canim vajinadan degl de anusdengeliyorsa endiselenme bebekle ilgili degildir. Ya basurun vardi o nuksetti veya basit bir sivilce yara da olablr ama devam ederse doktora gorun muhakkakKızlar merhaba bir sorum olacak bugün affedersiniz büyük tuvaletimi yaparken biraz acı hissettim ve hafif kanama oldu parlak kırmızı renkte tuvalet kağıdına geldi sonra az önce küçük tuvaletim için gittiğim de yine peçete ile temizlerken yeniden popo tarafımdan kanama oldu parlak kırmızı bende Arko krem sürdüm ama yandığını hissediyorum şu anda siZce önemli başka bir sorun değildir demi başına böyle gelen var mı acaba
Hemoroid problemim yoktu ama anal fissür vardı sende de kanama oldu mu ama küçük tuvaletimi yaparken niye oldu acaba kanama sonuçta arka tarafı zorlamadım bir de geçmesi için bir şey yaptın mı ya da dahiliyeye mi gittin canım sana da geçmiş olsunCanım basur (hemoroid ) problemin varsa olur aynı problemi bence yaşıyorum
canm zaten persembe kan testi yaptrdm 87 ckti. Doktordan hamilesnz lafini duydum. Ama cok tırsıyorum iste her saat tuvalete gidiyorm acaba adet mi oldm diyeCanım Benim içime sen hamilesin gibi doğuyor o yüzden adet olacağım diye Canını sıkma ki bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inş
Tşk ederim canım aslında kabız da değildim ama ilk biraz zorlamamla anladım aynı cam çiziği gibi acımıştıCanım hemoroid ile ilgili rahatlatıcı kremler var doktoruna danışarak kullanabilirsin ve kabız olmamaya özen göster
Canım lütfen üzülme hiç üzme kendini sen ne kadar rahat olursan bebeğinde o kadar rahat ve huzurla büyür inşallah yarın test yaptır betahcg rahatla kuzum düşün ben çarşamba pozitifi gördüm daha yarın gidip beta yaptıracağım ve bı hafta değil haftaya cuma doktor kontolüne gitmeyi planlıyorum 6+4 de belki kalp atışlarınıda duyarımcok uzuldum
canim sat a gore hesapliyorlar. Son adet tarihinin uzerine say.Çok teşekkür ederim kızlar allah isteyen herkese versin inşallah .kızlar adet geciktikten sonra öğrenilen gebelik kaç haftalik oluyor 4 mü 5 mi
duyarsn tabi 6+4 iyi bir tarih kalp atisi duymak icin. Duyamazsan da korkma 9.haftaya kadar yolu var. Cok gec duyan cok gordum. Keseyi ne zaman gordn canim degerlern kacti o zamanCanım lütfen üzülme hiç üzme kendini sen ne kadar rahat olursan bebeğinde o kadar rahat ve huzurla büyür inşallah yarın test yaptır betahcg rahatla kuzum düşün ben çarşamba pozitifi gördüm daha yarın gidip beta yaptıracağım ve bı hafta değil haftaya cuma doktor kontolüne gitmeyi planlıyorum 6+4 de belki kalp atışlarınıda duyarım
Bat günü yapıcam diye planladım ama bilmiyorumcok heycanli
Ne zaman test yapcaksn canim
Tşk ederim canım ya vajinadan değildi zaten anüste peçete koyduğumda yanma ve acıma hissettim bir de parlak kırmızı kan vardı yani Yen'i kanadığı belli bende anal fissür vardıcanim vajinadan degl de anusdengeliyorsa endiselenme bebekle ilgili degildir. Ya basurun vardi o nuksetti veya basit bir sivilce yara da olablr ama devam ederse doktora gorun muhakkak
O bende de oluyordu ama ilk başlarda adet ağrısı gibi ağrı oluyor canım bebek yerleşiyorcanm zaten persembe kan testi yaptrdm 87 ckti. Doktordan hamilesnz lafini duydum. Ama cok tırsıyorum iste her saat tuvalete gidiyorm acaba adet mi oldm diye
dayanabilrsen masallah diyecegimBat günü yapıcam diye planladım ama bilmiyorum
sanrm benim yasadgm da bu.haklsn. İlk trimesteri yani ilk3 ayi komple bu agriyla geciren varmis. Sende ne zamandr var canmO bende de oluyordu ama ilk başlarda adet ağrısı gibi ağrı oluyor canım bebek yerleşiyor
Canım ben daha hiç beta baktırmadın ilk yatın baktıracağım çarşambata beta bakıp yükselişine bakacağım doktora henüz gitmedim 6+4 e kadar da gitmeyi düşünmüyorum ben de çok rahatım galibaduyarsn tabi 6+4 iyi bir tarih kalp atisi duymak icin. Duyamazsan da korkma 9.haftaya kadar yolu var. Cok gec duyan cok gordum. Keseyi ne zaman gordn canim degerlern kacti o zaman
Ben pazartrsi aksam gtmeye calisacgm insallah bHCG kontrol amacli
Canım ben 5 hafta 5 günlükken gördüm kalp atışını duymadım ama doktor oluşmuş diye göstermişti seninki 5 hafta kaç günlükCanım lütfen üzülme hiç üzme kendini sen ne kadar rahat olursan bebeğinde o kadar rahat ve huzurla büyür inşallah yarın test yaptır betahcg rahatla kuzum düşün ben çarşamba pozitifi gördüm daha yarın gidip beta yaptıracağım ve bı hafta değil haftaya cuma doktor kontolüne gitmeyi planlıyorum 6+4 de belki kalp atışlarınıda duyarım
en iyisini yapiyosun, didiklemek hc iyi degl. Ben de dayanablsem persembeye kadar cok iyi olacak ama duramiycam biliyorm kendimiCanım ben daha hiç beta baktırmadın ilk yatın baktıracağım çarşambata beta bakıp yükselişine bakacağım doktora henüz gitmedim 6+4 e kadar da gitmeyi düşünmüyorum ben de çok rahatım galiba
Canım benim şuan 4+6 günlük daha doktor iöim erken yani ben hem kalp atuşınıda duyayım diye 6+4 de gideceğim doktoraCanım ben 5 hafta 5 günlükken gördüm kalp atışını duymadım ama doktor oluşmuş diye göstermişti seninki 5 hafta kaç günlük
Ben de 3 haftalıkken öğrenmiştim zaten o zamandır oluyor dün mesela iki kere çok feci bıçak saplanması gibiydisanrm benim yasadgm da bu.haklsn. İlk trimesteri yani ilk3 ayi komple bu agriyla geciren varmis. Sende ne zamandr var canm
Dayanmak istiyorum çünkü yok galiba hiç belirti yok hiççç hemdedayanabilrsen masallah diyecegim
Planin imkansiz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?