kızlar o dedğnz yere baktım beklenen doğum tarihini giriniz dedi. hesaplayıcıdan hesapladm ve girdim. değişiklikleri kaydet dedim yine de olmadıneden ki?
maya_gallo @nesnes88
tamam tamam hallettim2016 yazıp duruyomuşum muhtemel doğumtarihine
Ben gördüm canım ayy cok sevindim
1 gün geçti sadece hemen çıktı beklemedenBende gördüm. Benim çizgi de böyle işte. Adetine kaç gün var canım?
Valla benımki de oyle dıyordu, hamile kaldimaynı şekilde benimki de gözün aydın hanım tutturduk falan diyodu 15 gün önce
Tesekkür ederimm her seyden korkar olduk acemilik başa bela cidden. Cok sağolunn daha doğmadan yavruma yardım eden teyzeleri varMerak etme sen stres yapma bebişin de hisseder bak. Bir dahaki muayenede görürsün doktor fark azalmış dicek Allah'ın izniyle. Yavaş yavaş kapatacak minnoş
Canın bende gördüm var bence hemen kan testi yapmalısın eminim güzel bir değer çıkacaktır gözün aydın
Ay maşallah ne güzel de çıkmış canım. bence git ver hemen kan güzel bir sonuç çıkar inşallah :)Eki Görüntüle 1932932 Kızlarrr buda şimdi yaptığım erken gebelik testi hemen mi kan veriyim bekleyim mi ne dersiniz
Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)Ben de varım yeni hamiş :)
Amin inşallah :) Allahım nerde varsa herkese yar ve yardimci olsun :)Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)
canim gozun aydin ben goruyorum.
oyle miiHayirli olsun canim. Cok yakismis takvimin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?