2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım bu anlattığın mantar enfeksiyonuna benziyo, bende de olmuştu, kaşıntı ve rahatsızlık hissi veriyor, doktora görün hemen, fitil ve hap verir geçer bir haftada

Bencede var gibi kuzum hadi inşallah güzel haberler ile gel

S selifor kuzum mantar enfeksiyonu ya da başka bi enfeksiyon olmuş olabilirsin bi Dr a git istersen

canim mantar olnca boyle oluyor. Canin da yanar iliski sirasnda.
bebege de zararli enfeksiyon gecikmeden doktoragt o sana krem verecek. alp sururersn birkac gunde iyilesrsn

enfeksiyon olmuş olabilirsin canm benmde öyleydi smearde hafif enfeksiyon çıktı..

Canım bu anlattığın mantar enfeksiyonuna benziyo, bende de olmuştu, kaşıntı ve rahatsızlık hissi veriyor, doktora görün hemen, fitil ve hap verir geçer bir haftada

Canlar sağolun korkmustum kötü birseymi diye ama gecti cok şükür kasinti falan yok rahatsizlikta yok sanırım pecete kalintisi falandi ya da akintimin degisik haliydi cuma kadin doguma gidicem zaten soylerim baktiririm

İşte bizi bu heyecan bitiriyo :) farkındaysan rahat olanlar hamile kaldı. Sende çok takıntı yapıyosn gözümden kaçtı sanma yumurtlama döneminde bari rahat bıraksak şu yumoşları :))
Kuzum birakiyom birakiyomda yumoslar beni birakmiyo ya ne yapsamki hic bilmiyrm bisey bulmam lazim kafami mesgul etcek bulamiyrmmmmmmmmm

Kuzum birakiyom birakiyomda yumoslar beni birakmiyo ya ne yapsamki hic bilmiyrm bisey bulmam lazim kafami mesgul etcek bulamiyrmmmmmmmmm

Sen şanslısın canım bak yumurtladığn günü biliyosun bende hiç bi belirti yok , galiba bu ay adetim gecikecek yine. Hayırlısı yinede sen bugünleri değerlendirdin kendini ve yumoşları strese sokma lütfen. Kitap oku mesela çok güzel romanlar var, değişik tarifler dene kek pasta yap :) arkadaşlarınla buluş misafir gelsin yada sen misafir git. Böyle böyle günleri geçirecen canım.

Aynen canım psikolojiyi bozmamak gerek esinde gitmeli muhakkak insllh olur canm Rabbim şifa versn

Evet 3 gündür koyu kahve akıntım var bugün regli ağrım başladı normalde dün başlaması gerekiyordu ama herhalde akşama kırmızılar başlar . Yarın doktor kontrolüm var rahim filmi için ve çok gerginim rahim filmi için gün verilecek bu sefer kanallar açılır mı ? Kafamda deli sorular dönüyor .

Suan zaten esimin amcasi geldi ve alman karisi bizdeler gercktn dun aksamdan beri aklima gelmiyor zatn o kadar yogun gecyrki inn ki simdi azcik geziyolar ciktilar o arada daldm buraya

İyi yıllar grip olmusum iki gündür karnım ağrıyor bogurlerim omuzlarim agriyo karnım çok agriyo ne yapiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…