2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canımmm nerelerdesinnn özellikle etiketlemedim seni görünce şaşır die.
Hemen anlatıyorum gün aşırı regliye kadar ilişki oldu hiç takip etmedim ovu test kullanmadım ve hiç belirtim olmadı Allah işte ol der olur die boşuna demiyoruz. Henuz değerimi göremedim inşallah sağlıklıdır ve darısı sana ve tüm isteyenlere olsun

Allah hayırlısını versin canım. Çok güzel anlatmışsın duygularını. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştır sin insalah. Esin ne güzel olumlu tepki de veriyor sana. Şükür bu güne. İnsalah bu mutluluk bebekle de taçlanır.

Bir doktora görün bence canım illa sorun olacak diye değil en azından genel bir muayene olur senin için de rahatlar.

Cok sevindim inan canim. Bu ay ben de gunasiri deneyim o zaman. Iyi dusunelim iyi olsun canim. Ne zaman cikacak kan sonucun?

Canım ne gzl yazmissin.bazi şeyler icimizi acıtıyor olmayınca ama sonradan bu bakıyoruz iyiki diyoruz .Hakkımızda hayırlısı. İnş. Allahım kucağını boş birakmaz

Canım ne gzl yazmissin.bazi şeyler icimizi acıtıyor olmayınca ama sonradan bu bakıyoruz iyiki diyoruz .Hakkımızda hayırlısı. İnş. Allahım kucağını boş birakmaz
Neden olmuyo dediğin şey gün gelir iyiki olmamış dersin :) amin canım hepimizin önce göbüşüü sonra kucağı dolsun

Kızlar haftasonu giremedim evet geçmiş yeni yılınız kutlu olsun yeni seneye çok iyi başlamadık malasef kızlar çok üzgünüm Allah daha kötülerden saklasın kızlar bu sene inşallah kızlar çok iyi geçer ve Allah hakkımızda hayırlısını versin ..
Ve kızlar yeni yıla regl olarak girdim geçen ay göre bu ay sadece bir gün geçmesi rahatladı demesem yalan olmaz .ve smear için haylka kızlar bekliyorum hayla gidemiorum hastaneye bir önce başlamak istiyorum tedaviye diyorum ama anlamadım . Bugüne göre belli olucaktı ama nasip herşeye canım benim S selifor 26 ocak bat canım hayırlısı diyelim .

Neden olmuyo dediğin şey gün gelir iyiki olmamış dersin :) amin canım hepimizin önce göbüşüü sonra kucağı dolsun
Aynen canım. Çok duygulandım okurken.. mutluluklar diliyorum sana. İkizimiz olsun inşallah :))

Sağol canım benim, eşim gerçekten çok iyi ailesi beni istemedi evlenip ayrıldım diye, siz denk değilsiniz falan diye çok karşı çıktılar abisi annesi falan sağolsunlar :) eşim dinlemedi hiçbirini. Bana hakaret edip istemediklerini söyleyip düğünümüzde sahneden inmediler abisi en son kafasına kravatını bağlamış roman oynuyodu böylede dengesizler hâlâ konuşmuyorum hiç biriyle :) velhasıl kelam eşin iyi olacak önemli olan bu, tüm dünyayla iyi olup eşinle kötü olunca insan diyo ki beni yatırın üstüme toprak atın. Allah hepimize yuvasında huzur versin bebekte sabrımızla duamızla inşallah olur çok teşekkür ederim

Canım hayırlısi olsun hakkımızda . 2 hafta oldu seninki neden çıkmadı hla aradınmi hastaneyi hiç.

Sana başka gün niye verceksin doktor mu istedi ? şaşırdım umarım olmaz ama canım galiba smear bi ay falanda çıkıyormuş .
Canım ben genel bi tedavi istedim bebek olmaması için herhangi bir sorun olup olmadığını öğrenmek için sırayla bütün testler uygulanıyor işte.once hormonlara bakıldı şimdide 21.gunu smear testi yapacagz dedi öle iste

Allah yardımcınız olsun canım inşallah bat günü kırmızı çift çizgi görürsün hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…