- 23 Şubat 2016
- 350
- 391
- 23
- 37
Bat günü yani cumartesicanim ne zaman test yapmayi dusunuyosn peki
Canim adetin gectikten sonra mi yaptırdın. Gunun gelmeden miKizlar Kan testi yaptırdım acilden beta hcg değeri 85 çıktı 2 güne bir artması lazım dedi sat 26 Kasım olunca bu değer az değil mi
Ayy ben de mi yaptırsam kan testi, çok gaza geldim daha 2 gün var bata dayanamıycam galibasagol canim allah razi olsn. Cok merak ediyorm sen en iyisini yaptn sabrla bekledin. Degerlern cikinca hemen yaz. Bakalim doktor ne diyecek cok heycanli..benm dr. Randevum persembe gunu
3 gün geçti adetim bugün yaptirdimCanim adetin gectikten sonra mi yaptırdın. Gunun gelmeden mi
Ben önümüdeki hafta cuma doktora gitmeyi planlıyorum canım 6+4 te yanisagol canim allah razi olsn. Cok merak ediyorm sen en iyisini yaptn sabrla bekledin. Degerlern cikinca hemen yaz. Bakalim doktor ne diyecek cok heycanli..benm dr. Randevum persembe gunu
Çok iyi bence canım değerim yükselir allahın izni ile merak etme sen rahat olKizlar Kan testi yaptırdım acilden beta hcg değeri 85 çıktı 2 güne bir artması lazım dedi sat 26 Kasım olunca bu değer az değil mi
Canım ben adet olacağım gün yaptırdım 6 ckti. 1 haftaya sonra 163 ckti aradan 9 gün geçti ve bugün doktor yaptı yine 6681 çıktı. O nedenle iyi degerin iki günde iki kat artmali belli düzeyde stres yapmaKizlar Kan testi yaptırdım acilden beta hcg değeri 85 çıktı 2 güne bir artması lazım dedi sat 26 Kasım olunca bu değer az değil mi
Sağol canım inşallah yükselir normal bir gebelik olurÇok iyi bence canım değerim yükselir allahın izni ile merak etme sen rahat ol
bebdende 3 gundir geliyo du tam adetten 2 gun once gelde benim sen oglundan nasul.anladin hemen hastaneyemi gittinCanım yerleşme kanaması tam acet tarihine denk geliyot ve kahverengi kahve telvesi gibi lekeler oluyor ben ilk gebelikte yaşadım iğne yaptılar çok şüküt sağlıkla doğdu oğlum
Ayy çok sağol canım yüreğime su serpin inşallah yükselir yaaaCanım ben adet olacağım gün yaptırdım 6 ckti. 1 haftaya sonra 163 ckti aradan 9 gün geçti ve bugün doktor yaptı yine 6681 çıktı. O nedenle iyi degerin iki günde iki kat artmali belli düzeyde stres yapma
Maşallah cnm çok iyiBende çok stres yaoardm ama yapma . Olacağına varır. Bugün keseyi gördüm 15 gün sonra bebeğimi görürüm kalp atışını duyrm rabbim büyük :)
Canım ben adet oluyorum zannettim eşim dedi ki sen hamile olmayasın bende hayır hamile değilimdir dedim gittim kanda betahcg baktırdım hamileymişim çok şaşırmıştım
insallah darisi basimaCanım ben adet oluyorum zannettim eşim dedi ki sen hamile olmayasın bende hayır hamile değilimdir dedim gittim kanda betahcg baktırdım hamileymişim çok şaşırmıştım
kanaman kac gun surmustu hatirliyomusun canim
canm benm de 4 gun once 87ydi. Cok sukur bu aksam 775 ckti. İlk olcume gore az degl benceKizlar Kan testi yaptırdım acilden beta hcg değeri 85 çıktı 2 güne bir artması lazım dedi sat 26 Kasım olunca bu değer az değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?