2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canim mantar olnca boyle oluyor. Canin da yanar iliski sirasnda.
bebege de zararli enfeksiyon gecikmeden doktoragt o sana krem verecek. alp sururersn birkac gunde iyilesrsn

Insallah cnm eeee anneler sevinmezmi yavrusunun yavrusu olacak ne guzel bisey iyi ol cnm hep mutlu ol insallah

Canım bence gecikmeyi bekle. Sonra stres yapıyosun. İnşallah güzel haberi vereceksin
Evet oda var sitrestn adette olamiyrm dimi cok zor ismis ya o bi olsun dogsun popisini popisini isiricam onun senmisin beni bu kadar bekleten diye

kiz beni yine guldurdun gunaydn canim iyi seneler
Gunaydin melek annesi
Ama napim oyle isiricam cidden yani inan hic birseyi onun gibi beklemedim ki hani soyle geliyo gibi yapiyo gelmiyo insallah 2017 de verir sinyalini yavrumda gelir anasina simdi gordum hamis annelerimiz var ay harika ya dilerim bu sene kirmizilari degilde kirmizi kirmizi cizgiler goruruz cnm bnm seninde ailenle meleginle ve esinle hep cok mutlu oldugun gunleri yasaman dilegiyle canisi :)

oy yerm seni canim benm.
Bu sene bizim topigin senesi olcak insallah.
Dedgn gbi heryerde cift cizgiler ucuscak.
Allah sana da huzur, mutluluk saglik versn canim.

enfeksiyon olmuş olabilirsin canm benmde öyleydi smearde hafif enfeksiyon çıktı..

Süpersin hep böyle güzel mutlu haberler veririz inşallah. Allahm seni ve bebeğini korusun doktora ne zaman gideceksiin artık senden de ultrason fotosu beklerizz :))

Amin canm hayırlı olanı versn Rabbim .. canm tedavi oluyor musun problem ne sizn ?
Bende pko var canım ben kendimi bildiğim için doktora gitmek istedim. Klomen çatlatma iğnesi vs işe yaramadı ama düzenli yumurtlama oldugu için adetim düzenli geldi şükür. Bu ay doktora gitmedim bıraktım öyle. İki ay sonra rahim filmi çektrcm eşimde bi gitsin baktırsın kendine. Üstüne fazla düşmek istemiyorum psikolojim bozuluyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…