Meraktan gece uyumayıp test yapmışsın zaten simdi güzel bi uykuyu hakettin iyi geceler :))Aşırı meraklıyım ama eşimle böyle konuştuk o yüzden
Anam ben olsam dortnala kostuydum valla.......kiz ne meraksizsn.
Ne uykusu su durmda
Ben de gördüm canım tebrik ediyorum . Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin :)
Ismimin altina gebelik takvimi mi nasil ekleyecegim kizlar bir turlu yapamadim
Kisisel bilgiler kismina geliyorsun ortalarda bi yerde hamilelik takvimi var oda muhtemel dogum tarihini yazip en alta inip degisiklikleri kaydet diyorsun oluyor
Ay canim hamilemisin hayirli olsun insallah allah saglikla tamamina erdirsin
Canım bu anlattığın mantar enfeksiyonuna benziyo, bende de olmuştu, kaşıntı ve rahatsızlık hissi veriyor, doktora görün hemen, fitil ve hap verir geçer bir haftadaCanlar az önce farkettim 2 gündür falan kaşıntı vardir vajinada bakayim aynada dedim kesik kesik lor gibi beyaz akinti vardi kuru şekilde agiz kismini actim hafif orasida beyaz olmus eti neden olabilir bu bileniniz var mı birde diyorum acaba pecetemi kaldi oda düşük ihtimal tuvaletten sonra yıkayıp kurulayinca yapisip kalmasi ama nasıl olcak agzina yakin dudak kismi falan hep beyaz beyaz olmuş korktum acikcasi kötü birsey değildir insaAllah
canim mantar olnca boyle oluyor. Canin da yanar iliski sirasnda.
bebege de zararli enfeksiyon gecikmeden doktoragt o sana krem verecek. alp sururersn birkac gunde iyilesrsn
enfeksiyon olmuş olabilirsin canm benmde öyleydi smearde hafif enfeksiyon çıktı..
Canım bu anlattığın mantar enfeksiyonuna benziyo, bende de olmuştu, kaşıntı ve rahatsızlık hissi veriyor, doktora görün hemen, fitil ve hap verir geçer bir haftada
Canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Hayırlı uğurlu olsun canım
İşte bizi bu heyecan bitiriyo :) farkındaysan rahat olanlar hamile kaldı. Sende çok takıntı yapıyosn gözümden kaçtı sanma yumurtlama döneminde bari rahat bıraksak şu yumoşları :))Anam ben olsam dortnala kostuydum valla.......
Kuzum birakiyom birakiyomda yumoslar beni birakmiyo ya ne yapsamki hic bilmiyrm bisey bulmam lazim kafami mesgul etcek bulamiyrmmmmmmmmmİşte bizi bu heyecan bitiriyo :) farkındaysan rahat olanlar hamile kaldı. Sende çok takıntı yapıyosn gözümden kaçtı sanma yumurtlama döneminde bari rahat bıraksak şu yumoşları :))
Kuzum birakiyom birakiyomda yumoslar beni birakmiyo ya ne yapsamki hic bilmiyrm bisey bulmam lazim kafami mesgul etcek bulamiyrmmmmmmmmm
Aynen canım psikolojiyi bozmamak gerekBende pko var canımben kendimi bildiğim için doktora gitmek istedim. Klomen çatlatma iğnesi vs işe yaramadı ama düzenli yumurtlama oldugu için adetim düzenli geldi şükür. Bu ay doktora gitmedim bıraktım öyle. İki ay sonra rahim filmi çektrcm eşimde bi gitsin baktırsın kendine. Üstüne fazla düşmek istemiyorum psikolojim bozuluyo :))
Suan zaten esimin amcasi geldi ve alman karisi bizdeler gercktn dun aksamdan beri aklima gelmiyor zatn o kadar yogun gecyrki inn ki simdi azcik geziyolar ciktilar o arada daldm burayaSen şanslısın canım bak yumurtladığn günü biliyosun bende hiç bi belirti yok , galiba bu ay adetim gecikecek yine. Hayırlısı yinede sen bugünleri değerlendirdin kendini ve yumoşları strese sokma lütfen. Kitap oku mesela çok güzel romanlar var, değişik tarifler dene kek pasta yap :) arkadaşlarınla buluş misafir gelsin yada sen misafir git. Böyle böyle günleri geçirecen canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?