2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Pariskizim neler okuyorum maasallah cok sevindim gozunaydin canim duygulandim guzel degerini bekliyoruz. Ben 1 hafta sehirdisindaydim sieye neredeyse hic giremedim. Artik dondum aranizdayim:) Ovu test yapmismiydin bu ay? Gunasiri mi her gun mu iliski olmustu?

Benim de yarin adetim bitiyor sonra calismalara baslicaz. Biz ayllllliiiin35 ile calismalara hizla devam:)

Kızlar selam benim bi sorun olucak yardimci olursaniz sevinirim 8 haftalik gebeligim var suan 5. Haftada lekelenmem oldu progestan basladi doktorum sonra geçen haftalarda pruluton depot diye bi iğne yazdı haftada 1 kez yaptir dedi iğneyi yaptırın ca biraz kendime geldim ara lekelenmem olmadı o iğneyi yaptırın ayrıca 1 dusugum var bunun oncesinde için rahat etsin madem diye corasprin verdi bana günde 1 tane içiyordum ayrıca kese arkasında kanama alanı görüldü bende içim rahat etmedi bi profosör e gittim corasprin ve iğneyi bırakmami söyledi ayrıca bu ilaçlar % 100 düşügü onledugini bilmiyoruz dedi ultrasonda bakildi yine o kanama alanı gözlendi ama rahim boşluğu da olabilir dedi şimdi size sorum corasprin i bıraktığım iyi oldumu devam etmeli miyim böyle bi problemle karşılaşan var mı ? Ayrıca iğneyi yine haftada 1 Yapturmayi düşünüyorum çünkü iğne beni rahatlattı o hafta boyunca ara lekelenme yaşamadim ta ki yilbasi gecesi azcık bi pembemsi oldu sonra hemen progestan koydum. Napayım sizce

Merhabalar 9+3 günlük hamileyim ve 4 gündür mide bulantılarımın birden kesildi doktor kontrolüm 17sinde sizce ters bi durum var mı? Erkenden mi gitsem kontrole
Bulanti bazen dura bilir erken kesilebilir..korkulacak bisey yok iki gorumcem 9 ay hic bulanti gormediler cok saglikli gebelikti icini rahat tut

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun rabbim nasip etsin sizede sana tek diyceğim o değerleri hiö kafana takma beni hatırlasana fsh ilk 20 çıktı sonra 15 ama hiç büyütmedim kabullenmedin yumurtalarım oluyor büyüyor çatlıyordu doktprumda sen hamile kalcan yakında değerler sana uymuyor dedi bak hamileyim düşünsene rabbim vermek istedikten aonra fsh amh falan boş

Canım senin bebişler ikizdi di mi? Benim regli 5 gün geçti değerim 4295 olmuş, senin nasıldı bu dönemlerde. Ayy benimki de mi ikiz acabaaaaa

herkese mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum

uzun zamandır giremiyordum. şimdi gonal f iğnesi vurunuyorum bugün 10.günü. yarın kontrolüm var bakalım yumurtalar gelişmiş mi :)

kontrolde doktor rahim inceliğin var dedi estrofem kullanmaya devam et dedi. ama çok inceymiş hamileliğe engel olur mu ya. bir de yumurtaların solda gelişiyor sağda gelişmiyor dedi kürtaj dolayı mı sağda gelişmiyor acaba.

Merhaba,ankarada rahim filmi çektiren varmı,devlet hastanlerinde çok acılı sancılı olduğunu duydum,özel hastanelerinde hangisini onersiniz ve fiyatlarını öğrenebilirmiyim.

Rahim kalınlığı kaç mm canm 8 mm ile 12mm arası normal kabul ediliyormuş .. gonalf ne için kullanıyorsun aşılama mı yaptiracaksn ?

Öyle canım. Nasip kadar herşey.. hepsi nasip
Nasibinde o adamdan çocuk sahibi olmak yokmuş demekki canım... Neden üzüyosun kendini. Onlar ne yaptılarsa Allah gördü biliyo sen Alalha bırak. Kafa dinle boşanmışsın madem. Nice boşanamayan insan var yani. Ben bekarken kist falan yoktu evlendikten sonra pko çıktı. Bebek için hastaneye gittiimde doktor eşinin sperm testi lazm demişti. Eşime söylemiştim. Zoruna gitti. Sanki ona sende sorun var dedik. Aptal, test bu. Bende bişey yok ki sorun sende, senden kaynaklı olmuyo bebek dedi sağolsun. Öyle mi dedim hastaneye gitmedim. Hiçte korunmadım. Bebekte olmadı. Çok geçmedi boşandık zaten istemeyerek evlenmiştim cahillik etmiştim... Benim alnıma ikinci nikah yazılıymış şuan evliyim. Hastaneye gittğmzde her adet oldğmda üzülüyorum. Eşimin dediği şey hatun niye üzülüyosun belki bende sorun var belki benim çocuğum olmuyo ne biliyosun dedi, oda önümüzdeki ay görünecek doktora. Yani demem o ki Rabbim bi kapıyı kapatıyorsa yeni bi kapı açıyodur. Hani bi söz varya her bitiş yeni bi başlangıçtır diye. Kesinlikle çok doğru. Bişeylerin başlaması için bazı şeylerin bitmesi lazım. Ben şimdi diyorum ki bazen, Allahım iyiki bende pko vardıda hamile kalamadım. Yoksa korunmak nedir bilmezdim ben şimdiye kaç kez hamileydim Allah bilir. Eşimde bekar hiç evlilik yapmadı daha önce. Düşün çocuğum olsa ne boşanabilirdim nede başka bişey olurdu. Şimdi ot cer çöp ne bulursam içiyorum doktora gidip geldim bebek için mesela. O yüzden Bazı şeylerin olmaması olmasından daha hayırlıdır belki, sen tevekkülünü et. Kimseye de sakın ah etme. Sen affetsen zaten Allah affetmez .. Ve unutma imtihan dünyasındayız . Kul, kul ile sınanır. Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı kapılar açsın Rabbim sana...

İkizZz :)) ilaçsız mı oldu minnaklar canım

Hoşgeldin canım :) estrfome devam et ben hâlâ kullanıyorum bir kutu bitmek üzere. K cm diye sordun mu ki? Rahim duvarımızı nasıl kalınlaştıracakmışız ama değişik vücudumuz var :) inşallah o şekildeyken tutar bebişin. Allah nasip ettikten sonra gerisi boş malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…