İnşallah tutar canım eşin geldiğinde süpriz yaparsınDegerlendirdim bayagi guzel degerlndrdm cnmmmmm
Ama asiri kasiklarim agridi ya agridi diye sevnyrm bile
Hiç bu kadr etkilenmezdm bir ağrı girerdi en fazla 2 3 saate olurdum iki aydır böyle yim o yüzden değişik geldigünaydın canım bende ço sinirli ve tahamülsüz oluyorum
Insallah cnm insallah yeni yilda bebisimiz olsunİnşallah tutar canım eşin geldiğinde süpriz yaparsın
Canım benim bildiğim prolaktin yüksek olduğunda gögüsden süt filan geliyo. Gögüs ağrısı benim yumurtlama döneminde başladı bi daha da bitmedi bu zamana kadar şiş ve gerginler. Gebelik olmadığından emin misin peki?Cnm bisey sorcm bnm gogus agrim var gebelik olamaz kesinlikle yum. Olsa gecer hmn dyolar su prolaktinmidir neyse artik acaba o mu yuksek o yuksek olunca agri yaparmi devmli
Geç döllenme olmuştur canım, kesede sorun filan yoksa bi sorun olacağını sanmıyorum, zaten burda okuduğum kadarıyla hamilek süresince bebek o farkı kapatıyormuş. Bence önemli olan sağlıklı olması canım hiç stres yapma sakınKızlar yardım edinultrasona girdim sat a gore 7 haftalık olmasi gerekirken bes haftalıkmış kese. Zaten basta da oleydi ben 10.günde ogrendim gebelıgımı gecıkmemın. Sorun olur mu arkadaslar bole bisi yasayan var mı.
Canım adet döngüsü kac gün senin ?? Belki geç döllenme dur yumurtan geç çatlamış tır sakin olmaya çalış .Kızlar yardım edinultrasona girdim sat a gore 7 haftalık olmasi gerekirken bes haftalıkmış kese. Zaten basta da oleydi ben 10.günde ogrendim gebelıgımı gecıkmemın. Sorun olur mu arkadaslar bole bisi yasayan var mı.
Valla aklımdan cıkmıyor kese normal ama sata gore kucuk dedi sadece. Bunu bıkıyordum zaten bu kadar gec olması canımınsıktı korkuuırumGeç döllenme olmuştur canım, kesede sorun filan yoksa bi sorun olacağını sanmıyorum, zaten burda okuduğum kadarıyla hamilek süresince bebek o farkı kapatıyormuş. Bence önemli olan sağlıklı olması canım hiç stres yapma sakın
Aslında dongumde sorun yok 30 benim. Ama nedense bole geç oluştu gebelık baska problem yokCanım adet döngüsü kac gün senin ?? Belki geç döllenme dur yumurtan geç çatlamış tır sakin olmaya çalış .
Olabiliyor muş canım öyle şeyler hemen kötüye yorma bnce duzelir kesenin yapısı düzgünmüs bak zaten 10gun sonra ogrenmissn belli ki bu ay yumurtlama geç olmuş sakin ol bebeğine brsey olmaz inşallahAslında dongumde sorun yok 30 benim. Ama nedense bole geç oluş tu gebelık baska problem yokkalbini dinleyelim haftaya gel dedi o zamab nasil geçeicek bılmem
E normalmiş işte, önemli olan sorun olmaması. Gebeliği öğrendiğinde hcg değerin ve gecikme günün neydi?Valla aklımdan cıkmıyor kese normal ama sata gore kucuk dedi sadece. Bunu bıkıyordum zaten bu kadar gec olması canımınsıktı korkuuırum
Canın bendeki göğüs ağrısı ve hassasiyeti yumdan sonra hiç geçmedi böyle sızlama ve yanma gibi ağrı oldu . Hatta yumdan 3-4 gün sonra göğüsümden süt geldi dedim ben kesin prolaktin yükseldi hamile değilim kadın doğum doktoru arkadaşıma sordum gebelik belirtisi olabilir dedi ve ben gerçekten gebeyim hakkında hayırlısı olsun inşallah allahtan ümit kesilmesCnm bisey sorcm bnm gogus agrim var gebelik olamaz kesinlikle yum. Olsa gecer hmn dyolar su prolaktinmidir neyse artik acaba o mu yuksek o yuksek olunca agri yaparmi devmli
Benimki de 1 hafta geriden geliyordu şimdi yetişti kuzum. Merak etme sorun olsa doktorun söylerdi. İçini ferah tutKızlar yardım edinultrasona girdim sat a gore 7 haftalık olmasi gerekirken bes haftalıkmış kese. Zaten basta da oleydi ben 10.günde ogrendim gebelıgımı gecıkmemın. Sorun olur mu arkadaslar bole bisi yasayan var mı.
İnşaallah ole olur benımki de cok sağolun. İlk ogrendigimde 131di 10gün geciodu. 4güne 880 oldu. Nırmal ilerlıyor ama gec dollenmedir insallahBenimki de 1 hafta geriden geliyordu şimdi yetişti kuzum. Merak etme sorun olsa doktorun söylerdi. İçini ferah tut
Canim illa sat a gore olcak deil ki..benim annem duzensiz adet olan biri.kardesime 4 Ay adet olmadan hamile kaldi 4. Ayda..simdi keseye bakilininca sata gore 4 aylik mi hesaplanmasi gerekirdi tabiki hayir :) yumurtlama tarihidir onemli olan.gec yumurtlamissindir sata gore deildir.senede 3 4 kere yumurtlayanlarda var sonuctaValla aklımdan cıkmıyor kese normal ama sata gore kucuk dedi sadece. Bunu bıkıyordum zaten bu kadar gec olması canımınsıktı korkuuırum
Yani daha 3 gun once uzayan akinti. Geldi cnm uzayan akintidan onceki gece iliski oldu ucgunde belirtisi olmazkiCanım benim bildiğim prolaktin yüksek olduğunda gögüsden süt filan geliyo. Gögüs ağrısı benim yumurtlama döneminde başladı bi daha da bitmedi bu zamana kadar şiş ve gerginler. Gebelik olmadığından emin misin peki?
Ama yum. Olali 3 gun belki olmustr eminde degilim hayirlisi insallah cnm kotu bisey olmasinda dualarinzi esirgemeyinCanın bendeki göğüs ağrısı ve hassasiyeti yumdan sonra hiç geçmedi böyle sızlama ve yanma gibi ağrı oldu . Hatta yumdan 3-4 gün sonra göğüsümden süt geldi dedim ben kesin prolaktin yükseldi hamile değilim kadın doğum doktoru arkadaşıma sordum gebelik belirtisi olabilir dedi ve ben gerçekten gebeyim hakkında hayırlısı olsun inşallah allahtan ümit kesilmes
Merak etme sen stres yapma bebişin de hisseder bak. Bir dahaki muayenede görürsün doktor fark azalmış dicek Allah'ın izniyle. Yavaş yavaş kapatacak minnoşİnşaallah ole olur benımki de cok sağolun. İlk ogrendigimde 131di 10gün geciodu. 4güne 880 oldu. Nırmal ilerlıyor ama gec dollenmedir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?