- 14 Ekim 2016
- 732
- 590
- 23
- 33
Ne demek canim bunun icin burdayiz hepimiz birbirimize bisyler katmak icin rabbim hepimize nasip etsinAnladım canım sağol cevapların için ama ptesi dr şart bunu hiç yaşamadım çünkü hayırlı geceler canım sağol vakit ayırdın
AmiiinnnnnnnNe demek canim bunun icin burdayiz hepimiz birbirimize bisyler katmak icin rabbim hepimize nasip etsin
Aynen 15 cesit fln karisim var canimGelecek insallah canim. Balin icinde bi karisim var mi?
canim ovulasyon ne zamandi gec dollenme olmasn2 gün geçikme. Testim negatifbir kaç gün daha bekler doktora giderim artık. Modum düştü yine offf
Valla öyle görünüyor süper tebrikk ederimmmmKızlar 2.çizgi silik çıktı adetim 2 gün gecikti hamile miyim acaba bakar misiniz lutfen
Yaptınmı test inşallahhh vardırrrKizlar hala kirmizilaei gormedim sabah test yapicam dua edin ins bu sefer olmustur
evet canm ben goruyorm.sabah idarinla da yap daha net cikar hatta.Kızlar 2.çizgi silik çıktı adetim 2 gün gecikti hamile miyim acaba bakar misiniz lutfen
Canım adete beş gün kala hangi testte pozitif çıktı marka bnada versene benmde erken öğrenmem laxmO zaman kendini toplayınca cesaretin gelince yap canım. Allah bebeğini sana bağışlasın inşallahbenim daha bata 5 gün var, bugün bi öyle denemelik test yaptım pozitif çıktı, kan değerimi bilmiyorum henüz. Ama iki kere hüsrana uğramış biri olarak batımın geçmesini bekledikten sonra gidicem doktora
Pztesi gidecem canım doktora kan testi icinevet canm ben goruyorm.sabah idarinla da yap daha net cikar hatta.
Kan testine gittn mi
Yaaa lütfen yapma normalmiş bu ağrılar yaşayan çok var pazartesi bir yolunu bulsan hemen dr a kaçsanBugun cok huzursuz uyandim.
Kasiklarimda hafif hafif sizlamalar oluyodu ara sira bikac gundur.
Bu sabah kalici bir his yerlesti sanki adet olcakamism gbi. Normalde yarndan itibaren bat gunu sayabilirz. Bugn reglin 27.gunu cnku.
Cok huzursuzum.
Tesbih cktim, dua okudum dus aldims bi turlu ferahlamiyor icim. Bi sorun var gbi hissediyorum. Bu his beni cok korkutuyor. Aynilarini temmuz ayindaki kimyasalda da hissettmistm cnku. Kimse bana inanmadi ama tutunamayacagni biliyordum.
Smdi oyle umutsuz deglm ama korkum ayni.
Doktoru da sevemedim, 1 hafta sonraya cagrdi. Ilk gebelik icn cok mesafe var arada. Numarasini da vermedi.
Ve cok zor bi donemdeym, puanlamamiz olacak okul muduru tarafndan 31 araliga kadar cok ters bi insan izin de alamiyorm. Memuriyetim bu puanlara bagli.
Oturup saatlerce aglayasim var.
Bana dua edin,sizden dua istiyorum
pazartesi merkeze donmem 6yi bulur. Bu hal gecmezse yarn aksam acilden baktiririm artikYaaa lütfen yapma normalmiş bu ağrılar yaşayan çok var pazartesi bir yolunu bulsan hemen dr a kaçsan
Canım valla erken gebelik testlerinden değildi benim ki, big kit gebelik testi ismi. Aslında 3 tane test aldım ama Daha 5 gün var zaten çıkmaz diye bu ucuz olanı önden yapıyım, çıkmazsa early predictor olanı 2 gün kala yaparım demiştim. Deneme amaçlı yaptım bayağı da koyu çıktı ilk idrar da değil üstelik. Resmini atayım durCanım adete beş gün kala hangi testte pozitif çıktı marka bnada versene benmde erken öğrenmem laxm
Canım için rahat etsin, acilden de yapıyolar zaten test, benim eşim söz aldı benden, kana baktırmayalım ne zaman baktırsak bi kaç gün sonra değerin düşüyor dedi, yılbaşına kadar bekleme kararı aldık, inşallah dayanabilirimpazartesi merkeze donmem 6yi bulur. Bu hal gecmezse yarn aksam acilden baktiririm artik
Belki abartiyorum farkndaym ama su korkuyu silip atamiyorm icmden
Sağol canım bende erken öğrenmek istiyorum..da öyle de gerek zaten ..Canım valla erken gebelik testlerinden değildi benim ki, big kit gebelik testi ismi. Aslında 3 tane test aldım ama Daha 5 gün var zaten çıkmaz diye bu ucuz olanı önden yapıyım, çıkmazsa early predictor olanı 2 gün kala yaparım demiştim. Deneme amaçlı yaptım bayağı da koyu çıktı ilk idrar da değil üstelik. Resmini atayım dur
Biraz daha sakin ol lütfen hiç birşey olmayacakpazartesi merkeze donmem 6yi bulur. Bu hal gecmezse yarn aksam acilden baktiririm artik
Belki abartiyorum farkndaym ama su korkuyu silip atamiyorm icmden
cok vesvese yapiyorum. Her konuda boyle, bir de burada bir can konusuBiraz daha sakin ol lütfen hiç birşey olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?