- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Evet canım haklısın.gec dollenme vs durumlar olabilir canım hayal kirikligi olmamasi icin akisina bırak baktn olmuyorsun hala o zaman tekrar test yaptirirsin
Hayir canim. Doktor kendisi veriyor bende pko oldugu icin yumlar gelismiyor gelisen catlamiyor. Klomen yumlarin buyumesini sagliyor. Catlatmak icinde doktor igne veriyor yani. Ama sen sakin bilincsizce kullanma. Doktorun sana uygun tedaviyi uygulayacaktir. Cok istiyorsan once bir hormonlarina baktir.Amin inşallah. Soğan kürü yaptım iciyorum. İnsan korkuyorum. Peki bu klomen denilen ilaç nasıl bir şey herkes kullanıyor mu doktora siz mi söylüyorsunuz kullanmak istiyorum diye
Valla 3 gun once beta hcg 0.100 cikmisti ameliyattan once baktirdim . bilmiyorum ki suphelenmeli miyjmGec dollenme falan olabilir mi acaba canım
Kist falan mi var sogan kurunu o zaman yaparlar genelde doktor normal dediyse bnce bosuna her kürü deneme zarar vericeksn kndineTesekkur ederim canım. Doktora gittim folik asite başlayalı 1 ay oldu . iki gundur soğan kuru yaptım iciyorum . adetime biteli 4 gün oldu.
Can'ım ya bende hamile kalmak istiyorum da bişey sorucam yumurtlama günün mü 24 25 inçi günlerdi adetinin. Bende ovulasyon testi kullanıyorum 16 günümdeyim henüz yumurtlama olmadı 24 25 inçi günlerde de olabilio mu yani yumurtlama. Beni aydınlatın kendimi kötü hissediyorumEvet canım haklısın.
Bir de ben ovülasyon testi kullandım bu ay. 23-24-25 günlerde pozitif sonuç verdi. Eğer o günlerde olduysa ki ben 27. günde test yaptırdım çıkması mümkün değil..
Hafta içi bekliycem Çarşamba-Perşembeye kadar olmazsa tekrar kan vereceğim.
Olur mu ki böyle normal mi??
Ya benim 3 yıldır 1 günden fazla hiç şaşmadı.. Eşim hergün soruyor oldun mu diye..
Hatta dün artık üç kişiyiz dedi.. Bende eğer hastalanırsam çok üzülürüm böyle şeyler deme dedim..
Valla ben var ya deli gibi calisiyorum agir falan demeden. Kasalari kaldirip indiriyorum. Hatta belimi incittim bile 2 gundur sirtim belim agridan kirildi kirilcak. Hic diklat edemiyorum is geregi mecbur yapiyorum. Bende korkuyorum varsa birsey olur mu diye.Arkadaslar hamile olupta kanda negatif cıkan sonuclara ne diyosunuz ? cogu kiside oluyomus bu durum ya ben kan testim negatif cıktı diye agır seyler kaldırdım kac gündür((( doktor bana hic detaylı sormadan salak gibi kan aldı...
ögrendim ve bebek ugur getirdi yokmuş öyle bişey 1.nci yılımıza süprizmiş meger ama çok fena saçmaladık gece yanıma geldi kolumdan çekti tuttu. valla çok tuhf şeyler ya anlatamıyorum şyan elim dilim kolum baglıCanım sen dik dur lütfen.
İnan yakınında olsam geleceğim!
Biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz.
Konuşmak çok kolay evet.. Ama acı geçecek yaşanırken çok büyük ama herşey geçecek.
Tabiki olabilir.Can'ım ya bende hamile kalmak istiyorum da bişey sorucam yumurtlama günün mü 24 25 inçi günlerdi adetinin. Bende ovulasyon testi kullanıyorum 16 günümdeyim henüz yumurtlama olmadı 24 25 inçi günlerde de olabilio mu yani yumurtlama. Beni aydınlatın kendimi kötü hissediyorum
Kendinide bebeginide bosuna uzdun. Dun yazacaktim sana ama sinirlisin ve uzgunsun ne desem bos olur diye gun gecmesini bekledim. Bu saatten sonra sakin ol kendinede bebeginede dikkat et. 2 canlisin artikögrendim ve bebek ugur getirdi yokmuş öyle bişey 1.nci yılımıza süprizmiş meger ama çok fena saçmaladık gece yanıma geldi kolumdan çekti tuttu. valla çok tuhf şeyler ya anlatamıyorum şyan elim dilim kolum baglı
Ona hic dikkat etmedim canım ama bazen sag tarafimda batma oluyor hatta suan bile azcik varCanim akinti hep oluyorda folikul yani yumurtalik catladiginda icinden yumurta ciktiginda yani folikul icindenki sivi disari atiliyor.hem hafif agriya sebep oluyorya hemde camasirda islakliga.yani o akinti daha fazla oluyor ordan ablayabilirsin.ozaman catlamis oluyor yumurtaligin
insaAllah canim listemiz ekimde olmasada 2017 sonuna kadar hamisle dolsun insaAllah ona bile şükürKizlar 121 kisi olmusuz beee :)
Masallah insallah ekimde hepimiz hamile oluruz. Nufus patlamasi yapariz.
Valla canim he.insaAllah canim listemiz ekimde olmasada 2017 sonuna kadar hamisle dolsun insaAllah ona bile şükür
her ihtimali dusnmek lazım canım ama yinede stres yapma varmi yokmu diye streste geciktiriyor akisina bırakValla 3 gun once beta hcg 0.100 cikmisti ameliyattan once baktirdim . bilmiyorum ki suphelenmeli miyjm
Kist yok ama enfeksiyon çok vardı geçen ay. İlaç kullandım ama tekrar başlıyor . bi de bir şey soracaktim ovulasyon testi nasıl bir şey. Nerden alıyoruz .Kist falan mi var sogan kurunu o zaman yaparlar genelde doktor normal dediyse bnce bosuna her kürü deneme zarar vericeksn kndine
insaAllah hislerin doğru çıkar canımValla canim he.
Ne zaman hamile kalcagimizi bilsek kasmiycaz kendimizi bu kadar tobe tobe :))
Hep hayirlisini diliyorum Rabbimden hepimiz icin.
Ya ne diycem kizlar ben bu ay hamile kalacak misim gibi hissediyorum :)) hahaha
Internetten siparis ver alacaksan. Yumurtlama gunlerini bulmana yardimci olur. Ilk etapta istersen onu deneyebilirsin. Benim bir arkadasim hic sorunu yoktu. 3. Ayinda ovulasyon testi ile hamile kaldiKist yok ama enfeksiyon çok vardı geçen ay. İlaç kullandım ama tekrar başlıyor . bi de bir şey soracaktim ovulasyon testi nasıl bir şey. Nerden alıyoruz .
O zaman adet günümü mü bekliyim 3 testim daha var aldım duruyo
Can'ım pko lu olanlar adetleriniz nasıl aylık oluyo müsünüz süresi neHayir canim. Doktor kendisi veriyor bende pko oldugu icin yumlar gelismiyor gelisen catlamiyor. Klomen yumlarin buyumesini sagliyor. Catlatmak icinde doktor igne veriyor yani. Ama sen sakin bilincsizce kullanma. Doktorun sana uygun tedaviyi uygulayacaktir. Cok istiyorsan once bir hormonlarina baktir.
Ayrica her duydugun kuru uygulama. Bunyeden bunyeye etkisi farkli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?