- 16 Ağustos 2016
- 71
- 162
- 13
- 43
Üzülme Allah yardım edicek herşeyi görüyor.Bebeklerimizin olması bize bağlı içini ferah tut dua bol du Allah yardımcın olsun gönlüne gönlümüze göre versin üzülmeBugun cok huzursuz uyandim.
Kasiklarimda hafif hafif sizlamalar oluyodu ara sira bikac gundur.
Bu sabah kalici bir his yerlesti sanki adet olcakamism gbi. Normalde yarndan itibaren bat gunu sayabilirz. Bugn reglin 27.gunu cnku.
Cok huzursuzum.
Tesbih cktim, dua okudum dus aldims bi turlu ferahlamiyor icim. Bi sorun var gbi hissediyorum. Bu his beni cok korkutuyor. Aynilarini temmuz ayindaki kimyasalda da hissettmistm cnku. Kimse bana inanmadi ama tutunamayacagni biliyordum.
Smdi oyle umutsuz deglm ama korkum ayni.
Doktoru da sevemedim, 1 hafta sonraya cagrdi. Ilk gebelik icn cok mesafe var arada. Numarasini da vermedi.
Ve cok zor bi donemdeym, puanlamamiz olacak okul muduru tarafndan 31 araliga kadar cok ters bi insan izin de alamiyorm. Memuriyetim bu puanlara bagli.
Oturup saatlerce aglayasim var.
Bana dua edin,sizden dua istiyorum
Kendini boşuna yıpratıyosun nekadar güzel değerin var yarın da ver bakalım kan eminim güzel bir değer çıkacak yükselecek. Eğer kendini yıpratırsan minik bebişte çok etkilenecek yapma sakın biraz kendine gel ve mutlu olmayı denecok vesvese yapiyorum. Her konuda boyle, bir de burada bir can konusukendimi dizgnleyemiyorum
Kendimi bayagi yordm evde kafam daglsn diye carsaflari bile degstrdm ne mutfak kaldi ne banyo.
Yorgnlktan öldüm ama iyi geldi.ben allahtan calisiyorm ya dusune dusune delirirdm
Ayrica sagolasinPariskizim
Buraya yaziyorm da biraz rahatliyorm bisey olmycak dedikce
Canım 0.100 maalesef gebelik yok demek 148 yazan farklı bi değer ona takılma en az gebelik için 5.0 olmalıYa bişey sorucam sık sık kan testi yaptırmış olanlar bilir.Bu sonuçlar standart değilmi.yani değerler ..
Mesela bu yanında mıu ml yazan değer nedir nasıl yorumlanır. 0.100 yazan sonuç nasıl uotumlanır.ben dr gidemedim lab.sonuçtan baktım.şu kırmızı yazılı yer ne alttaki 148 ne anlam bi yardım edin yaa kafayı yicem gece 4 de uyudum 3 gün geçti eşime diyomuyorumda Eki Görüntüle 1929977
Üzülme Allah yardım edicek herşeyi görüyor.Bebeklerimizin olması bize bağlı içini ferah tut dua bol du Allah yardımcın olsun gönlüne gönlümüze göre versin üzülme
kizlar cok haklisiniz.Kendini boşuna yıpratıyosun nekadar güzel değerin var yarın da ver bakalım kan eminim güzel bir değer çıkacak yükselecek. Eğer kendini yıpratırsan minik bebişte çok etkilenecek yapma sakın biraz kendine gel ve mutlu olmayı dene
Canim kalbini ferah tut olacak ile öleceğe care bulunmaz der annem hakkaten de öyle bak benim de reglim 3 gün geçti akşam test yaptım silik çıktı pztesi kan testi yaptiracam allah büyük eğer allah yazmışsa bu ay hamile olmamızı hiçbir şey engel değil o minik melek her şeyden habersiz içinde büyür gelişir üzme canını her şeyde var bir hayırkizlar cok haklisiniz.
Bana kizanlar bile oluyodur (hakli olarak) su durumda olsam yeter diyerek. O yzden inanin ben de su vesveselerimden utaniyorum...
Insallah hersey iyi olrsa dualarnz sayesnde olacak. Ben daha anneme kardesime bile soylemeyedim.
Esimle konustk kalp atisini duymadan kmseye soylemeyelm dedik.
Bir kere soyleynce herkes ogreniyor. Allah korusun tutunamazsa herkese bide bunu acklamak zornda kalmak cok zor oluyor
Ah bi kalp atislarini duysam pitpitpit...
Ve burda konustgm her arkadasm;
Emin olun dualarimdasnz, baskasina edilen dua daha kiymetlidir. Rabbim en yakn surede size de nasip edecek insallah
Canım çok sağol güzel dileklerin için inşallah bizde bu güzel haberi alıcaz benim bat a son 6kizlar cok haklisiniz.
