- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
İyi yaparsın canım kalp atışını duyduktan sonra rahatlıyor insanCanım benim şuan 4+6 günlük daha doktor iöim erken yani ben hem kalp atuşınıda duyayım diye 6+4 de gideceğim doktora
biliyosn benm de hc yoktu 0yaniDayanmak istiyorum çünkü yok galiba hiç belirti yok hiççç hemde
Bende de durum aynı. Karnım ağrıyor galiba ader olucam diye lavaboya gidiyorum, ben de gerildim iyice. Ama sakin durup kafayı o durumdan uzaklaştırmaya çalışıyorum şimdi. Tutunacağı varsa tutunur allahın izniylecanm zaten persembe kan testi yaptrdm 87 ckti. Doktordan hamilesnz lafini duydum. Ama cok tırsıyorum iste her saat tuvalete gidiyorm acaba adet mi oldm diye
canim su an 4+1 desn.evet 5.haftaya girmis oluyosn. Benim de yarn tam 4.hafta doluyor. 2 gun varms satlarmz arasnda benm de 28 kasimdi. Yaklasik ayni zamanlarda gorecegz keseyi sanrm26 Kasım sat
O zaman 5.haftaya mi girmiş bulunuyorum
Ayy allahım inşallah her şey yolunda gider de kalbini falan da duyarım nasip olur inşallah
is yerndeyken boyle deglm tatlm, evde durmak daha zorladi yav. Herkes hamileligmi evde gecrym der ben ise gdym diyorm orda saatler hemen geciyor baska seylere odaklanabiliyorumBende de durum aynı. Karnım ağrıyor galiba ader olucam diye lavaboya gidiyorum, ben de gerildim iyice. Ama sakin durup kafayı o durumdan uzaklaştırmaya çalışıyorum şimdi. Tutunacağı varsa tutunur allahın izniyle
Evet biliyorum sendede belirti yoktu ama herkesde farklı oluyomuş ya herkes önceden hissettim felan diyorlar yabiliyosn benm de hc yoktu 0yani
Ay hadi inşallah canım haberlesiriz sürekli o halde bebislerimiz bizi uzmesin artık mutlu olalım lütfencanim su an 4+1 desn.evet 5.haftaya girmis oluyosn. Benim de yarn tam 4.hafta doluyor. 2 gun varms satlarmz arasnda benm de 28 kasimdi. Yaklasik ayni zamanlarda gorecegz keseyi sanrm
dogru bu yuzden ben de habire kendimi dinliyorm hala neyi gozden kaciriyorm diye ama adet oldgm aylar bile daha cok gebelik belirtisi yasiyodmEvet biliyorum sendede belirti yoktu ama herkesde farklı oluyomuş ya herkes önceden hissettim felan diyorlar ya
hay sen cok yasa.artk mutlu olalim yav. Allah yuzumuze gulsun insallah.Ay hadi inşallah canım haberlesiriz sürekli o halde bebislerimiz bizi uzmesin artık mutlu olalım lütfen
Evet benimde öyle geçen ay fena belirtilerim vardı 20 yıldır adet oluyorum ilk defa değişik şeyler oldu dedim hamileyim galiba ondan böyle tüm belirtiler vardı çünkü ama gününde tık diye geldi kırmızılar. İnşallah vardır bebiş 6 aydır bekliyorumdogru bu yuzden ben de habire kendimi dinliyorm hala neyi gozden kaciriyorm diye ama adet oldgm aylar bile daha cok gebelik belirtisi yasiyodm
Ben henüz doktora hiç gitmedim cnm dün akşam test yaptım silik çıktı işte yarın direk doktora mi gitsem sağlık ocağına mi bilemedimhay sen cok yasa.artk mutlu olalim yav. Allah yuzumuze gulsun insallah.
Yarin kan testine gidecegm persembe de ultrason. Senin ne zamandi canm
saglik ocagina gidersen yinekandan netlestrms olrsn ama o da seni jinekologa yonlendirecek.bence direkt hastaneye gt. En bastan bir doktorun olsn, takiplerini o yapsnBen henüz doktora hiç gitmedim cnm dün akşam test yaptım silik çıktı işte yarın direk doktora mi gitsem sağlık ocağına mi bilemedim
Aynen evet doğru söylüyorsun cnm direk randevu alıp gidim ben yarınsaglik ocagina gidersen yinekandan netlestrms olrsn ama o da seni jinekologa yonlendirecek.bence direkt hastaneye gt. En bastan bir doktorun olsn, takiplerini o yapsn
hadi ya az gibi gorunuyo ama 6 ay aslnda bekleyene cok uzun.Evet benimde öyle geçen ay fena belirtilerim vardı 20 yıldır adet oluyorum ilk defa değişik şeyler oldu dedim hamileyim galiba ondan böyle tüm belirtiler vardı çünkü ama gününde tık diye geldi kırmızılar. İnşallah vardır bebiş 6 aydır bekliyorum
Hamişin duası kabul olur biliyosun banada dua et bakalım sabredicem inşallah vardırhadi ya az gibi gorunuyo ama 6 ay aslnda bekleyene cok uzun.
Benm de kimyasaldan beri 5.ayimdi bu ay.
Artk olsun yav deyip ovulasyon testi almistm hatta seni cok iyi anliyorm
Bendede adet belirtileri ile aynı belirtiler vardı hatta o kadar şiddetli kasık ağrısı yaşadımki kesin adet olacağım dedim çünkü gebelikte batma şeklinde tarif ediyorlardı ama alakası yokmuş bildiğin sürekli bir ağrıbiliyosn benm de hc yoktu 0yani
Daha yeni girebiliyorum cok sagol canim. amin insallah nasip diyelim.Cok gecmis olsun canim tekrar hazir oldugunda cabucak sende kavusursun insallah
Benim de kimyasal şubatta olmuştu nerdeyse 1 yıl olacakhadi ya az gibi gorunuyo ama 6 ay aslnda bekleyene cok uzun.
Benm de kimyasaldan beri 5.ayimdi bu ay.
Artk olsun yav deyip ovulasyon testi almistm hatta seni cok iyi anliyorm
Adetin geçtikten sonra kan verirsin. Ovulasyon testi benim negatif çıkmıştı hamileymişim. Pozitif çıkan arkadaşlar da vardı onlar da hamile olduğunu gördük. Adet gecikmesi en önemli belirtibata 4 gün kaldı.yumurtlamadan sonraki 11.gün falan.erken gebelik testi yapmıştım negatifti tabi bu tamamiyle olumsuzluğuma yol açtı.umudum olmalı mı hala yaa ovülasyon testi ile kontrol edeyim dedim. yaptım az önce çizgiler birbirine çok yakın dün de aynıydı.hatta başka bir arkadaş burda yaptıktan sonra aklıma gelmişti denedim.gebelik testiyle hassas olanlarından da olsa çıkmama ihtimali vardır dimi off çok konuştum kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?