2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar o dedğnz yere baktım beklenen doğum tarihini giriniz dedi. hesaplayıcıdan hesapladm ve girdim. değişiklikleri kaydet dedim yine de olmadı neden ki?
maya_gallo nesnes88
tamam tamam hallettim 2016 yazıp duruyomuşum muhtemel doğumtarihine

Son düzenleme:
Çok sağol canım şu an o kadar mutlu ve heyecanlıyım ki :) haftasonu kan testi yaptıramaz mıyım?
şimdi her yer resmi tatilde kadın doğumcu bulabilir misin bilmiyorm ama acilden test yaptırabilirsn. özel hastanelerde de para verip direkt kan testi yaptırabilirsn. ay şimdi ayakların yere değmiyordur senin

Kalbi durmuştu bebişin . 2.5 aylıkken . betam 3 kat artıyordu . İlk başta doktor ikiz olabilir demişti . Sonra tek Bebek herşeyi iyidi . Ama durdu kalbi .
Himmm canm ilk dusuk mü pıhtılaşma olabilir sağlıklı ilerlemis birden kalbi durmuş ya doktorun ne dedi ??

Himmm canm ilk dusuk mü pıhtılaşma olabilir sağlıklı ilerlemis birden kalbi durmuş ya doktorun ne dedi ??
Can'ım biz ilk düşük olmasına rağmen bütün testleri yaptırdık . Pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı ben de . Heterezigot taşıyıcıyım . Eşim ve benim kromozom analizimiz yapıldı bi problem Yok . Bebeğin düşme sebebi mozaik down sendromu. Doktor pıhtılaşmadan değil dedi. Erken testi yaptım ve kocaman bir tek çizgi . Sabırsızlık işte .

Üzülme canım belki vardır erken yaptn çünkü testi.. tek heterezigot genelde sebeb oluyormuş canım rizki yokmuş yeri tez dolar insllh

Kizlar simdi soyle bi gecmise gittimde ben bi dunya belirti yasamisim zaten ve kendime kizdim ne olursa olsun bi agrim sizim olursa onu gebelige yormicam kasiklarim agriyorsa bunu bn hep bebistr diye dusunuyodum artik sadece bebis demicem bebisde olabilir usutmuste olabilirim farkli biseyde olabilir diue ayirt edicem belirtilere gore degil bu yumurtlama gunlerime gore testler yapcm

Ne güzel ya bir basarabilsek bunu canım zaten arada yokluyor acelem yok kendimi yipratmisim bunca ay ne güzel dedin ağzına sağlık insaAllah hayırlı zamanda güzel haberlerimiz olcak sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…