Bana kizanlar bile oluyodur (hakli olarak) su durumda olsam yeter diyerek. O yzden inanin ben de su vesveselerimden utaniyorum...
Insallah hersey iyi olrsa dualarnz sayesnde olacak. Ben daha anneme kardesime bile soylemeyedim.
Esimle konustk kalp atisini duymadan kmseye soylemeyelm dedik.
Bir kere soyleynce herkes ogreniyor. Allah korusun tutunamazsa herkese bide bunu acklamak zornda kalmak cok zor oluyor
Ah bi kalp atislarini duysam pitpitpit...
Ve burda konustgm her arkadasm;
Emin olun dualarimdasnz, baskasina edilen dua daha kiymetlidir. Rabbim en yakn surede size de nasip edecek insallah
cok dogru soyluyosun canim, yasayacak omru olduktan sonra ben istemesem bile gelecek dunyaya. Farkndayim. Ben inancli bi insanim, olacakla olecege care yok bunu da biliyorum. Benim problemim kafamin ici. Dusuncelerim at kosturuyor ve duygularimla mantigim catisiyor. Burda birusur arkadasimla konustm korkularini atmalarini sagladim. Mesele ben olmaynca mantk tam takir isliyor. Ama isin icine duygular girdi mi tamam....Canim kalbini ferah tut olacak ile öleceğe care bulunmaz der annem hakkaten de öyle bak benim de regime 3 gün geçti akşam test yaptım silik çıktı pztesi kan testi yaptiracam allah büyük eğer allah yazmışsa bu ay hamile olmamızı hiçbir şey engel değil o minik melek her şeyden habersiz içinde büyür gelişir üzme canını her şeyde var bir hayır
cok heycanliCanım çok sağol güzel dileklerin için inşallah bizde bu güzel haberi alıcaz benim bat a son 6
Kimyasal değildi demi canım inş bu sefer ki tutunur sana annesiBen geçen şubatta düşük yaptım hamileligimi tesadüfen kan testinde öğrendim başka test yaparken ogrendigimde adetime 8gün falan vardi düşün yani 3 haftalikti öğrendim 4.haftaya girdik işte nasıl mutluyuz seviniyaz ama yolunda gitmeyen beta hcg değeri bir türlü 2 katına normal bi şekilde yükselmesi adet günüm gecmeden kaybettik iste
Şimdiden hayırlı olsun silik çıkması zaten gebe olduğun anlamına gelir kandada görürsün pozitifi inşallahŞimdi adetimi 3 gün geçti test yaptım silik çıktı ve bütün gebelik belirtileri mevcut pztesi kan testi yaptırcam hayırlısı bakalım bu gebeligim normal görünüyor yine de kesesini gormeden kalbini duymadan rahatlayamam tabiki allah büyük inşallah bu defa bebek hayalimize kavusuruz
cok uzuldumBen geçen şubatta düşük yaptım hamileligimi tesadüfen kan testinde öğrendim başka test yaparken ogrendigimde adetime 8gün falan vardi düşün yani 3 haftalikti öğrendim 4.haftaya girdik işte nasıl mutluyuz seviniyaz ama yolunda gitmeyen beta hcg değeri bir türlü 2 katına normal bi şekilde yükselmesi adet günüm gecmeden kaybettik iste
Canım basur (hemoroid ) problemin varsa olur aynı problemi bence yaşıyorumKızlar merhaba bir sorum olacak bugün affedersiniz büyük tuvaletimi yaparken biraz acı hissettim ve hafif kanama oldu parlak kırmızı renkte tuvalet kağıdına geldi sonra az önce küçük tuvaletim için gittiğim de yine peçete ile temizlerken yeniden popo tarafımdan kanama oldu parlak kırmızı bende Arko krem sürdüm ama yandığını hissediyorum şu anda siZce önemli başka bir sorun değildir demi başına böyle gelen var mı acaba
Canım Benim içime sen hamilesin gibi doğuyor o yüzden adet olacağım diye Canını sıkma ki bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşcok heycanli
Ne zaman test yapcaksn canim
Canım hemoroid ile ilgili rahatlatıcı kremler var doktoruna danışarak kullanabilirsin ve kabız olmamaya özen gösterKızlar merhaba bir sorum olacak bugün affedersiniz büyük tuvaletimi yaparken biraz acı hissettim ve hafif kanama oldu parlak kırmızı renkte tuvalet kağıdına geldi sonra az önce küçük tuvaletim için gittiğim de yine peçete ile temizlerken yeniden popo tarafımdan kanama oldu parlak kırmızı bende Arko krem sürdüm ama yandığını hissediyorum şu anda siZce önemli başka bir sorun değildir demi başına böyle gelen var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?