2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar iyi geceler herkese hayırlı ve sağlıklı bir sene olmasını diliyorum.
Arada yazıyorum sık giremiyorum.
Söylemiştim ya bir iki gün önce bir test yaptım ama ucuz olanlarla, adetime bir hafta varken çoooookkk silik hayali bir çizgi vardı demiştim ya, sonra ben öğlen 4 saat tuttum tualetimi yine yaptım başka bir markayla yine çoooookk silik. Bugün sabah yaptım yine aynı. Yani var diye düşünüyorum artık allahın izniyle tabi. Adet günüme yakın yani çarşamba günü falan dontora gidio kan vereyim diyorum

Hayirli olsun canim. Cok yakismis takvimin :)

Merak etme sen stres yapma bebişin de hisseder bak. Bir dahaki muayenede görürsün doktor fark azalmış dicek Allah'ın izniyle. Yavaş yavaş kapatacak minnoş
Tesekkür ederimm her seyden korkar olduk acemilik başa bela cidden. Cok sağolunn daha doğmadan yavruma yardım eden teyzeleri var

Hepinize Hayırlı sabahlar canlar. Bayadır uzaktan takip ediyordum giremiyordum çok sık. Yeni yeni hamislerimiz var maşallah. Hepinizi tebrik ederim. Inşallah sağlıcakla kavusun bebislerinize. myzt senin adına da çok çok sevindim canım bak bir tane istedin Rabbim iki tane birden gönderdi inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrularını.
Canlar beni bilen arkadaşlar vardır yeni gelen çok arkadaş da olmuş. benim haziran ayında bir düşüğüm oldu. sonrasında regl düzenim bozuldu Erken geldi bir kaç ay. son 3 aydır da hep 34-35. günler oluyorum yumurtamı çatlıyor ama içe doğru kanıyor bu da sürekli kist oluşturuyor. iki aydır da fsh değerim hep 9.9 gibi sınırda bir değer çıkıyor doktorum kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama yine de AMH(yumurta rezervi) değerine Bakalım dedi ankaraya kan gönderdik. sonuçları umarım ıyi çıkar başına böyle bir şey gelen var mi nasıl bir yöntem izledi anlatabilir mi bitkisel çözümler kullanan var mi yardımcı olursanız çok sevinirim dünden beri çok moralim bozuldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…