2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gunaydn herkese kizlar hayirli ve guzel gunu olsun kurtaj olck arkadasim
fatmasecret19 fatmasecret19 Rabbim yar ve yardmcn olsn uzuldm cok ama Rabbim hayrlisini verr her zaman o kuluna eziyet etmez biz eziyet saniriz ama belkide o dogdugu zaman ta bir hastaligi ya kazasi olacakti Rabbim buyuk acilarimizi boyle acilarla engelliyor hamd olsun Yaradan Rabbıma insallah bi daha yasatmasin cnm

Bnm bebekle ilgili degilde dugun ve cenazeyi bi arada gordum ben ya bide kocccaaaman bi pilazma gordm ? Ruyamda hayirlara vesile olsun

gunaydn canim, kalici degil ama ara sira gidip geliyor. Hafta sonu kaliciydi pazartesi sabahi ise gdnce toparlandm. Bol yuruyus yap iyi geliyor
Şuan yok dün vardı ağrı ama kırmızılardan mı bebiştenmi ( inşallah bebişten) öğrenince anlarız cumartesi sabah test yapıcam olmazsam son 3 gün

Günaydın,Kızlar rüyamda şöyle bişey gördüm boyle biri vardı ben diyordum ki ona,sen 3 aylık hamilesin demek acaba bende hamile olabilir miyim cok,istiyorum inş bende olurum diyordm oyle uyandım cok tuhaftı

hayırlara çıksın inşallah.. bende 2 gün önce konuşmadığım bir arkadaşımın sarışın erkek çocuğu olduğunu gördüm gerçekte o da bebek istiyor bayadır.. inşallah ona da bana da isteyen herkese de nasip eder rabbim:KK36:

Yumurtalıklarda oldu sol yumurtama resmen bışak girmiş gibi oldu sonra hafifledi. Bugünde hızlı hareket edince çok hafif hissediyorum
benim boyle 5 6 gun once bicak gbi oluyodu. Yatmadan once kivraniyodm yatakta. Hafta sonu sekil degstrdi regl sancisna dondu. Smdi hafifledi allahima sukur. Canm aslnda bi idrar testi yapsan kana kesn gecmstr su ana kadar idrarda da cikablr

Kizlar herkese gunaydin. Soz ruyalardan acilmisken, ben de siklikla hamilelikle ilgili ruyalar gorurum. Cok istedigim icin herhalde. Hatta ameliyatimin ikinci gecesi miydi neydi, ruyamda test yapiyordum, ikinci cizgi kopkoyu cikiyordu. Cevremde de beni ruyasinda hamile goren cok olur. Simdiye kadar ruyalarin hep tersi cikti ama biliyorum birgun bu ruyalar mutlaka hayra cikacak.

benim boyle 5 6 gun once bicak gbi oluyodu. Yatmadan once kivraniyodm yatakta. Hafta sonu sekil degstrdi regl sancisna dondu. Smdi hafifledi allahima sukur. Canm aslnda bi idrar testi yapsan kana kesn gecmstr su ana kadar idrarda da cikablr
Zaten idrar yapıcam cumartesi bekliyorum çünkü gününde belli eder kendini kırmızılar gelip gelmeyeceğini o yüzden beklicem geçen ay yaşadıklarımı yaşamıcam diyorum ama yinede heyecan fena durumda

selam kızlar, nasılsınız?
kürtajdan sonra 15. günüm, su gibi akıntım var ancak uzamayan türden, yumurtluyor olabilir miyim acaba?

bende öyle bir durumla karşılaşmıştım ama yumurtlama olacağını düşünmüyorum. su toplamış olabilir üşütmüş olabilirsin. dikkat et . sıcak tut kendini 40.gün adet olabilirsin. Allahım yardımcın olsun.

Simdi marketten geliyodum bizim komsu oglunu cikarmis disari 1 yasinda oglu elinin ustu yanmisti yavrum kiyamm bnde onu sorarken muhabbet bebege geldi onun 4 cocugu var baglatmismi ne kendini niye baglattin dedigimde spiral kullanmis 5 ay duzenli adet olmus ama karni sismis ve kipirdama varmis gaz sikintisi diye gdyo 5 aylik hamile cikiyo simdi oglu 1 yasinda hic bi sorunuda yok ama inan agzim acik dinledim yaaa duyardm innmazdm soklardayim suan bnnnnn

Back
X