canim mantar olnca boyle oluyor. Canin da yanar iliski sirasnda.Canlar az önce farkettim 2 gündür falan kaşıntı vardir vajinada bakayim aynada dedim kesik kesik lor gibi beyaz akinti vardi kuru şekilde agiz kismini actim hafif orasida beyaz olmus eti neden olabilir bu bileniniz var mı birde diyorum acaba pecetemi kaldi oda düşük ihtimal tuvaletten sonra yıkayıp kurulayinca yapisip kalmasi ama nasıl olcak agzina yakin dudak kismi falan hep beyaz beyaz olmuş korktum acikcasi kötü birsey değildir insaAllah
Insallah cnm eeee anneler sevinmezmi yavrusunun yavrusu olacak ne guzel bisey iyi ol cnm hep mutlu ol insallahsanrm anliyorlar canim benmki goguslermin buyudugunu soylemsti bi gece. Daha test vs yapmamistm. Ozguvenleri muthis...
Ben iym guzelim, sabrla kalp atislarini duyacagm gunu bekliyorm.
Aklim fikrim, ictgm su yedgm yemek bebisim oldu. Bu gce annemlere soyledm ilk defa.
Herkes agladi. Cok garip hissettm. Cok degsk ve guzel bir yilbasydi. Rabbim herkese nasip etsn bunu, bu mucizeyi. Hepinzn yeni yilini kutluyorm. Bu yil gobusler dolsun, aileniz kalabaliklassn. Kahkahalar eksik olmasin insallah
Evet oda var sitrestn adette olamiyrm dimi cok zor ismis ya o bi olsun dogsun popisini popisini isiricam onun senmisin beni bu kadar bekleten diyeCanım bence gecikmeyi bekle. Sonra stres yapıyosun. İnşallah güzel haberi vereceksin
kiz beni yine guldurdunEvet oda var sitrestn adette olamiyrm dimi cok zor ismis ya o bi olsun dogsun popisini popisini isiricam onun senmisin beni bu kadar bekleten diye
Gunaydin melek annesikiz beni yine guldurdungunaydn canim iyi seneler
oy yerm seni canim benm.Gunaydin melek annesi
Ama napim oyle isiricam cidden yani inan hic birseyi onun gibi beklemedim ki hani soyle geliyo gibi yapiyo gelmiyo insallah 2017 de verir sinyalini yavrumda gelir anasina simdi gordum hamis annelerimiz var ay harika ya dilerim bu sene kirmizilari degilde kirmizi kirmizi cizgiler goruruz cnm bnm seninde ailenle meleginle ve esinle hep cok mutlu oldugun gunleri yasaman dilegiyle canisi :)
Canımmm çok sağolll garip bi heyecan içindeyim hiç belirtim yoktu eşim istedi die yaptım birazdan gidicez özel hastaneye inş güzel değer çıkarPariskizim canin imkanin varsa bugn git 2 gun sonra tekrar gidersn. Yukselise bakmak icn.
Ay masallah ya. Valla adina cok sevndm
Canlar az önce farkettim 2 gündür falan kaşıntı vardir vajinada bakayim aynada dedim kesik kesik lor gibi beyaz akinti vardi kuru şekilde agiz kismini actim hafif orasida beyaz olmus eti neden olabilir bu bileniniz var mı birde diyorum acaba pecetemi kaldi oda düşük ihtimal tuvaletten sonra yıkayıp kurulayinca yapisip kalmasi ama nasıl olcak agzina yakin dudak kismi falan hep beyaz beyaz olmuş korktum acikcasi kötü birsey değildir insaAllah
Ayyy hayırlı olsn canm inslh değerlerin çok güzel çıkar ya senden umitliydim ben .. aramızdan bir hamiss daha tebrikler
o ne guzel. Bizi de haberdar et sonuctan.Canımmm çok sağolll garip bi heyecan içindeyim hiç belirtim yoktu eşim istedi die yaptım birazdan gidicez özel hastaneye inş güzel değer çıkar
hcg de onemli olan 2 gunde 2 katina cikmasi..sayiya gore degerlendirme yapilmiyor canim nezaman dollenip yerlestigi bilinemedigi icin..istersen yarin bidaha ver saglik ocagindaAma 166 iyi dimi canım
Bütün gece uyumadım şimdi uyku bastırdı o yüzden gidemicem kan vermeye :) yarın sabah giderim inşallaho ne guzel. Bizi de haberdar et sonuctan.
Eslerin icine doguyo
Bütün gece uyumadım şimdi uyku bastırdı o yüzden gidemicem kan vermeye :) yarın sabah giderim inşallaho ne guzel. Bizi de haberdar et sonuctan.
Eslerin icine doguyo
kiz ne meraksizsn.Bütün gece uyumadım şimdi uyku bastırdı o yüzden gidemicem kan vermeye :) yarın sabah giderim inşallah
Aşırı meraklıyım ama eşimle böyle konuştuk o yüzdenkiz ne meraksizsn.
Ne uykusu su durmda
Canım, batım dündü. Bugün test yaparken pek beklentim yoktu, bi günlük gecikmede çıkmayabilir diyordum ama ikinci çizgi çok çabuk çıktı. Ben dayanamadım bu akşam özel bi hastaneye gidip kan testi yaptırdım beta hcg 166 çıktı.
Rabbime şükürler olsun. Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırla, sağlıkla nasip etsin
Bende pko var canımAmin canm hayırlı olanı versn Rabbim .. canm tedavi oluyor musun problem ne sizn ?
Aha buda hamile :)) gününde geçmiş daha ne inşallah güzel bi değer çıkar şimdi sırada kan testi ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?