan sonra yapilabilecek bisey yok sperm kalitesini arttirmak icin.
Testlerini inceledimfriendlyfriendly bi sorun goremedim,ama spermiyogram alanim degil cok net yorum yapamiyorum.
En yakin surede bebis diliyorm sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?