2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merak etme sen stres yapma bebişin de hisseder bak. Bir dahaki muayenede görürsün doktor fark azalmış dicek Allah'ın izniyle. Yavaş yavaş kapatacak minnoş
Ben bu gunleri yumurtlama olarak baz alip bi 13 gun sonra test yapsam cikar mi sence canm

Uvv utandim kiz enisteye bak sen :)))

Canim insallah vardir ama bu sonradan beliren cizgiler hep bende de oluyor. Kac kere boyle gorup kan verdim inan sayisini bile bilmiyorum ama sonuc hep 0.100 cikti. Birkac gun sonra tekrar bir dene bence.

Kızlar günaydın... Sizlerde regliniz yaklaşınca çok aşırı duygusallasma oluyormu norml bir dizi olsn her duygusal sahnesinde ağlıyorum bu ay çok tuhaf oldum gecen ayda aşırı sinirlilik vardı

Ben mutlaka aptalca bi sebepten dolayı ağlama krizine girerim. Geçen ay bende barut gibiydim. :))

Ben bu gunleri yumurtlama olarak baz alip bi 13 gun sonra test yapsam cikar mi sence canm
Canım benimki bu ay erken yumurtlama oldu kesin bi türlü ovu testinde kırmızıyı yakalayamamıştım, bi de reglden 4 gün sonra gögüsler bi şişti bi daha inmedi ben bata kadar heralde bu ay da olmadı regl olunca iner şişlik deyip öyle gezdim, ama hem acı hem de gerginlik vardı ve bariz büyüdüler. Ben de çok erken belli etti kendini. Tabi herkeste değişir, ama kötü bişey yoktur üzülme, iyi bişey çıkabilir ama inşallahhhh dualarımız o yönde

Insallah tatlim evet belirtiler herkesde ayni olmuyo kiminde pat diye cikiyo ablamin ilk hamileligi cok belirtilerle doluydu 2. De kadin tas gibi gobek cikmasa hamile demezsin degisiyr dmkk ki insallah dualarimiz tutsun gerci bzm kv. Diyoki siz gidn tup bebek yaptr 15 ay olmayan bebek daha olur mu kesin bisey var diye bnde dedim bn heray doktrdaym doktr bana hic biseyin yok dyr o kadar biliyosan ogluna soyle gelsn dedim doktora sustu yani sikinti bndeymis gibi laf ediyo orda burda bnm bi ara yum. Donemi kanamam olunca bile doktr bana dediki super dedi rahim bebek istiyo dedi ama tabi bunu kv. Ye anlat

Ben mutlaka aptalca bi sebepten dolayı ağlama krizine girerim. Geçen ay bende barut gibiydim. :))
Zor kadın olmak ve bir kadını çekmek bu ayda aha oldum diyorum bir türlü olamiyorum iki gündür sinir tavan olacaksam olsaydm artık

Off cahil cahil konuşmuş, insanların 10yıl sonra bebeği oluyo, 15 ay nedir. Eşin de sağlıklı sen de sağlıklı olabilirsiniz, bazen sebepsiz yere olmuyor. Suçlayacak biri ya da bi durum yok ortada, sen ona kulak asma, yapıştır lafı otursun. Herşeye bi kulp bulmaya ne meraklı insanlar var yaa. Hiç moral bozucak bişiy yok canım. Bir de sana önerim eşinin sperm kontrollerni yaptırabilirsiniz, ayrıca rahim filmi çekinmediysen onu da bi düşün. Gebeliği kolaylaştırıyor, ben bu ay çektirmiştim, gebe kaldım.

Geçen sefer erken testte 3 gün varken çok koyu çıkmıştı . Ona ümit bağlamıştım . Tabi o zaman 3 gün varken değerim 137 idi .
Dusuk mü oldu o canm ?? Bu kez daha 6 gün var ama tahmini yumurtlama günunden 12 geçmeden yapma bence .. hatta 14 gün sonra kesin çıkar diyorlar zaten 14 gün sonrada genelde regl başlıyor..

Canim insallah vardir ama bu sonradan beliren cizgiler hep bende de oluyor. Kac kere boyle gorup kan verdim inan sayisini bile bilmiyorum ama sonuc hep 0.100 cikti. Birkac gun sonra tekrar bir dene bence.
Aynen canım pazartesi bir daha yapsam iyi olacak sanırım ben testi yanlış yaptım sanırım ondanda geç çıkmış olabilir 10 saniye idrara temas ettirin yaziyomus ben normal test gibi damlattim sadece bakalım bi dahakine netlesir

Zatn esim 2 ay sonra olmazsa gdcm dedi hastaneye su iki ayda norml dvm edelim bklm hayrlisi artk olmadi bnde cektiririm cnm

Dusuk mü oldu o canm ?? Bu kez daha 6 gün var ama tahmini yumurtlama günunden 12 geçmeden yapma bence .. hatta 14 gün sonra kesin çıkar diyorlar zaten 14 gün sonrada genelde regl başlıyor..
Kalbi durmuştu bebişin . 2.5 aylıkken . betam 3 kat artıyordu . İlk başta doktor ikiz olabilir demişti . Sonra tek Bebek herşeyi iyidi . Ama durdu kalbi .

aynı şekilde benimki de gözün aydın hanım tutturduk falan diyodu 15 gün önce

sağol canım teşekkür ederim. neden kötü anıların var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…